Andrewk Νοέμβριος 20, 2012 #121 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2012 Ποιον περιμένουμε τον skidrow?? Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 21, 2012 #122 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2012 Τσίπμησα χτες digital copy απο το G2Play με 28€. Το παιχνίδι τα σπάει, και μαζι στα σπάει και το ΑΙ των εχθρών που γίνονται με το παραμικρό πιο καχύποπτοι απέναντι σου. Ευχαριστη προσθήκη ειναι το World Ranking και το Region Ranking με την ολοκλήρωση της καθε αποστολής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Νοέμβριος 22, 2012 #123 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Και τώρα τα κεφάλια μέσα θα τα πούμε σε λίγες ημέρες :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 22, 2012 #124 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2012 Κλακ κλακ τις ξεπάστρεψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Νοέμβριος 23, 2012 #125 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 με έτρωγε ο κ@λος μου να το πάρω και το παιχνίδι γεμάτο bugs. με όποιο σετάρισμα και να κάνω στα γραφικά τα fps κυμαίνονται από 18-28. googlara και έχουν το ίδιο πρόβλημα και με κάρτες καλύτερες απο την δικιά μου. τι συμβουλεύετε ? να περάσω άλλους drivers (είμαι με 12.6 και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα) ή να περιμένω να βγάλουν κανένα patch? απαράδεκτοι. καλά πριν το βγάλουν δεν τα τσεκάρουν πως τρέχουν? ήμαρτον .θα ξαναγυρίσουμε στις κονσόλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Νοέμβριος 23, 2012 #126 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 Τι καρτουλα εχεις;;Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Νοέμβριος 23, 2012 #127 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 με έτρωγε ο κ@λος μου να το πάρω και το παιχνίδι γεμάτο bugs. με όποιο σετάρισμα και να κάνω στα γραφικά τα fps κυμαίνονται από 18-28.googlara και έχουν το ίδιο πρόβλημα και με κάρτες καλύτερες απο την δικιά μου. τι συμβουλεύετε ? να περάσω άλλους drivers (είμαι με 12.6 και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα) ή να περιμένω να βγάλουν κανένα patch? απαράδεκτοι. καλά πριν το βγάλουν δεν τα τσεκάρουν πως τρέχουν? ήμαρτον .θα ξαναγυρίσουμε στις κονσόλες Η αλήθεια είναι πως αν σέβονται έστω και λίγο τους πελάτες τους πρέπει οπωσδήποτε να βγάλουν άμεσα patch. Αν θέλεις δοκίμασε να βάλεις τους 12.11_Beta8_NET4 μέχρι να βγούν οι official έγώ τους έβαλα και τρέχει λίγο καλύτερα απο τους 12.10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Νοέμβριος 23, 2012 #128 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 Τι καρτουλα εχεις;;Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 26870 αλλά και με μεσαία σεταρίσματα πάλι χάλια καρέ. δικαιολογείται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Νοέμβριος 23, 2012 #129 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 6870 αλλά και με μεσαία σεταρίσματα πάλι χάλια καρέ. δικαιολογείται?Τι να σου πω,ισως ειναι θεμα driver,την Τριτη θα το τρεξω στην gtx550ti και θα σου πω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 23, 2012 #130 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 Hitman: Absolution | PC game | Download discounts at Green Man GamingΣτα 32,5€ με κουπόνι GMG35-FGR37-COY0B (35% έκπτωση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Νοέμβριος 23, 2012 #131 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 Φιλος μου με 560ti το παιζει ανετα.Οχι 60αρι κολημενο αλλα ανετα.Θα το βαλω και εγω το μεσημερακι και θα επαναλθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Νοέμβριος 23, 2012 #132 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 Φιλος μου με 560ti το παιζει ανετα.Οχι 60αρι κολημενο αλλα ανετα.Θα το βαλω και εγω το μεσημερακι και θα επαναλθω.ρώτα τον τι ρυθμίσεις έχει:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Νοέμβριος 23, 2012 #133 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7XiLkvlT3TI&feature=g-all-u]Graphics Comparison - Hitman: Absolution - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Νοέμβριος 23, 2012 #134 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 Κανένας με cf να μας πει πως πάει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Νοέμβριος 23, 2012 #135 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 ρώτα τον τι ρυθμίσεις έχει:fun:Fullhd ολα τερμα μου ειπε μονο ΑΑ εχει ριξει λιγο.Το κανω και εγω τωρα setup να δω εστω πως τρεχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Νοέμβριος 23, 2012 #136 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 Το δοκιμαζω και γω προσεχως στο συστηματακι...να το παιξω με 360 pad η καλυτερα με keyboard ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Νοέμβριος 23, 2012 #137 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 Fullhd ολα τερμα μου ειπε μονο ΑΑ εχει ριξει λιγο.Το κανω και εγω τωρα setup να δω εστω πως τρεχει. αν ρωτήσεις και με ποιους drivers( αν έχει ATI) , θα είσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Νοέμβριος 23, 2012 #138 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 Με 560ti ειναι ο φιλος μου αλλα φιφες μου λεει μαλλον. Γιατι εγω με το συστημα τις υπογραφης, ετρεξα το bench xωρις vsync χ2ΜΣΑΑ ολα τα αλλα τερμα και: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Νοέμβριος 23, 2012 #139 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 (edited) Κανένας με cf να μας πει πως πάει; Crossfire χμμμμ! Πολλα προβληματα μ'αυτα που διαβαζω σε διαφορα forum οπως και στο official forum του Hitman Absolution. Κι εγω crossfire το τρεχω με 2 καρτες τριετιας HD 5770 αν και δεν ειμαι συνεχεια με το FRAPS ανοιχτο το παιχνιδι με ολα στα high δεν το παιζω αξιοπρεπως οπως π.χ το Dishonored και το Black Ops II ομως και αλλοι που εχουν τις ποιο καινουριες καρτες αντιμετωπιζουν πολλα προβληματα με frame drops, lags, κλπ ελπιζω να βγει συντομα καποιο patch και σε συνδιασμο με τους νεους drivers να μπορεσουμε να το παιξουμε. Υ.Γ Ετσι για την ιστορια το fraps μου βγαζει γυρο στα 45 με 55 max (ιδιαιτερα σε κλειστους χωρους στους ανοιχτους ξεχασε το το ανωτερο 35 ) και 22 low που μερικες φορες πεφτει και στα 5 οπου κολλαει το συμπαν. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 23, 2012 από johnIV Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Νοέμβριος 23, 2012 #140 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2012 witcher 2, battlefield 3 ,crysis2 τα αγόρασα τσάμπα μετά από ένα 8-10 μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία τους και τα ευχαριστήθηκα. μένω στο pc gaming (κάτοχος πσ3,χβοχ360 /ξεκίνησα με floppy drive sto pc:wall:) αλλά ποτέ ξανά λεφτά σε καινούργια κυκλοφορία. ας βγουν τα patch και μετά αγορά.ευτυχώς λέω που έχω την 6870. αν είχα καρτα 300 και πάνω θα το έσπαγα το μηχανάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts