peterthegreat Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2011 Καλησπέρα παιδια,Θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης:Εχω motherboard Asus και windows 7, η λογικη λεει οταν κανεις turn off στα windows κλεινει ο υπολογιστης και το τροφοδοτικο , στη περιπτωση μου κανω turn off αλλα το τροφοδοτικο παραμενει ανοικτο(Εχω κανει reset στη μπαταρια της μητρικης και load defaults τιποτα δεν φτιαχνει)Υπαρχει μια ρυθμιση στο bios που δεν θυμαμαι και φτιαχνει το προβλημαΕυχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 παραμένει ανοιχτό?για πάντα?/ μήπως εννοείς που μένει λίγο ανοιχτό πριν κλείσε και μετά κλείνει....? λόγω θερμοκρασίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterthegreat Οκτώβριος 8, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 ναι παραμενει ανοιχτο για παντα,οχι δεν ειναι η θερμοκρασια το ειδα και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 πες λίγο το μοντέλο ακριβώς της motherboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterthegreat Οκτώβριος 8, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 ειναι ASUS P5B-E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Οκτώβριος 8, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Αν έχει firewire, κλείσε το από το BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterthegreat Οκτώβριος 8, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 το δοκιμασα και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterthegreat Οκτώβριος 9, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 τι αλλο να δοκιμασω,heeeeelp!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Οκτώβριος 9, 2011 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 τι αλλο να δοκιμασω,heeeeelp!!!Έχεις το τελευταίο BIOS επάνω? Επίσης, υπάρχουν 2 BIOS defaults (το setup και άλλο ένα που δεν θυμάμαι τώρα τ' όνομά του). Δοκίμασε και τα 2. Αν δεν βρεις λύση, προσπάθησε στο Asus support Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.