Jump to content

Ερωτηση μπρος αυτους που ειχαν προβλημα με κληση για διπλωμα...

Vagouridis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από jax7480

Επειδη ησουν ανευθυνος ή επειδη ειχες μπαρμπα στην κορονη? Τεσπα.....

Και ο Παρης ανηλικος ειναι ....λοοοοοοολ

ΧεΧεΧε :)

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

προσωπικη εμπειρια...

η κλητευση για το δικαστηριο μπορεινα ερθει και μετα απο 5 χρονια!!!

το συνηθες ειναι μετα απο 18 μηνες απο την παραβαση...

αλλα μπορεις να παρεις αναβολη εαν δεν εχεις βγαλει το διπλωμα ...

(φυσικα θα πεις αλλη δικαιολογια..)

σεμια απο τις δικες μου περιπτωσεις

Με πιασανε δις χωρις ασφαλεια, διπλωμα, φωτα, πινακιδες κυκλοφοριας,ηχορυπανση....

(Honda CR γαρ...)

εκρεμμουσαν δυο μηνυσεις οι οποιες συγχωνευτηκαν σε μια λογω της ιδιας κατηγοριας.

μετα πολλα και μετα απο στρατιωικο κτλ....

εμφανιστηκα με το διπλωμα και

εφαγα ενα μηνα με αναστολη για ολα τα υπολοιπα...

πληρωσα εξοδα δικης...

δικηγορο ...

και μετα απο κανενα τετραμηνο απο το περας των υποθεσεων εμφανιζεται η εφορια και μου ζητησε αλλα 300 ευρω...

εγω νομιζα οτι εαν απλα προσκομιζα τις αποφασεις του δικαστηριου

που αποδυκνειαν οτι η υποθεση εκλεισε,

θα καθαριζα....

εχασα δυο μερες δουλεια να τρεχω στα αρχεια της Ευελπιδων ψαχνωντας στα κιταπια τους να παρω τις πολυποθητες φωτοτυπιες

και σκαω λοιπον με τσαμπουκα στην εφορια Π.Φαληρου να παρω το αιμα μου πισω

οπου και μαθαινω οτι:

Ανεξαρτητα με τις δικαστικες αρχες και τα δικα τους προστιμα...

η εφορια 5 χρονια μετα τις παραβασεις αποφασισε οτι χρωσταω και τελη κυκλοφοριας για μηχανη που δεν ειχε την δυνατοτητα εκδοσης αδειας κυκλοφοριας.... αναδρομικα και με προστιμο καθυστερησης...

ειναι να τρελαινεσαι.....

ου μπλεξεις ...

θα σε γδυσουν, θα σε μαμησουν και θα σε τρελανουν και στο τελος....

Vag γενικα ειναι οπως τα ειπαν τα παιδια .....μετα απο κανα χρονο και αν σου ερθει........κατι αναλογο μου ετυχε προσφατα ........αφου πλεον μετα απο 7 χρονια που οδηγουσα μηχανακι εχοντας μονο ενα χαρτι απο την αστυνομια οτι μου εχουν κλεψει το διπλωμα (αυτο εγινε το 2002 και ειχα μονο διπλωμα για αυτοκινητο :p :p ).....αποφασισα να παω να ξαναβγαλω το διπλωμα του αυτ/του και να δωσω και για μηχανη (125cc και πανω).....εεε που λετε κανω καποια μαθηματα ετσι για τα ματια του κοσμου και για τα οχταρια......δινω πρωτα τα θεωριτηκα (τα οποια τα δινεις και να εχεις διπλωμα αυτοκινητου).......και κυριλε περναω......εεε δινω και πορεια ....και ολα καλα.. ....περασα............βεβαια στο υπουργειο στου Παπαγου για να δωσω ειχα παει με το μηχανακι.........εεεεε και οπως γυρναγα χαρουμενος χυμα χωρις κρανος ....χωρις τιποτα μονο με μια ταυτοτητα...με σταματανε σε υπερμπλοκο δυο ζηταδες ......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΕΩ ....δεν ειναι δυνατον......να μην σας τα πολυλογω κατεληξα στο τμημα του Ψυχικου για αναγνωριση στοιχειων....και τσεκαρισμα αν το μηχανακι ειναι καθαρο:...: :...: :blink: ........μετα απο καμια ωρα που εφαγα εκει μου ειπαν οτι θα μου γινει τακτικη μυνηση και θα μου ερθει δικαστηριο σε κανα χρονο ....θα παω να δειξω το διπλωμα ...και παπαλα.....;) ........και το γαμωτο ειναι οτι τοσα χρονια που οδηγω ποτε δεν με ειχαν πιασει η ειχα παρει κληση για κατι.....η την εκανα λαμογιο ειτε 2-3 φορες που με ειχαν σταματησει τους τα γυριζα και με αφηναν......τι να πεις λοιπον....:tomato:

