Jump to content

pdf reader++

DarkSaga

Recommended Posts

καλησπέρα, ψάχνω ένα reader μιας και λόγω "ελεύθερου" χρόνου άρχισα ξανά παλιές αμαρτίες(διάβασμα)...

θα μου άρεσε κάποια συσκευή σε φάση Kindle ipad κλπ δεν έχω πιάσει και λόγω κόστους δεν πρόκειται να πιάσω για καιρό ακόμα:)

αν έπαιζε και youtube για κάνα tutorial κλπ ή vimeo internet :) θα ήταν super

budget δεν υπάρχει συγκεκριμένο αλλά όσο πιο κάτω τόσο καλύτερο, ψάχνω κάτι σε best value for my money...

υπάρχει κάποιος kindle κλώνος με διευρυμένες δυνατότητες?

έχει κάποιος εμπειρία απο pdf readers? πόσες ιντσες είναι οι ελάχιστες για να διαβάσεις ξεκούραστα?

δεν θα θελα καμια τεράστια παντόφλα.

τα samsung tabs τι λένε?

Θα σου πρότεινα αυτό: [ame=http://www.amazon.com/Kindle-Wi-Fi-Ink-Display-international/dp/B0051QVF7A/ref=amb_link_357230562_1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1CRFPBRVAZ9RD7G38P22&pf_rd_t=201&pf_rd_p=1321531362&pf_rd_i=B0051QVESA]Kindle e-Reader with Wi-Fi, 6" Display[/ame]

Η τιμή του από ΗΠΑ είναι:

attachment.php?attachmentid=46173&stc=1&d=1318157315

post-400-1416075537,1213_thumb.png

το τσέκαρα κι εγώ αυτό απο amazon co.uk

[ame=http://www.amazon.co.uk/Kindle-Wi-Fi-6-Ink-Display/dp/B0051QVF7A/ref=kin3w_ddp_compare_title1_1?pf_rd_p=255192227&pf_rd_s=center-19&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B002Y27P46&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=1JPM152SZMQFT4N72N6Q]Kindle e-Reader with Wi-Fi, 6" Display[/ame]

περίπου τα ίδια σε λίρες όμως

89&~103€

η έκδοση με το keyb και τα έξτρα 4GB αξίζει?

internet βλέπεις από το kindle γιατί από τα specs δεν το κατάλαβα αυτό.

επίσης κάτι άλλο σε όλα τα readers ξεχνάς το χρώμα?

To amazon.co.uk σε στέλνει στο com για να το αγοράσεις, μιας και είσαι εκτός Αγγλίας. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαφημίζει το μικρό και εύκολο-να-το-έχεις-πάνω-σου μεγεθος. Δε ξέρω αν αξίζει το παραπάνω, μιας και δεν έχω πιάσει κάποιο στα χέρια μου για να μπορώ να φέρω άποψη.

Όσο για το internet, πρέπει να έχει σίγουρα μαιλ "Email personal documents and PDFs direct to your Kindle to read and annotate on-the-go. ", αλλά και πάλι, σε μονόχρωμη οθόνη, πως θα σου φαινόντουσαν οι σελίδες; Δε ξέρω αν θα ήταν πρακτικό το σερφάρισμα στο διαδίκτυο με αυτό.

Για το έγχρωμο που λές, υπάρχει αυτό [ame]http://www.amazon.com/Kindle-Color-Multi-touch-Display-Wi-Fi/dp/B0051VVOB2/ref=sr_tr_sr_1?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1318159142&sr=1-1[/ame] όπου όπως βλέπει το αναφέρει φάτσα φόρα την πλοήγηση στο διαδίκτυο.

καλό το fire!

πάντως η κρυφή δρομολόγηση είναι τρελή πατάτα!

έτσι και το blurb μου έστειλε ένα βιβλίο απο Netherlands και ένα απο seattle

αυτή τη φορά τη γλύτωσα αλλά δεν μπορεί να παίζει έτσι με τους πελάτες ούτε το amazon ούτε κανένας, πρέπει να ξέρεις εξαρχής από που έρχεται κάτι και πόσο θα κοστίσει,στο screenshot σου αναφέρονται τα τελωνειακά 25$ οπότε σωστά ενημερώνεσαι.

αλλά τι θα πει εκτός uk? δεν είναι εντός E.U.? με ποια λογική σε δρομολογεί μέσω Αμερικής?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.