digitaltiger Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2011 Καλησπερα guys,λοιπον καταρχην,επειδη ειχα πολυ καιρο να μπω φουμπου ξεχασα το pass μου και κλασσικα πατησα επαναφορα,και εδω αρχιζει το μπερδεμα,o λογαριασμος μου στο fb ειναι στο παλιο μου email το οποιο εχω εγκαταληψει εδω και καιρο και δεν ξερω ουτε εκει τον κωδικο,με αποτελεσμα να μην μπορω να επαναφερω τον κοδικο μου.Παταω να βαλω καινουρια διευθυνση ωστε να αποσταλει email επαναφορας εκει (στο email που χρυσημοποιω τωρα δηλαδη) και για να γινει αυτο μου λεει να βαλω 3 φιλους μου στους οποιους θα αποσταλει κατι δεν πολυ καταλαβα το οποιο θα με βοηθησει για να γινει η διαδικασια και απλα δεν μου εμφανιζει τους φιλους μου ωστε να γραψω τα ονοματα και να προχωρισω..δεν μπορω να βγαλω ακρη.:help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 6, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 ντοινγκ..... για γράψε τους χειροκίνητα... :S :S :S :S :S :S στην τύχη το λέω έτσι.... :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Οκτώβριος 6, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Εννοεις να γραψω πανω τους φιλους?Αυτο εκανα και στην αρχη αλλα δεν τους εβγαζε δηλαδη εγραφα το ονομα παταγα και απλα εκανα ενα refresh η ιστοσελιδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 6, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Δεν τους στέλνεις ένα mail... ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Οκτώβριος 6, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Done,αν και δεν νομιζω να απαντησουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Οκτώβριος 8, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Μπα δεν βλεπω να απαντανε ποτε με τοσες χιλιαδες κοσμο...οποτε με βλεπω να μπενω του χρονου fb...μια χαρα :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Οκτώβριος 8, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Μπα δεν βλεπω να απαντανε ποτε με τοσες χιλιαδες κοσμο...οποτε με βλεπω να μπενω του χρονου fb...μια χαρα :TD: Καλή ευκαιρία να το παρατήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Οκτώβριος 8, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Δοκίμασε επίσης να μπεις από άλλο browser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.