Μάλιστα μάλιστα! Αλήτες όλοι σας εεε?:D

Έχω και γώ μεγάλη εμπειρία από δικαστήρια, και θα σου πώ ότι συνήθως δείχνεις το δίπλωμα σου, το οποίο έχεις βγάλει πρίν ή μετά την κλήση και όλα είναι οκ, ειδικά αν το δικαστήριο έχει 150 δίκες για Κ.Ο.Κ. εκείνη τη μέρα και θέλει να τελειώνει. Βέβαια ξέρω επίσης ότι η παραβίαση κόκκινου σηματοδότη είναι εκτός από τσουχτερό πρόστιμο και 7-12 πόντοι στο point system. Αν λοιπόν δεν ανησυχείς για το προστιμο, πήγαινε δώσε κανα 300αρι που θέλει τώρα για να βγάλεις δίπλωμα για μηχανάκι και περίμενε το δικαστήριο.

Εγω πάλι έκανα το άλλο, τον Νοεμ που πέρασε ήμουν με το BMW μου στην παραλιακή, βγάζω το κρανος για να παρκάρω δεξια, περιμενω να τελειώσουν τα παρκαρισμένα και αφου βρήκα χώρο πάρκαρα, μπροστά μου στα 15μετρα ενας τροχο τέτοιος να μου κάνει νόημα να παω εκεί. Ξαναβάζω μπρος και παω....

Με έγραψε για κράνος ο κύριος! 82ευρα, ρε καλε μου ρε χρυσέ μου τπτ αυτος, αλλα δεν μπορουσα να του κολήσω γιατι δεν είχα δίπλωμα για απεριόριστα κυβικα και η ασφαλεια μου είχε λήξει για 2 μερες, και η νεα ειχε ταχυδρομιθεί απο τον dad πριν 2 μερες...

Το αποτέλεσμα!

Δεν την πλήρωσα φυσικά, πηγα σε ενα δερματολόγο (οπως με προετρεψε ξαδερφός μου αστυφύλακας) και πηρα ενα χαρτί οτι το διαστημα Οκτωμβρίου με Δεκεμβριο πάσχω απο κροκάδες και απαγορεύεται να χρησιμοποιώ σκευάσματα στο τριχωτό της κεφαλής...

Εμφανίζομαι πρωι πρωι στο δικαστήριο, τους λεω οτι είμαι φοιτητής, είναι η πρωτη μου κλίση στα ποσα χρόνια που οδηγάω, τους εδωσα και το χαρτί του γιατρού και ΑΘΩΩΣ...

Παρενθεση: Αν εχει λήξη η ασφάλεια σας δεν μπορει να σας γραψουν, ουτε αν εχετε καποιο ατύχημα να μην σας καλύψει η ασφαλ εταιρια, απο την ημ/νια λήξης δεν είμαι σίγουρος για το νούμερο αλλα πρεπει να είσαι καλυμένος για καπου 20 μέρες ακόμα...

Για ένα μήνα ισχύει η ασφάλεια μετά τη λήξη της. Σε γράφουν όμως που κυκλοφορούσες χωρις τα χαρτιά.

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Εχω μια απορεια μιας και σημερα μαλλον την κατσαμε την βαρκα , περασα με κοκκινο και με σταματησε η τροχαια , το θεμα ειναι οτι δεν ειχα και διπλωμα , ποιες ειναι οι διαδικασιες που ακολουθουνται απο εδω και περα , με ανυσηχει το οτι δεν ειχα διπλωμα γιατι πολλα εχουν ακουσει τα αυτια μου ..?

ΑΑΑ!!!!!! Σήμερα εμένα με γράψανε για κράνος!!! Και παραλίγο να μου πάρουν και το μηχανάκι μου γιατί πήγα να τι κάνω!!! Με έχουν γράψει για δίπλωμα και πήγα στο δικαστήριο!!! Αν το έχεις ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ Φεύγεις ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!! ΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΓΑΛΤΟ !!!!! ΑΝ ΔΕΝ Προλάβεις ΠΑΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΟ Ασθένειας

Αρχική απάντηση από Nedi46 [Σήμερα, στις 01:25]

ΑΑΑ!!!!!! Σήμερα εμένα με γράψανε για κράνος!!!

