Jump to content

Ερώτηση για Rapidshare

RPG

Recommended Posts

Έχει κανείς λογαριασμό στο rapidshare; Είναι αξιόλογο και αξίζει τα λεφτά του ή μπορείς να κατεβάσεις ότι έχει κι από άλλα torrents; Από ταχύτητες πως πάει;

εγω εχω βρει την ησυχια μου παντως απο τα τορρεντς,το rapidshare μετα τα τελευταια νουμερα που εκανε στους συνδρομητες του εχει χασει παρα πολυ, πλεον αυτο που βλεπω οτι ανεβαινει παρα πολυ ειναι το filesonic k οπου υπαρχει ακολουθει κ το fileserve.

απο ταχυτητες οσο κλειδωνει το ρουτερ σου θα τις πιασεις βεβαια για να ευχαριστηθεις κατεβασμα γρηγορο απο 12mb κ πανω θα εισαι μια χαρα.

Ακριβως τα ιδια θα σου πω και εγω. Ημουν συνδρομητης μεχρι περυσι για 2 χρονια.

Το νεο συστημα που εβαλε με τα rapid points ειναι μεγαλη απατη και επιπλεον τα περισσοτερα links πλεον σβηνονται αμεσα. Δεν υπαρχει λογος να την προτιμησεις πλεον..

Αν ψαχνεις οπωσδηποτε για host πηγαινε σε fileserve ή filesonic που θα βρεις ποικιλια, διαφορετικα torrents και εισαι παλι κομπλε...

Βασικά πλέον βρίσκεις ό,τι θες σε torrent.

Ο μόνος λόγος να πληρώσεις για Rapidshare, Filesonic,... είναι για να μην ασχολείσαι με το ratio!

Όσον αφορά τον Host που θα επιλέξεις να γίνεις συνδρομητής, συμβουλή μου είναι πρώτα να διαλέξεις

από που θα βρίσκεις τα αρχεία/links που θα κατεβάζεις. Υπάρχουν πολλά site και forum.

Βρές ποιό σου αρέσει και πάρε λογαριασμό στον Host που προτιμούν εκεί!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.