Daidalos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2004 Χτες πηγα για service το ford μου. Με ρωτησαν λοιπον για τυχων παρατηρησεις σχετικα με την συμπεριφορα και τους ειπα οτι πολυ σπανια, 7-8 φορες οσο καιρο το εχω, δεν παινει με τιποτα μπροστα και οτι θελει 5-6 προσπαθειες. Μου λενε λοπον οτι θα το βαλουν στο μηχανημα να δουνε αν εχει καταγραψει καποια ανωμαλια ο εγκεφαλος. Ως εδω ολα καλα. Οταν το βαλαν στο μηχανημα λοιπον μου λεει οτι εχω παλια εκδοση λογισμικου η οποια ειχε αυτο το προβλημα(εκδοση 03) και οτι θα βαλουν την νεα εκδοση07( ειχα μεινει πολυ πισω!!!) και οτι θα κανουν εγκατασταση στο προγραμμα και την φιλτροχοανη που εχω βαλει.:wassat: Μπορω να πω οτι εμεινα μαμακας που λεει και ο λαος. Νομιζα οτι ειχα κανει λαθος και ειχα παει στο πλαισιο για service..... Εχουν γινει πολυ ηλεκτρονικα τα αυτοκινητα τελικα.. Θα πρεπει να αρχισουμε να ψαχνουμε για updates και σε αυτα τωρα... Το μονο κριμα ειναι οτι ο εγκεφαλος εχει σειριακη θυρα(κατω απο το τιμονι σε ενα κουτακι που ποτε δεν σκεφτηκα να ανοιξω), χαθηκε μια usb να πιανει και λιγοτερο χωρο?? Οχι οτι ειναι κανενα τραγικο γεγονος απλα μου εκανε εντυπωση και ειπα να το ποσταρω ετσι για το χαβαλε.
Daidalos Ιούνιος 16, 2004 Author #5 Ιούνιος 16, 2004 @georgeks78: Fiesta 1,4 μοντελο 2003@YDinopoulos: Ψαχνω για hacked που το κανει 1600 και κανει το cd να παιζει και mp3!
Daidalos Ιούνιος 16, 2004 Author #7 Ιούνιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από hurin Λές να καίει λιγότερη βενζίνα τώρα ? Απο οτι μου ειπαν εχουν βελτιωσει και την αποδοση και την καταναλωση! Δεν εχω δοκιμασει αρκετα ακομα. Θα δειξει! ΘΑ ποσταρω benches!!!!!!
apotsi Ιούνιος 16, 2004 #9 Ιούνιος 16, 2004 χε χε χε ... Δηλαδή πού και πού θα το πηγαίνεις στην Ford για..... parts update ????(WindowsUpdate)....
apotsi Ιούνιος 16, 2004 #10 Ιούνιος 16, 2004 Εγώ κάποια στιγμή είχα πρόβλημα με το Corsa άκι μου ... Μου έσβηνε κάποιες φορές εν κινήση... Το πάω εκεί... Μου λένε:"κάτσε να δούμε τί έχει...." Βάζουνε ένα mini PC στο τιμόνι και συνδέουνε ένα βύσμα κάτω αριστερά από το τιμόνι, δίπλα στην ασφαλειοθήκη. Μου λένε "Βάλε το κλειδί και γύρνα το στην δεύτερη θέση..." Με το που το κάνω μου φωνάζει ο μηχανικός... "Ορίστε... έχει πρόβλημα η ηλεκτρονική στις θέσεις 1 και 4 "... Μαλ@κας και εγώ.... Σαν και εσένα πρέπει να ήταν και η φάτσα μου....
zyx Ιούνιος 16, 2004 #11 Ιούνιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DaidalosΘΑ ποσταρω benches!!!!!! περιμενουμε ε να ξες
Chosen Ιούνιος 16, 2004 #12 Ιούνιος 16, 2004 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΕΣ!Πηγα να κανω firmware update χτες στο Nissan Almera 1.6 μου και πανω στην διαδικασια, εμεινα απο βενζινη!Ζητειται καποιος με αυτοκινητο ιδιου κινητηρα για hotflashing! :tw:
saxon_747 Ιούνιος 16, 2004 #13 Ιούνιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΕΣ! Πηγα να κανω firmware update χτες στο Nissan Almera 1.6 μου και πανω στην διαδικασια, εμεινα απο βενζινη! Ζητειται καποιος με αυτοκινητο ιδιου κινητηρα για hotflashing! :tw: :D :D :D
prokopas Ιούνιος 16, 2004 #15 Ιούνιος 16, 2004 Αυτό για το update του εγκεφάλου το έχω δει στο Citroen C5 (πάλι με σειριακή θύρα και όλα τα σχειτκά που έγραψαν παράπανω). Λίγο που μίλησα με τον τεχνικό μου είπε ότι είτε τους τα στέλνουν σε CD είτε τα κατεβάζουν από το Internet!!!!!!!!!!!!!!
.38-.45 Ιούνιος 16, 2004 #16 Ιούνιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από prokopas [Σήμερα, στις 19:17] τους τα στέλνουν σε CD αμε!!! κι εχει μοντελα μεσα (renault) που δεν ηξερα οτι υπηρχαν, αλλαγη προγραμματος για διαφορα σταδια βελτιωσης, και ολα τα σχεδια που μπορει να εχει καποιος για ενα αμαξι. γι αυτοκινητα δεν ξερω αν υπαρχουν (σιγουρα θα υπαρχουν), παντως για μοτοσυκλετες εχω βρει και programmer για το injection, που συνδεεται στο πισι, φτιαχνεις τη διαχειριση του καυσιμου οπως θες, αποθηκευεται σε δισκετα, και το φορτωνεις και στο φιλο σου πριν πατε στην πιστα για δειτε τι κανατε ολο το απογευμα.
Daidalos Ιούνιος 16, 2004 Author #17 Ιούνιος 16, 2004 To απογευμα μιλησα με ενα φιλο και μου ειπε οτι απεκτησε 28cd με προγηραμματα εγκεφαλων για ενα σκασμο μοντελα αυτοκινητων! Μολις τα παρω στα χερια μου θα σας περισσοτερα!
Kostas7GTR Ιούνιος 16, 2004 #18 Ιούνιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΕΣ!Πηγα να κανω firmware update χτες στο Nissan Almera 1.6 μου και πανω στην διαδικασια, εμεινα απο βενζινη!Ζητειται καποιος με αυτοκινητο ιδιου κινητηρα για hotflashing! :tw: ’παιχτος Chosen !
mortisboy Ιούνιος 16, 2004 #19 Ιούνιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 17:08] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΕΣ! Πηγα να κανω firmware update χτες στο Nissan Almera 1.6 μου και πανω στην διαδικασια, εμεινα απο βενζινη! Ζητειται καποιος με αυτοκινητο ιδιου κινητηρα για hotflashing! :tw: .....χαχαχαχαχα....... :D .....απιστευτος........η αληθεια ειναι επειδη για καποια χρονια δουλευα στον τομεα του αυτοκινητου....οτι τα πραγματα τα τελευταια 5-6 χρονια εχουν αλλαξει πααααρα πολυ......
apotsi Ιούνιος 17, 2004 #20 Ιούνιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από prokopasΛίγο που μίλησα με τον τεχνικό μου είπε ότι είτε τους τα στέλνουν σε CD είτε τα κατεβάζουν από το Internet!!!!!!!!!!!!!! Και φανταστείτε να έχουν πρόβλημα με κανένα download manager... και το αυτοκίνητο να πηγαίνει μετά σαν ... eMule..... :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.