medthom Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2004 θέλω ένα πόγραμμα να ανεβάζω τις στροφές των coolers! To speedfan δεν πιάνει γιατι εχω mobo gigabyte 7N400 L1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Να ανεβαζεις δεν νομιζω να υπαρχει καποιο...μονο να κατεβαζεις...οπως πχ το speedfan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Ιούνιος 16, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 νόμιζα οτι με speedfan ανεβάζει και οτι φτεέι η μοβο μου...θα δοκιμάσω με τα βολτ κάτι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 απο τη στιγμη που δινεις ρευμα απο τη μητρικη, δεν γινεται να δωσεις περισσοτερο, αλλα μονο λιγοτερο ρευμα, οπως ειπε και το παλικαρι με το πρασινο κεφαλι και τα μεγαλα μαυρα ματια. μπορεις να δωσεις 17 (12+5) ή 24 βολτ απο το molex, με αγνωστα αποτελεσματα, ειδικα για τη διαρκεια ζωης του ανεμιστηρα. στην τελικη, γιατι δεν βαζεις εναν που γυριζει με περισσοτερες στροφες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.