Andrewk Νοέμβριος 27, 2012 #161 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Ωραιο το παιχνιδακι..Εχετε να προτινεται ρυθμισεις ??Το pc αποτελειται αποi5 2400gtx 550ti o/c edition8gb ram 1600mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Νοέμβριος 27, 2012 #162 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Ωραιο το παιχνιδακι..Εχετε να προτινεται ρυθμισεις ??Το pc αποτελειται αποi5 2400gtx 550ti o/c edition8gb ram 1600mhzδοκίμασε τα παρακάτω settings για την μέγιστη απόδοση χωρίς να χάσεις σε ποιότητα. msaa 2xshadow quality mediumtexture quality hightexture filter antisotropic x4reflections mediumfxaa yesglobal illum yestesselation yeslevel of detail highdepth of field highssao normal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Νοέμβριος 27, 2012 #163 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 [MENTION=17175]jordanis[/MENTION] ευχαριστώ φιλε,τρεχει ανετα τωρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Δεκέμβριος 1, 2012 #164 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2012 Αμα δεν παιξω τα προηγουμενα θα χασω κομματια του στορυ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Δεκέμβριος 1, 2012 #165 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2012 Καμια φορα συνδεουν στοιχεια αλλα δε νομιζω κατι τρομερο που να ειναι συνταρακτικο.Γενικα μεχρι και καθε αποστολη ειναι διαφορετικη και δεν ειναι ενα ενιαιο στορυ.Αν και δε ξερω στο absolution δεν εχει ερθει στα χερια μου ακομη >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 1, 2012 #166 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2012 Δυστυχως και γω το αρχισα χωρις να εχω παιξει ουσιαστικα τα προηγουμενα..μονο το blood money ετσι γ λιγο εχω δοκιμασει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 1, 2012 #167 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2012 Επίσης αν δείτε στους τίτλους έναρξης του story ένα όνομα που θα σας κάνει εντύπωση... ναι αυτό είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Δεκέμβριος 1, 2012 #168 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2012 Το παιχνιδακι τα σπάει.Μου είχε λείψει το hitman..Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Δεκέμβριος 1, 2012 #169 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2012 Επίσης αν δείτε στους τίτλους έναρξης του story ένα όνομα που θα σας κάνει εντύπωση... ναι αυτό είναι! Traci Lords previous work includes: Blade, Underworld Ναι μωρε, απο εκει την ηξερα... !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 2, 2012 #170 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 Τέλος το παιχνιδάκι. Μεγάλο και δύσκολο σε μερικά σημεία! Ειδικά αν ήθελες να δημιουργήσεις και κάποια "ατυχήματα". Βοήθησαν και κάποια walkthrough από youtube. To απόλαυσα και με το παραπάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Δεκέμβριος 7, 2012 #171 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2012 (edited) Δε βλεπω να θελει τη σπαζοκεφαλια του blood money . Μεχρι τωρα ειμαι στη μεση και το μοτιβο ειναι distract and execute, distract and run , distract and distract.Και σε πολλα σημεια σε παιρνει απο το χερακι, βεβαια γουστα ειναι αυτα ετσι, απλα ητανπιο hardcore το προηγουμενο.εντιτδε προλαβα να το ξαναβαλω λιγο και η πρωτη πιστα τωρα ειναι παλουκι επιτελους λιγο καψιμο. οι πρωτες ωρες τελικα ηταν βαρετες τωρα ομορφαινει το πραμα Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 7, 2012 από jiohkor3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Δεκέμβριος 9, 2012 #172 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 Μεχρι τωρα το εχω κανει full stealth.Στο very hard και τελειωσα την τριτη πιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 14, 2012 #173 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 Μολις το τερματισα...πολυ ωραιο παιχνιδακι..δεν το λες και μικρο...επιβαλεται αλλη μια φορα αλλα στο hard.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 17, 2012 #174 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Δε βλεπω να θελει τη σπαζοκεφαλια του blood money . Μεχρι τωρα ειμαι στη μεση και το μοτιβο ειναι distract and execute, distract and run , distract and distract.Και σε πολλα σημεια σε παιρνει απο το χερακι, βεβαια γουστα ειναι αυτα ετσι, απλα ητανπιο hardcore το προηγουμενο.εντιτδε προλαβα να το ξαναβαλω λιγο και η πρωτη πιστα τωρα ειναι παλουκι επιτελους λιγο καψιμο. οι πρωτες ωρες τελικα ηταν βαρετες τωρα ομορφαινει το πραμαΤο βαλα για δοκιμή και δεν ξέρω πόσο θα το κρατήσω. Δεν είναι καν hitman. Εντελώς άλλο game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Δεκέμβριος 17, 2012 #175 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Το βαλα για δοκιμή και δεν ξέρω πόσο θα το κρατήσω. Δεν είναι καν hitman. Εντελώς άλλο game.το εχω φτασει στο 16-17 απο τα 20 και δεν εχω ανοιξει ουτε μια φορα ενα walkthrough.δε γινεται να σταθει στο δρομο που χαραξαν τα προηγουμενα για κανενα λογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Δεκέμβριος 20, 2012 #176 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2012 Φοβερό το game και σε γραφικά και σε gameplay Kαι πολύ optimised για αυτό που είναι. Ναι μεν τα frames δεν είναι πολλά με απόλυτα κριτήρια (με όλα maxed) αλλά είναι απολύτως playable χωρίς drops και lags, και χάρμα οφθαλμών. Αλλά ούτε και 2gb κάρτα γραφικών δεν φτάνει σε 1920*1080! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Δεκέμβριος 25, 2012 #177 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Προχθές, όντας σε εορταστικό πνευματικό κλίμα, αποφάσισα να κατεβάσω το εν λόγω παιχνίδι από torrent και συνειδητοποίησα ότι πλέον απαιτείται κωδικός για ξεκλείδωμα του συμπιεσμένου αρχείου.Ισχύει γενικά αυτή η αρχή για τα νέα games ή απλά έτυχε σε μένα;***έχω καιρό να ασχοληθώ με gaming, γι' αυτό και ρωτάω*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 25, 2012 #178 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Οχι σε σενα ετυχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Δεκέμβριος 25, 2012 #179 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 Μπορείς να μου δώσεις μήπως κάποιο σοβαρό torrent link? Μόνο άκυρα βρίσκω(απαιτούν κωδικό/έχουν μόνο leechers) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Δεκέμβριος 25, 2012 #180 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=pbpct0Q7R8E]Hitman's Tip of the Day - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts