Jump to content

Hitman: Absolution

sstefoss

Recommended Posts

theoamd έγραψε:
Μπορείς να μου δώσεις μήπως κάποιο σοβαρό torrent link? Μόνο άκυρα βρίσκω(απαιτούν κωδικό/έχουν μόνο leechers)

Αν το αγοράσεις δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα ;)

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...

Το επαιξα και γω. Ωραιo game. Ωραιο σεναριο γενικα, αρκετα cinematic, αλλα δεν ειναι hitman.

ΕΙναι Splintercell και μαλιστα οχι ωραιο.

Πατησα για πλακα στο google Hit Cell: Absoviction και μου εβγαλε αποτελεσματα αρα δεν ειμαι ο μονος που το βλεπω ετσι.

Πρωτα χαλασανε το Farcry μετα το splintercell τωρα χαλασανε το hitman. Damn you marketing team!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcQKkRHZZfb0TJfCB0grglBolMs1_k15hTshygakXK5Utsjk-38D

ατμοσφαιρικό παιχνίδι με ωραίο σενάριο, ωραίες πίστες, βαθμός δυσκολίας στο normal ικανοποιητικός χωρίς να σε κουράζει και να παίζεις ευχάριστα.

με το max payne 3 από τα καλύτερα που έχω παίξει στο είδος τους(φαν του third person action -adventure -shoot em up):daisy:

Μετά το farcry3, ούτε αυτό το παίγνιο παίζει με SLI στους 306.97. Έπαιξα λίγο με το nvidia inspector, αλλα π@π@ρια scaling κάνει. Άντε κάνα 30% πάνω.

EDIT: οι τελευταίοι οδηγοί 310,90 υποτίθεται ενεργοποιούν το SLI, είδωμεν.

EDIT2: οκ είναι τώρα :p . Μια χαρά τραβάνε οι 460 μου ακόμα, όλα σχεδόν high, με tess, αλλα χωρίς ΑΑ 60ρια κυριλέ.

• 3 months later...

πως μπορω να παιξω το sniper challenge?χωρις να το εχω κανει pre order?

artyom έγραψε:
πως μπορω να παιξω το sniper challenge?χωρις να το εχω κανει pre order?

Κάπου πήρε το μάτι μου πως το δίνουν free το sniper challenge. :hmm:

Αλλιώς μόνο ο ''θείος'' μπορεί να στο φέρει.

• 1 month later...
  • 8 months later...
  DimiR21 έγραψε:
Γεια σας...επειδή δοκίμασα το hitman και θέλω να το αγοράσω βρήκα στο skoutz αυτά τα 2...hitman absolution - Παιχνίδια PC | Skroutz.gr μπορεί κάποιος να μου πει ποιο απο τα 2 να πάρω.??

δεν κοιτάς εδώ με τα μισά κ σε 10 λεπτάκια σπίτι σου;

Πως κατεβάζω το dlc για το HITMAN???

Επίσης θα ήθελα να μάθω εαν το όλο θέμα του παιχνιδιού είναι να περνάς της πίστες χωρείς να σκοτώσεις...

• 9 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.