Τραβα σε εναν οδοντιατρο και παρε γνωματευση οτι ειχες φλεγμονη , αποστημα , νευραλγια τρυδιμου , εκανες εξαγωγη οτιδηποτε και λογο της ευαισθησιας δεν μπορουσες να φορεσεις κρανος.

vag,μην αγχωνεσαι ρε κοτζαμ παλικαρι 2 μετρα :p καλο θα ηταν να βγαλεις διπλωμα και για να το εχεις και για να ξεμπερδευεις μς το δικαστηριο.απλα να πληρωσεις το προστιμο και να τελειωνεις.επισης αμα δεν βγαλεις διπλωμα υπαρχει περιπτωση να μυνησουν τον ιδιοκτητη του μοτοποδηλατου ( :p ) επειδη στο παραχωρησε χωρις να εχεις διπλωμα.

με τα κρανη τραβιεμαι και εγω, με εγραψε ενας μπινες περισυ το καλοκαιρι και δεν την πληρωσα την κληση.στις 21 εχω δικαστηριο.

--->κοπριτης: σε πιασανε με το cr ρε φιλε?λολ,πως τα καταφερες?εγω με το 125αρακι το Z τους κοροιδευω

Αρχική απάντηση από skelos

Αρχική απάντηση από Nedi46 [Σήμερα, στις 01:25]

ΑΑΑ!!!!!! Σήμερα εμένα με γράψανε για κράνος!!!

Τραβα σε εναν οδοντιατρο και παρε γνωματευση οτι ειχες φλεγμονη , αποστημα , νευραλγια τρυδιμου , εκανες εξαγωγη οτιδηποτε και λογο της ευαισθησιας δεν μπορουσες να φορεσεις κρανος.

σωστος!!!!

:T:

Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 12:43]

vag,μην αγχωνεσαι ρε κοτζαμ παλικαρι 2 μετρα :p καλο θα ηταν να βγαλεις διπλωμα και για να το εχεις και για να ξεμπερδευεις μς το δικαστηριο.απλα να πληρωσεις το προστιμο και να τελειωνεις.επισης αμα δεν βγαλεις διπλωμα υπαρχει περιπτωση να μυνησουν τον ιδιοκτητη του μοτοποδηλατου ( :p ) επειδη στο παραχωρησε χωρις να εχεις διπλωμα.

με τα κρανη τραβιεμαι και εγω, με εγραψε ενας μπινες περισυ το καλοκαιρι και δεν την πληρωσα την κληση.στις 21 εχω δικαστηριο.

--->κοπριτης: σε πιασανε με το cr ρε φιλε?λολ,πως τα καταφερες?εγω με το 125αρακι το Z τους κοροιδευω

Arapis τους την εχω κανει ουκ ολιγες φορες...

περιοχες Καλλιθεας, Ν.Σμυρνης, Π.Φαληρο

ακομα και στη Συγγρου....

(τρελλο σκηνικο να αρπαζει το CRακι απο τις τελικες μπουυυ να σβηνει και στα καπακια εν κινηση ζεστο μανιβελια και δωστου ξανα...)

αλλα τα δυο περιστατικα οπου με πιασανε συνεβησαν ...

1)Μεσα σε βενζιναδικο οπου εκανα τις μιξεις μου....

και οπου για κακη τυχη αποφασισε να αραξει και ενα αστρα....

και

2)διασχιζοντας τη λαικη μπροστα απο το σπιτι μου με τον αδερφο μου δικαβαλο

και καμια μα καμια ελπιδα διαφυγης....

anyway....

εσυ μαλλον εννοεις το yamahaki z125...

εαν ναι, αυτο ηταν και η τελευταια και νομιμη μου εμπειρια απο δικυκλα πριν αλλαξοπιστησω

και γινω κλασσικος αραχτος τετρατροχοκινουμενος....

το κρατησα 2 χρονια και το ειχα σε ολη τη θητεια στη Χιο....

γαματο παπι παντως...

μου την εσπασε ομως γιατι οταν το πουλησα δεν επιανε μια... κι ας ηταν αριστο...

πολυ χαμηλη αξια μεταπωλησης...

