Jason Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2011 Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το nexus μου, η μπαταρία από την πρώτη μέρα φόρτισης φτάνει μέχρι το 95% και σταματάει,δεν φορτίζει άλλο, κοίταξα με διαφορα widgets αν φταίνε αυτά και μου δείχνουν λάθος αλλα τελικά όλα το ίδιο δείχνουν.Οποιος έχει nexus S να μου πει αν γίνετε και σε αυτόν,για να δω τι θα κάνω, αν πρέπει να το πάω αντιπροσωπεία πχ και να μου αλλάξουν μπαταρία.Να πω ότι το κινητό δεν είναι rootαρισμένο.Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 πρεπει να κανεις calibrate τη μπαταρια google it καθως δεν εχω ανδροιδες ή ψαξε λιγο στο φορουμ ή περιμενε να σου απαντησει καποιος γνωστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 8, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 και με φορτιστη και με usb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 αυτό θα σε βοηθήσει λογικά : How-To calibrate your battery - Nexus One/Nexus S Forum - Google Phone Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Οκτώβριος 8, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 και με φορτιστη και με usb?Και με τα 2 Ιασονα,τhanks haya θα το δώ και θα ενημερώσω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.