haris1984 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2004 λοιπον...θα αλλαξω μητρικη την παρασκευη και ειμαι αναμεσα σε 2...albatron px865pe pro(οχι η προ2)79.9 απο πλαισιο και abit IS7-Ε 75 περιπου απο γραμμη computers...και οι 2 τιμες ειναι χωρις φπα...τεινω πιο πολυ προς την αμπιτ αλλα εχω ακουσει για ψιλοπροβληματακια με το bios...και επισης σε ενα site ειδα οτι αν χρησιμοποιειται ποντικι usb καθε φορα που ανοιγει το pc πρεπει να του αλλαζει θυρα...και το θεμα ειναι οτι το πισι μου ειναι usb...για πειτε?την εχει κανεις σας?απο oc πως πανε και οι 2?..καμια αλλη προτιμηση σε αυτα τα λεφτα?
haris1984 Ιούνιος 16, 2004 Author #4 Ιούνιος 16, 2004 p4p800 υπαρχει σε αυτα τα λεφτα απο e-shop αλλα δεν θελω να κανω παραγγελια απο νετ ή τηλ...δεν μου καθετε καλα...και αυτο το χρωμα της ασους ειναι μουντο..τελος παντων...σκεφτομαι 90-100ευρω μαξ!...η ΑΙ7 εχω ακουσει πως δεν ειναι τοσο καλη...αλλα δεν ξερω περαιτερω...δεν με ενδιαφερει το firewire γιατι εχω ήδη 4(ενα απο την audigy2 και 3 απο την leadtek dv2000) και το raid προς το παρον δεν το χρειαζομαι μιας και χαρισα τον εναν απο τους 2 seagate...οταν παρω αλλον θα παρω και εναν controller.
haris1984 Ιούνιος 16, 2004 Author #5 Ιούνιος 16, 2004 δεν ξερω...ψηνομαι να παρω κατι μεγαλυτερο(is7 ή ic7)...αλλα ειναι μπολικα τα λεφτα...μαλλον για is7 (οχι -E) θα παω...116 ευρω τελικη...τι λετε εσεις?...ηθελα να δοκιμασω κατι διαφορετικο απο ασους..με το συστημα της υπογραφης μου λετε να το μετανιωσω που δεν πηρα ενα p4p800se?...ελπιζω πως οχι......
saxon_747 Ιούνιος 16, 2004 #7 Ιούνιος 16, 2004 Προσωπικα απο Albatron εχω πολυ καλη εμπειρια. Αν θες να δοκιμασεις κατι αλλο θα στην προτεινα, αν και δεν ξερω τι παιζει για 865 καθοτι AMDκιας. Παντως εχω διαβασει καλα reviews... (Νομιζω στο www.anandtech.com). Για ριξε μια ματια...
saxon_747 Ιούνιος 16, 2004 #8 Ιούνιος 16, 2004 "While the ABIT IC7-G was able to reach 270MHz FSB (1080MHz QDR FSB), the Albatron PX865PE Pro II was able to best that FSB overclock by 8MHz for a final overclock of 278MHz FSB (1112MHz FSB). As we've mentioned in other reviews, there have been reports of FSB overclocks as high as 1200MHz FSB from some motherboard manufacturer's own testing, but again, don't expect to see these kinds of overclocks with conventional cooling or retail processors anytime in the near future. It seems Albatron continues their tradition of great Pentium 4 overclocking motherboards with the PX865PE Pro II. We can see Albatron becoming a trusted name among enthusiasts just as ABIT's name gradually has. "Παρε το λινκ! Ειναι για την ProII αλλα διαφερει μονο στο κυκλωμα ηχου, στο firewire και στην καρτα δικτυου νομιζω...http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1824&p=1
kallileo Ιούνιος 16, 2004 #9 Ιούνιος 16, 2004 Οποια και να παρεις σχεδον το ιδιο ειναι για αυτο μην το πολυσκεφτεσαι.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.