Stefxkapa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2011 Έχω το εξής πρόβλημα στην έναρξη μου ... θα το εκτιμούσα πολλή αν βοηθάγατε !! Thanks και Sorry για τα ελληνικα :mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefxkapa Οκτώβριος 9, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 na h fotografia ImageShack Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Οκτώβριος 9, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Το προβλημα ποιο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefxkapa Οκτώβριος 9, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 kane klik edo ( ImageShack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter Οκτώβριος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 kane klik edo ( ImageShack� - Online Photo and Video Hosting ) kai 8a deis sto menu enar3eisΤο πρόβλημά σου ποιο είναι...;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Οκτώβριος 9, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Μια από τα ίδια κι εδώ...δεν βλέπω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Οκτώβριος 9, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Ποιο ειναι το προβλημα σου;;; Εκτος απο τα greeklish... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Οκτώβριος 9, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Γιαυτο ρωτησα και γω. Επειδη δεν βλεπω προβλημα. Anyway. Τα προγραμματα ειναι εκει που λεει: "Ολα τα προγραμματα", αν σε βοηθαει αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter Οκτώβριος 9, 2011 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Μήπως το πρόβλημα σου είναι ότι δεν δείχνει τα προσφάτως χρησιμοποιημένα προγράμματα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Οκτώβριος 9, 2011 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Προς το παρον το προβλημα ειναι οτι δεν μας λεει το προβλημα και μας αφηνει να το μαντευουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Οκτώβριος 9, 2011 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Λόγω έλλειψης ανταπόκρισης και όσο καιρό είμαστε εναγωνίως σε αναμονή, ας ευθυμήσουμε λίγο...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=kqnIiTY0_VI]Ελένη Τσαλιγοπούλου - Το πρόβλημα μου είσαι εσυ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Οκτώβριος 9, 2011 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Και ενα πιο light για να ευθυμησουμε: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=IsgqjlqWo5o]Ηλίας Ψινάκης - Έχω πρόβλημα υγείας - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Οκτώβριος 9, 2011 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Μόνο εμένα μου φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα με την ανάλυση και ότι η εμφανίζεται η μισή taskbar; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter Οκτώβριος 9, 2011 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Μόνο εμένα μου φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα με την ανάλυση και ότι η εμφανίζεται η μισή taskbar;Μήπως είναι θέμα της φώτο αυτό;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Οκτώβριος 9, 2011 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Για να πιανει το μενου εναρξη τη μιση οθονη η αναλυση πρεπει να ειναι 800x600, χαλαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Οκτώβριος 9, 2011 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Μόνο εμένα μου φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα με την ανάλυση και ότι η εμφανίζεται η μισή taskbar;Το screenshot είναι από το "εργαλείο αποκομμάτων" γι αυτό φαίνεται έτσι. Και μια που προβλέπω να πάει στον Καιάδα...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4ve0ULoXaUQ]eimai se katastasi ektaktou anaggis - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Οκτώβριος 9, 2011 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Μήπως το πρόβλημα σου είναι ότι δεν δείχνει τα προσφάτως χρησιμοποιημένα προγράμματα;;;Φοβερό. Κάποιος το κατάλαβε. Τους άλλους τους έφαγαν τα τραγούδια και η γκρίνια.Windows 7 Doesnt list recently used programs - Microsoft AnswersRecently Used Programs disappeared - CNET Windows XP Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Οκτώβριος 9, 2011 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Φοβερό. Κάποιος το κατάλαβε. Τους άλλους τους έφαγαν τα τραγούδια και η γκρίνια.Windows 7 Doesnt list recently used programs - Microsoft AnswersRecently Used Programs disappeared - CNET Windows XP ForumsΘα έλεγα να περιμένεις ν' απαντήσει πρώτα αυτός που έθεσε το πρόβλημα πριν φτάσεις σε εύκολο συμπέρασμα. Απ' ότι βλέπω εδώ και τόση ώρα δεν έχει εμφανισθεί ο Stefxkapa να μας εξηγήσει τι γίνεται. Η εικόνα που παραθέτει είναι απολύτως φυσιολογική και μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους. Για παράδειγμα, μπορεί να έχει απενεργοποιήσει ο ίδιος την λίστα πρόσφατα ανοιγμένων προγραμμάτων ή αρχείων από το μενού "Έναρξη". Αυτό βέβαια αν θέσουμε ως δεδομένο πως το πρόβλημα είναι εκεί. Αυτό το δεδομένο λοιπόν περιμένουμε τόσοι άνθρωποι για να δώσουμε λύση αλλά δεν μπαίνει στον κόπο να μας το αναλύσει ο Stefxkapa. Το να ευθυμήσουμε λίγο δεν νομίζω να θεωρείται υποτιμητικό και προσωπικά δεν είχα καμμία τέτοια πρόθεση. Όσον αφορά τις λύσεις που προτείνεις, απ 'ότι βλέπω από το screenshot που παρέθεσε, υπάρχουν ήδη κάποια προγράμματα οπότε θεωρητικά δεν ισχύουν. Αλλά και πάλι, αν δεν μάθουμε ποιο είναι το πρόβλημα, είναι ουτοπικό να δίνουμε λύσεις. Οπότε, τις ειρωνικές παρατηρήσεις κράτα τις για τον εαυτό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefxkapa Οκτώβριος 11, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 παιδια χιλια συγνωμη ειχα προβλημα με κατι προσωπικο.. το προβλημα ειναι στην Εναρξη...δν εχω το κουτακι Αναζητησης και εχω χαση ολα τα προγραμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Οκτώβριος 11, 2011 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Δεξί κλικ στην έναρξη, ιδιότητες - για προχωρημένους και επιλέγεις τι θες να εμφανίζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.