lifO Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2011 Εχω την ASUS Rampage II Extreme και ειμαι ψαχνω για ακουστικα για παιχνιδια.Εχω επανω την καρτα ηχου που δινει η asus με την μητρικη (δεν ξερω αν αξιζει και πολυ) και θελω να παρω αυτα:ROCCAT STUDIOS V3.0τα οποια αναφερουν κατι για 7.1 καρτα ηχου.(System requirements 7.1 / Stereo sound card for playback)Επειδη ειμαι ασχετος με αυτα.. θα εχω προβλημα με την καρτα που εχω? η καρτα μου μπορει να παιξει και με 7.1 συστημα (αν παρω καποια στιγμη)? και αν ναι πως θα το μαθω? εψαξα λιγο αλλα δεν εβγαλα ακρη καθως η σελιδα της creative ειναι.... μην το σχολιασω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Τα έχω προτείνει και σε άλλους και θα τα προτείονω και σε σένα.Για gaming πας στα roccat kave 5.1(αυτά που λες δεν είναι καλά αλλά ούτε πραγματικό 7.1 ενώ αυτά που σου λέω είναι δες και reviews).Επίσης μπορούν να συνδιαστούν και με μία κάρτα ήχου για ακόμα πολύ καλύτερα αποτελέσματα,για μένα πας σε Creative Sound Blaster X-Fi Titanium PCI Express ή Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series(όπου βασικά είναι ίδια) ή στην Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer (όπου και αυτή σαν ποιότητα είναι ίδια σχεδόν με τη διαφορά περισσότερες θύρες\εξόδους).Κοιτάς τα φράγκα σου και τις ανάγκες σου και αποφασίζεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lifO Οκτώβριος 5, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 βασικα δεν ειμαι για να χαλαω αλλο ρευστο γι αυτο ρωτησα, οπως επισης δεν θελω ακουστικα τοσο μεγαλα γιατι δεν τα αντεχω στο κεφαλι μου πολυ ωρα. Απλα δεν ξερω αν η καρτα μου παιζει με τα ακουστικα αυτα και δεν καταλαβαινω και τι στην ευχη ειναι αυτο που εχει το USB στα προσθετα στα ακουστικα αυτα που λεω αν το δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 5, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Το usb πρέπει να είναι για το mic.Πάντως διαφορά θα δεις.Από κει και πέρα είναι δικό σου θέμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lifO Οκτώβριος 5, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 παιζει δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 5, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Παίζει,ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lifO Οκτώβριος 5, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 εχεις υποψη σου αλλα ακουστικα σε αναλογη ποιοτητα αλλα μικροτερα σε μεγεθος απο αυτα που μου ειπες? δε με απασχολει η εταιρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 5, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Εδώ είσαι.editΣου πρότεινα τα kave πριν γιατί είδα ότι ενδιαφέρεσαι για πολυκάναλο ήχο και τα συγκεκριμένα έχουν,αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lifO Οκτώβριος 5, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 θα εχει τεραστια διαφορα (στα ακουστικα) αν δεν ειναι πολυκαναλος ο ηχος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 5, 2011 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Ε,φαντάσου ότι δε θα ακούς βύματα από πίσω και παράλληλα σφαίρες που έρχονται και περνάνε από δίπλα σου και απομακρύνονται και εκρήξεις σε διάφορα σημεία αλλά θα είναι σε ένα σημείο όλα αυτά.Ε,τι άλλο να σου πω!Τις διαφορές τις ξέρεις!Ότι ισχύει και στα ηχεία ισχύει και εδώ αφού μιλάμε για true 5.1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lifO Οκτώβριος 5, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 για battlefield 3 τα θελω οποτε καταλαβαινεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 6, 2011 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 για battlefield 3 τα θελω οποτε καταλαβαινεις! bf3 τουλαχιστο αν κρινω απτην beta, δεν γινεται να εχεις σωστο positioning, το dynamic range πνιγει πολυ ευκολα τους ηχους που κανουν τα βηματα, γενικα ειναι ενα χαλι η ολη φαση. BF2 με απλα ακουστικα και x-fi cmss3d ητανε wallhack παντως, οπως και cod2 Προτεινω audiotechnica AD700 που ειναι ανοιχτου τυπου, τα βρισκεις με λιγο ψαξιμο πιο φθηνα απτα kova και γενικα ειναι πολυ καλυτερα απο οποιοδηποτε gay-ming headset υπαρχει στην αγορα, δεν χρειαζεσαι πανω απο 2 ηχειακια στο κεφαλι σου για να ακους τα παραπανω που ανεφερε ο venom, ο alexopus που cheater τον ανεβαζουνε cheater τον κατεβαζουνε στο βλακ οπς, ενα απλο ζευγαρι ακουστικα εχει σε συνδυασμο με το dolby headphone εφφε της xonar. Δες και αυτο το thread, αποψη μου ειναι να μεινεις σε ποιοτικο στερεο ηχο και αργοτερα αμα το θες τοσο πολυ να παρεις μια x-fi ή μια xonar, ασε τα 5.1 και υπολοιπες τις gimmickιες Quest for Holy Grail of gaming sound! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.