Vagouridis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2004 Εχω μια απορεια μιας και σημερα μαλλον την κατσαμε την βαρκα , περασα με κοκκινο και με σταματησε η τροχαια , το θεμα ειναι οτι δεν ειχα και διπλωμα , ποιες ειναι οι διαδικασιες που ακολουθουνται απο εδω και περα , με ανυσηχει το οτι δεν ειχα διπλωμα γιατι πολλα εχουν ακουσει τα αυτια μου ..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούνιος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Γενικοτερα εχεις διπλωμα?... Αμα εχεις νομιζω οτι περνας απο το αστυνομικο τμημα και απλα το δειχνεις... Εμενα με πιασανε να φανταστεις το 1997 χωρις διπλωμα με μηχανη ,μου ηρθε μια κληση μετα απο 4 χρονια και μαλλον τη γλυτωσα... Εβαλα εναν γνωστο να το ψαξει και μου ειπε οτι ο φακελος μου εχει χαθει στη γραφειοκρατεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 16, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 όσους ξερω που τσιμπήσανε κλήσεις για μηχανή η μηχανάκι χωρίς δίπλωμα εμφανίζονται στο δικαστήριο,με διπλώμα ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ η ΜΗ της κλήσης και με απλή επίδειξη λήγει το θέμα.αν κάτι έχει αλλάξει πρόσφατα ας απαντήσει και κανείς άλλος.με τι ήσουνα πάντως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 16, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Δεν εχω καθολου διπλωμα και ημουν με ενα κατασταρακι της εταιρειας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούνιος 16, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Εγω με ενα κακομοιρο scooter... Η πλακα ειναι οτι πηγα να βγαλω διπλωμα αλλα μου σπασαν τα @ρχιδ@ με γραφειοκρατικες μ@λ@κιες και κατι χαζομαρες στο τμημα, και ενω περασα τα "σηματα" δεν πηγα ποτε για πρακτικο μερος... Θα φανει στη Φορολ. Δηλωση φετος αν την γλιτωσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούνιος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Απ'οτι ξερω ομως απο αλλους , υπαρχει μεγαλη περιπτωση να τη γλιτωσεις εστω και χωρις διπλωμα, με αναστολη κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Vag λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω... αλλα σε βλεπω καλοκαιριατικα καβαλα σε κανα χρεπι σχολης οδηγων να δινεις για διπλωμα....και αναγκαστικα θες 125ccεαν εχεις διπλωμα αυτοκινητου γλυτωνεις τα σηματα και δινεις μονο οδηγηση...εαν βαριεσαι σκας κατιτις παραπανω και το περνεις στο ετσι...παντως καλυτερα να τα δωσεις και να παρεις το διπλωμα,να παρουσιαστεις στο δικαστηριο και να αθωωθεις...παρα να τα σκασεις και να κινδυνευεις ανα πασα στιγμη να σε ξαναπιασουν...εχω περασει ουκ ολιγες φορες απο ευελπιδων για ολων των ειδων τις παραβασεις και τα εχω ακριβοπληρωσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 16, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Μωρε την κληση θα την πληρωσω -πληρωσει η εταιρεια δεν κολαω εκει.Απλα πολυ με φοβησε το θεμα με το διπλωμα , βεβαια το κορυφαιο οτι δεν ειχα μαζι μυ ουτε τα πασο να εξακριβωσουν ποιος ειμαι εγω τους εδινα τα στοιχεια , μεχρι και εκει που λεει για το point system ο μπατσος εβαλε οτι η παραβαση τελικα δεν υποκειται σε αυτην την κατηγορια.Οτι ναι ναι , περιμενουμε το δικαστηριο λοιπον και παμε να βγαλουμε και διπλωμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 16, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 η κληση καθαυτη ειναι αμελητεα...το σημαντικο ειναι το δικαστηριο οπου εαν δεν εχεις το διπλωμα(μιας και αποσο θυμαμαι η μυνηση γινεται αυτεπαγγελτα)το προστιμο ειναι τσουχτερο...εκει μονο το διπλωμα σωζει την κατασταση...εκτος και εαν εχουν αλλαξει τα πραγματα τοσο πολυ τους τελευταιους 8 μηνες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 16, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Βγαζεις διπλωμα Βαγγ κ απλα πληρωνεις την παραβαση (δικαστηριο σε κανενα χρονο να περιμενεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 16, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Στην καρεκλα σε βλεπω Vag......Χαρηκα που σε γνωρισα παντως!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 16, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Στην καρεκλα σε βλεπω Vag......Χαρηκα που σε γνωρισα παντως!!!! ΛΟΛ εσυ το παραπηγες το θεμα...Κατα μεγαλη πιθανοτητα το θεμα θα λυθει εντος λιγων ημερων...χεχεχε δεν αντεξα , κατι μεσα μου δεν θελει την νομιμοτητα και τον σωστο δρομο σε αυτα τα πραγματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 16, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 μπορεις παντα βεβαια να θεσεις ζητημα στη φαμιλια.....