learner Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2004 Θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιο απο τα μελη εχει καποια απο τις παρακατω και ΜΟΝΟ αυτές οθονες :VIEWSONIC VP171S Ή VP171b -/ / -- VG710S Ή VG710bSAMSUNG 172XEIZO L550Ξαναλεω ΜΟΝΟ καποια απο τις παραπανω. Εαν καποιος εχει καποια απο αυτες ας γραψει την γνωμη του. Ευχαριστω εκ των προτερων :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Η SAMSUNG SYNCMASTER 172X TFT με ενδιαφερει κ μενα βασικα...Απο reviews που διαβασα πριν λιγο την εχουν για πολυ καλη Την εχει δει απο κοντα κανεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Ιούνιος 16, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Eιναι πολυ καινουργια ρε παιδια...Λιγοι πρεπει να την εχουν τσιμπησει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Mε ανησυχει το ghosting ρε γαμω....Δε θελω να τραβαω τα @@ μετα.... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 17, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Την EIZO L550 την εχει ενας φιλος κ μαμαει!!!Σε 2 εβδομαδες θα παρω τφτ κ μαλλον θα παρω την ιδια!!!Να ρωτησω κ κατι αλλο που θελω μιας κ εχουμε οθονοσυζητηση????οι BENQ οθονες τι λενε???ειναι καλες???εχει κανενας σας??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Ιούνιος 17, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Tην eizo 550 δεν την ειχε το multirama προδφορα 399ε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Ιούνιος 29, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Σημερα ηρθε στα χερια μου η VIEWSONIC VP171B. Κορυφη ......Ακομα και με το QUAKE κανενα απολυτως προβλημα. (χωρις ιχνος απο ghosting). Τις ΕΙΖΟ αν και τις εχω σε εκτιμηση τα τελευταια μοντελα της ακουγονται για οχι τοσο καλα.(Δεν εχω εμπειρια απλα οτι ακουσα). Και ετσι αναγκαστικα πρεπει πλεον να αποχωριστω την προηγουμενη (VIEWSONIC PF775 ) tτην οποια και την πουλαω λογω οικογενειακης καταστασης ...... ΓΥΝΑΙΚΑ : Ακομα να την πουλησεις??? ΕΓΩ : Προσπαθω προσπαθω.....:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Ιούλιος 1, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Καλησπερα στα παδια του φορουμ . Οταν συνδεουμε την τφτ με DVI συνδεση εχει καμια σημασια ο ρυθμος ανανεωσης? Εαν ειναι 70 η 80 η 85 HZ? Η αυτο ισχυει μονο για την αναλογικη συνδεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 1, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από learner [Σήμερα, στις 21:23] Καλησπερα στα παδια του φορουμ . Οταν συνδεουμε την τφτ με DVI συνδεση εχει καμια σημασια ο ρυθμος ανανεωσης? Εαν ειναι 70 η 80 η 85 HZ? Η αυτο ισχυει μονο για την αναλογικη συνδεση? Οχι δεν εχει σημασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 2, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Κατοχος της VP171s για περιπου 2,5 μηνες μπορω να πω οτι μονο παραπονεμενο δεν με αφησε αυτη η οθονη. 4 ατομα ειμασταν που προσπαθουσαμε να βρουμε το ghosting το οποιο οφειλω να ομολογησω οτι εμφανιστηκε σε ενα game που παιξαμε(Toca Race Driver 2). Βεβαια το ghosting ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ, και οχι σε σημειο που μας απασχολουσε(εμφανιζοταν στις κολωνες, που ειχαν φοντο τον ουρανο). Απο εκει και περα δεν παρατηρησα τιποτα, καθως δεν ηταν αντιληπτο ευκολα αλλα μετα απο προσπαθεια.Η οθονη ειναι αψογη, εχει 3 εισοδους(2 αναλογικες, μια ψηφιακη). Εγω την δουλευα συνεχεια με το DVI. Δυστυχως τωρα που ηρθε ο καιρος να την πουλησω(εχει δουλεψει μονο 60 ωρες περιπου) δεν μπορω να την δωσω πουθενα λογω του κοστους της(απο τα ακριβα μοντελα της Viewsonic).Παντως εμεινα ευχαριστημενος στο επακρο και δεν νομιζω να την κοντραρουν πολλες TFT στα ισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 2, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 H L550 ποιά είναι; Αυτή με την περίεργη βάση που έχει χρόνο απόκρισης 12ms; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 2, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 08:06] H L550 ποιά είναι; Αυτή με την περίεργη βάση που έχει χρόνο απόκρισης 12ms; Μια απλη ματια στο site της eizo δεν βλαπτειhttp://www.eizo.com/products/lcd/l550/index.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 2, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Αυτή ενωούσα αλλά επειδή μόλις είχα ξυπνήσει δεν είχα καμία όρεξη να ψάχνω ρώτησα μιας και ήμουν σχεδόν σίγουρος. Ευχαριστώ πάντως. Μα καλά, ποιά η διαφορά της L550 από την L557 και έχουν τέτοια διαφορά τιμής. Αφού μάλιστα η L550 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από την L557 :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 2, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Αυτή ενωούσα αλλά επειδή μόλις είχα ξυπνήσει δεν είχα καμία όρεξη να ψάχνω ......... .........και εγω εκεινη την ωρα ειχα ξυπνησει, lololol Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Ιούλιος 2, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 H 550 εχει χρονο αποκρισης 16 και οχι 12 ms και η 557 εχει 25 ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeBar Ιούλιος 3, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από learner Καλησπερα στα παδια του φορουμ . Οταν συνδεουμε την τφτ με DVI συνδεση εχει καμια σημασια ο ρυθμος ανανεωσης? Εαν ειναι 70 η 80 η 85 HZ? Η αυτο ισχυει μονο για την αναλογικη συνδεση? Στις TFT δεν εχει σημασια γενικως ο ρυθμος ανανεωσης, ουτε καν στην αναλογικη συνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SERCREEP Ιούλιος 19, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Εγώ έχω την ViewSonic VE700 και το όνομα της μιλάει απο μόνο του.Την έχω γύρω στους 3 μήνες και δεν το μετάνοιωσα που δεν πήρα την Philips 170C4 ή την LG1715S ή την Samsung 172T.Στις υποψήφιες ήταν και η EIZO FlexScan L557 αλλά η τιμή της ήταν απαγορευτική . :wall: Και τώρα να έπερνα tft πάλι ViewSonic θα διάλεγα.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 3, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Εχω την ΕΙΖΟ L557,με λιγες λεξεις λεω:ποιοτητα,κινηση εικονας,μενου...χμμμ!Οσο για την αποκριση,χαλαρωστε τα ματια μας δεν καταλαβαινουν@!!ΑΨΟΓΗ!!! Και μαλλον ειναι χ φορες καλυτερη απο την 550.Η τελευταια εχει μονο ενα συστηματακι φωτεινοτητας δε θυμαμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.