kots Ιούνιος 18, 2004 #21 Ιούνιος 18, 2004 παιδιά δεν θέλω να το παίξω έξυπνος αλλά αυτά τα προγραμματάκια κυκλοφορούν στην πιάτσα πάρα πολύ και εδώ και πολλά χρονια. τυχαίνει να δουλεύω σε αντιπροσωπεία και τα συναντώ κάθε μέρα.αλλά να ξέρετε ότι δεν αξοίζει να βάλετε γιατί είναι πολύ ακριβό για τις επιδόσεις που σου δίνει.εκτός και αν συνδυαστεί και με άλλα πράγματα. με πολλά ακόμα πράγματα (το οποίο σημαίνει πολύ χρήμα).αυτά.
Kimi Raikkonen Ιούνιος 21, 2004 #22 Ιούνιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από kots [18-06-2004 23:42] παιδιά δεν θέλω να το παίξω έξυπνος αλλά αυτά τα προγραμματάκια κυκλοφορούν στην πιάτσα πάρα πολύ και εδώ και πολλά χρονια. τυχαίνει να δουλεύω σε αντιπροσωπεία και τα συναντώ κάθε μέρα. αλλά να ξέρετε ότι δεν αξοίζει να βάλετε γιατί είναι πολύ ακριβό για τις επιδόσεις που σου δίνει. εκτός και αν συνδυαστεί και με άλλα πράγματα. με πολλά ακόμα πράγματα (το οποίο σημαίνει πολύ χρήμα). αυτά. οχι και δεν αξιζουν! :wassat: απ'οτι ξερω το πρωτο βημα στη βελτιωση ενος αυτοκινητου ειναι η αλλαγη προγραμματος, εξατμιση, φιλτρο... @daidalos: μου φαινεται πως μολις χθες βγηκε ενα κρισιμο update για την ασφαλεια του αυτοκινητου σου την ωρα που ειναι σταθμευμενο... ελεγχει ποιος προσπαθει να βγει η να μπει σε αυτο και σε ενημερωνει με pop up στο κινητο σου οταν αποτρεπει την εισοδο καποιου επικινδυνου στοιχειου... η ford συνιστα να το εγκαταστησεις συντομα και προειδοποιει οτι οπαιαδηποτε προσπαθεια oc στον κινητηρα σου θα εχει ως αποτελεσμα τη ληξη της εγγυησης...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.