θα βρεθει σιγουρα εναλλακτικη οδος....and the filthy smurfs will come back crawling for mercy:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 16, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Και γω ξερω για αυτο που ειπε ο Σαμουηλ . Δηλαδη οτι πας το διπλωμα στο δικαστηριο και εισαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούνιος 16, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Δεν τρεχει τιποτα μεγαλε!!! Εχω περασει αρκετες φορες αυτο που λες,την πρωτη φορα με πιασανε με 50ρι κ χωρις διπλωμα,εβγαλα ΜΕΤΑ,πηγα στο δικαστηριο του το εδειξα κ εφυγα. Το 2000 με πιασανε παλι με 100αρι αυτη τη φορα χωρις διπλωμα,χωρις αδεια,χωρις πινακιδα,χωρις ασφαλεια,χωρις ταυτοτητα,δεν ειχα τπτ πανω μου ουτε καν ταυτοτητα!! ειχα μονο την αποδειξη οτι ηταν αγορασμενο,αλλιως ειχα φυγει με τη μια αυτοφορο κ μου ηρθε πριν ενα μηνα, εχω στις 30 ιουνιου δικαστηριο θα παω θα τους δειξω το διπλωμα που εκδοθηκε ενα χρονο μετα κ θα την κανω σαν κυριος!!!! Απλα πρεπει να πληρωσεις τα 167 του κοκκινου.(τοσο δεν ειναι?) Αρχική απάντηση από saxon_747 Γενικοτερα εχεις διπλωμα?... Αμα εχεις νομιζω οτι περνας απο το αστυνομικο τμημα και απλα το δειχνεις... Εμενα με πιασανε να φανταστεις το 1997 χωρις διπλωμα με μηχανη ,μου ηρθε μια κληση μετα απο 4 χρονια και μαλλον τη γλυτωσα... Εβαλα εναν γνωστο να το ψαξει και μου ειπε οτι ο φακελος μου εχει χαθει στη γραφειοκρατεια... Μη χαιρεσε αδικα φιλε μου. κ γω κατι τετοιο σκεφτομουνα αλλα μου ηρθε μετα απο 4 χρονια,εχω ακουσει οτι εχει ερθει δικαστηριο κ μετα απο 6χρονια,κ μαλλον εχετε δει ολοι στις ειδησεις οτι ερχονται κ μετα απο 20-30 χρονια!!! Γ@μισετ@ ......ελλας η χωρα της γραφιοκρατιας..........Γ@Μ@Τ@!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 16, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Παρη επειδη εχει τυχει να με ποιασουν κι εμενα χωρις διπλωμα και να με στειλουν δικαστικως, το μονο που γινεται ειναι:1ον) πληρωνεις το προστιμο αν υπαρχει2ον) στο δικαστηριο απλα τους λες μια παπαρια(οτι να'ναι) και οτι δεν θα το ξανακανουν. Σε επιπλητουν και αυτο ειναι ολο. Σε εμενα ουτε στον φακελο γραφτηκε και ημουν και 15 χρονων.P.S. Ξερεις ποσοι ειναι αυτοι που τους εχουν ποιασει πανω απο 5 φορες και συνεχιζουν να μην εχουν διπλωμα???? Οποτε μην αγχωνεσαι και πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούνιος 16, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Vag αφού δεν σε αποσχολεί η παράβαση.... αλλά το δίπλωμα, η μόνη λύση είναι να έχιες το δίπλωμα στα χέρια σου όταν θα πας στο δικαστήριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούνιος 16, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 00:17] Παρη επειδη εχει τυχει να με ποιασουν κι εμενα χωρις διπλωμα και να με στειλουν δικαστικως, το μονο που γινεται ειναι: 1ον) πληρωνεις το προστιμο αν υπαρχει 2ον) στο δικαστηριο απλα τους λες μια παπαρια(οτι να'ναι) και οτι δεν θα το ξανακανουν. Σε επιπλητουν και αυτο ειναι ολο. Σε εμενα ουτε στον φακελο γραφτηκε και ημουν και 15 χρονων. P.S. Ξερεις ποσοι ειναι αυτοι που τους εχουν ποιασει πανω απο 5 φορες και συνεχιζουν να μην εχουν διπλωμα???? Οποτε μην αγχωνεσαι και πολυ. Αυτό που λες δε ξέρω αν ισχύει για τον Πάρη... Όταν ήμουν 15 και με έγραψαν, πήγα στο διακαστήριο είπα ότι πήρα κρυφά το μηχανάκι...μετά πήγα σε κοινωνικό λειτουργό φυσικά αθοώθηκα... συνήθως 1-2φορές αθοωνεσαι μετά .....:giveup: αλλά αυτά έγιναν διότι ήμουν ανήλικος και ανεύθυνος τον πράξεών μου... γι αυτό δε ξέρω αν ισχύει στη περίπτωση του Πάρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 16, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk ....αλλά αυτά έγιναν διότι ήμουν ανήλικος και ανεύθυνος τον πράξεών μου... γι αυτό δε ξέρω αν ισχύει στη περίπτωση του Πάρη. Επειδη ησουν ανευθυνος ή επειδη ειχες μπαρμπα στην κορονη? Τεσπα.....Και ο Παρης ανηλικος ειναι ....λοοοοοοολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούνιος 16, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 00:32] Επειδη ησουν ανευθυνος ή επειδη ειχες μπαρμπα στην κορονη? Τεσπα..... Και ο Παρης ανηλικος ειναι ....λοοοοοοολ Αν ήταν έτσι δε θα είχα πάει καθόλου... λολ .... γενικά εκείνη τη στιγμή είχα πέσει σε στραβόξυλο.....: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.