Αρχική απάντηση από fantacid

Βλεπω ολοι οι τετυμποιδες εδω μεσα ειναι ε???:p :P

Μηπως να καναμε kamikazi.gr ???:tomato: :nuke: :tomato:

:banging: :banging: :banging:

καλη ιδέα...

να σου πω την αλήθεια ενα ετσι πολύ "αναρχο" σιτε θα ήταν τσε γαμω!

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

Γιατι ρε Fantacid εσεις εκει πανω ειστε αγιοι δλδ???:innocent: :whistling

Δε σε επιασα mr.

πρωτα απο'λα δεν εκανα διαχωρισμο για "πανω" κ 'κατω",δεν εβγαλα τον εαυτο μου απ'εξω,κ οτι ειναι κατω απο το δικο σου ποστ δε σημαινει οτι εννουσα μονον εσενα,

κ στο κατω κατω πλακα εκανα ,δε καταλαβα γιατι στραβωσες mr.

Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 16:55]

Δε σε επιασα mr.

πρωτα απο'λα δεν εκανα διαχωρισμο για "πανω" κ 'κατω",δεν εβγαλα τον εαυτο μου απ'εξω,κ οτι ειναι κατω απο το δικο σου ποστ δε σημαινει οτι εννουσα μονον εσενα,

κ στο κατω κατω πλακα εκανα ,δε καταλαβα γιατι στραβωσες mr.

ρε Τεντυμποη....

ποιος στραβωσε???:whip:

απλα οταν γραφω για την παρανοια της ελληνικης δικαιοσυνης ,

ειδικοτερα σε θεματα τροχαιας και μοτοσυκλετιστων ,

ανεβαινει λιγο το αιμα στο κεφαλι και μπορει και να γινομαι μυστηριος.....

σημερα ερχομαι απο ακομα ενα δικαστηριο (ευτυχως σαν κατηγορος αυτη τη φορα)

εξαιτιας μιας κοτας που δεν της ειχαν μαθει οτι στα ΣΤΟΠ υποχρεουται να ακινητοποιει το αυτοκινητο της.....

καταλαβαινεις ....

παντως δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης

μολονοτι το προτελευταιο ποστ σου μου εδωσε την εντυπωση

οτι εβγαζες τον εαυτο σου απεξω...

το θεμα βορρα και νοτου το εθιξα απλα γιατι απο προσωπικη εμπειρια στη Θεσ/νικη

εχω δει απειρα αντιστοιχα περιστατικα

οπως επισης και πολλα κομπλεξικα οργανα της ταξης...

Παρατηρήστε τους αστυ-τέτοιους στα περιπολικά!!!

Κανένας δεν φοράει ζώνη!!! (υπαρχουν κ εξαιρέσεις φυσικα)

Δεν θα έπρεπε ο πολίτης να μπορεί να κάνει κάτι για αυτό???

Αλλα αν τους την πείς θα σε τρέχουν αυτόφωρο για εξακρίβωση κ μπορεί να φας και ξύλο...!

Αχ αυτή η Παιδεία μας...

οπ ...

Σημερα πρωι με εγραψε η δημοτικη αστυνομία επειδη δεν πηγα στο μηχανιμα να κοψω χαρτάκι ... ( αν και το μηχάνημα ήταν σε μια γωνία 300 μετρα απο το car και ουτε σημα δεν ειχε)

να το πληρωσω ή οχι >? ,,,, ενας εκει γυρω μου ειπε να το πετάξω ετσι κανουν αυτοι εκει γύρω λεει μολις τους γραφουν τα πεταν στα σκουπίδια ....

Δημοτική αστυνομία τίνος? Εισαι γραμμένος σε αυτόν τον Δήμο? Αν οχι πέτα την, αλλιώς ψάχτο λίγο, μπορει να μην σου δίνουν πιστοποιητικά κτλ...!

Εχω πετάξει τέτοιες....

Μια φορά ήμουν βόλτα στα Χανιά με το μπεμπε μου, εχει χαλκιδέες πινακίδες, αυτός που με έγραψε για παράνομο παρκιν (δεν ήμουν παρόν, βρήκα την κλήση στην μηχανή) δεν έγραψε καν τον αριθμό της πινακίδας μου!!! Η ειρωνία είναι οτι η κλήση πρεπει να πληρωθεί καθημερινές Δε εως Πα, 9-11 σε συγκεκριμένο γραφείο του δήμου Χανίων που ποιός να ξερει που είναι.... (Και ήταν Σάββατο..!)

Η κλιση μπήκε στην συλλογή!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.