Daidalos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2004 Ηρθε η ωρα να ξεφορτωθω τις κουβερτες απο τις OCZ BH-5 μου! Τι απο τα παρακατω προτεινεται??1. Χαλκινες ψυκτρουλες για μνημες κολημενες με arctic silver ceramique adhensive.2. Τα δικα του χαλκινα heat spreader αλλα κωλημενα με adhensive και οχι την κλασικη κουβετρωδη ουσια.3. Καποιο αλλο καλυτερο heatsprader.Να προσθεσω οτι θα υπαρχει και ανεμηστηρας πανω απο τις μνημες. Τι θεωρειται καλυτερο λοιπον?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 ψυχτρούλες αλλά όχι με adhesive... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 16, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Με τι τοτε??? Τα διπλης οψης αυτοκολητακια με τα οποια ερχοναι δεν τα πολυ γουσταρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 σιλικόνη διάφανη υδραυλικών, ανάμικτη με κεραμικ. μια χαρά αγώγιμη. μια χαρά κρατάει. φεύγει εύκολα χωρίς να λερώνει και να αφήνει ίχνη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 16, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Ενδιαφερουσα εκδοχη!!!Σε τι αναλογια αυτα τα δυο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 με το μάτι βάζω χμμμ περίπου 70-30 (30 αρκτικ) παλιά έβαζα σκέτη σιλικόνη. αλλά μετά σκέφτηκα αυτό... κάνει ένα λεπτό φύλλο σιλικόνης που κάνει καλή δουλειά και δεν λερώνει. ούτε είναι μόνιμη κόλληση. τα bga ψυχτράκια που έβαλα στην 9800 που είναι και βαριά, στάθηκαν άψογα και έκαιγαν σαν τρελά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 16, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Ωραια! Θα το κοιταξω! Ακουγεται καλο!Κανενας αλλος καμια προταση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιούνιος 16, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Λιγη ceramique προσεκτικα τοποθετημενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Ιούνιος 16, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Επειδή έχεις ανεμιστήρα απο πάνω και φυσάει, θα έλεγα οτι θες την καλύτερη απαγωγή θερμότητας, άρα πρέπει να βάλεις AS5. Εγώ θα έλεγα να βάλεις χαλκινα heat spreader με AS5 για να μη παιδεύεσαι με ψυχτράκια. Πιστεύω οτι και με ένα 80 fan θα είσαι πολύ καλα και θα ανέβει και η μνήμη 10-15ΜHz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 16, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 εγώ δεν θα έβαζα as5 για λόγους έστω και ελάχιστης πιθανής αγωγιμότητας... και μή νομίζεις ότι η διαφορά με την κεραμικ στην απόδοση είναι εμφανής (μόνο στην τιμή ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 16, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas εγώ δεν θα έβαζα as5 για λόγους έστω και ελάχιστης πιθανής αγωγιμότητας... και μή νομίζεις ότι η διαφορά με την κεραμικ στην απόδοση είναι εμφανής (μόνο στην τιμή ) Ναι και εγώ είμαι της άποψης να ΜΗΝ βάλεις AS5 στην Ram όπως έγραψε και ο κώστας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούνιος 17, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Ναι παιδιά μην βάλετε AS5 ή AS3..... Ένα φιλαράκι μου το έκανε και τώρα κλαίει ένα chip 256..... Η πρώταση του Voudas είναι η καλύτερη.... Χάλκινες ψυκτρούλες για μνήμες κολλημένες με mix arctic silver ceramique και σιλικόνη λευκή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 17, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Σιγουρα δεν βαζω καμια απο τις αγωγιμες παστες(AS5, AS3κτλ)! Τις θελω ζωντανες τις BH-5 μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Ιούνιος 17, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Και στους δυο υπολογιστές έχω βαλει AS5, νόμιζα οτι η κεραμικ δεν έχει επιδόσεις σαν την AS5 αλλα τώρα που λέτε για προβλήματα, μάλλον θα την αλλάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 17, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Σιγουρα δεν βαζω καμια απο τις αγωγιμες παστες(AS5, AS3κτλ)! Τις θελω ζωντανες τις BH-5 μου!!! Ναι καλύτερα να το αποφύγεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiannisM Ιανουάριος 23, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Εγώ πάντως πήρα απ αυτές τις χάλκινες της ΤΤ... http://www.thermaltake.com/2005/coolers/memory/a1989copper/a1989copper.htm Δε σκοπεύω να τους κάνω καμμιά φοβερή μαγκιά. Βάση των οδηγιών θα τις βάλω (σε μνήμες DDRII@667MHz, και σε άλλο pc DDR@400MHz). Και μετά θα κοιτάξω να τις φυσάει και κάνας ανεμιστήρας μέσα στα κουτιά... Καμμιά γνώμη για τη λύση αυτή;; Το μόνο που με απασχολεί είναι κάτι χαρτάκια κολλημένα πάνω στις ... μνήμες από τον εισαγωγέα!!! από τον καιρό του ... Νώε στις παλιές!! Ελπίζω να βγαίνουν εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 27, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2006 Οταν ειναι να βγαζουμε το μαμα heatspreader, ειναι ,μηπως καλυτερα να το ζεστενουμε με ενα σεσουαρ η μπορει να βγει απλα ξυλωνοντας το? Σιγουρα εξαρταται και απο την εκαστοτε μαρκα και τον τροπο που εφαπτονται. Για ocz πχ αρκει να βγαλουμε το μεταταλλικο ελασμα? οχι τιποτα αλλο μην παρω κανα τσιπ στο χερι και ξερετε ε?αυτα δεν τρωγονται, δημιουργουν καουρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiannisM Ιανουάριος 30, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Εννοείς ότι τα αγόρασες με heatspreader από τη μάνα τους;; Τι εταιρείας είναι;;Τα δικά μου πάντως (samsung) δεν είχαν τίποτα πάνω τους... Μόνο κάτι χαρτάκια κολημένα από τον εισαγωγέα (Infoquest νομίζω)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.