Jump to content

Διαγωνισμος Dropbox PRO forever

narta

Recommended Posts

Με referral μας δίνετε links; Γιατί και το σκέτο:

ENTER TO WIN Dropbox Pro For Life FREE

μια χαρά κάνει

μια χαρα κανει ...σιγουρα...απλα για τους αλλους 2...(προς το παρων) κανει επι Χ χαρες...(οπου Χ τα ατομα που θα χρησιμοποιησουν το λινκ τους για το διαγωνισμο)

Με referral μας δίνετε links; Γιατί και το σκέτο:

ENTER TO WIN Dropbox Pro For Life FREE

μια χαρά κάνει

Δηλάδη που ειναι το κακο να δώσεις σε καποιον που σε ενημερωσε την δυνατοτητα μια επιπλεον ευκαιρίας; :wassat:

Δεν ειναι ακριβως το ιδιο παραδειγμα ..και μην το παρεις προσωπικα...αλλα και αυτοι που ριχνουν κλοπιμαια/λαθραια στην αγορα το ιδιο λενε.

"απο τη στιγμη που ο αλλος δεν ξερει απο που προερχεται μια χαρα χαρουμενος ειναι που το αγοραζει μισοτιμης".

Δηλάδη που ειναι το κακο να δώσεις σε καποιον που σε ενημερωσε την δυνατοτητα μια επιπλεον ευκαιρίας; :wassat:

Επειδή είσαι εσύ και σε "ξέρω" δεν με ενοχλεί να το κάνω. Ίσως θα προτιμούσα να μας πεις "Είναι με referral, αν είναι να το κάνετε μπορείτε να με βοηθήσετε αν θέλετε". Αν ερχόταν κάποιος με 0 posts και έγραφε ακριβώς τα ίδια με εσένα, νομίζω θα τον είχαν πάρει με τις πέτρες.

Πάντως, περισσότερες ευκαιρίες για σένα, σημαίνει λιγότερες για όσους σε "βοηθήσουν", αλλά δεν ξέρω αν το σκέφτηκαν οι ίδιοι :p

No hard feelings :daisy:

μιας και ποσταρε αλλος ...ας ξαναποσταρω.

Aπο την στιγμη που δεν τον ενημερωνεις πληρως για το λινκ προσωπικα το θεωρω κακο.

Οποτε αν δεν εχει αλλος μοδ/αδμιν/founder αλλη γνωμη

κανω edit τα ποστ σας...οταν εξηγησετε για ποιο λογο δινετε δικο σας λινκ στα αντιστοιχα ποστ..θα ξανακανω edit.(η βαλτε παλι το δικο σας εκεινη τη στιγμη).

μιας και ποσταρε αλλος ...ας ξαναποσταρω.

Aπο την στιγμη που δεν τον ενημερωνεις πληρως για το λινκ προσωπικα το θεωρω κακο.

Οποτε αν δεν εχει αλλος μοδ/αδμιν/founder αλλη γνωμη

κανω edit τα ποστ σας...οταν εξηγησετε για ποιο λογο δινετε δικο σας λινκ στα αντιστοιχα ποστ..θα ξανακανω edit.(η βαλτε παλι το δικο σας εκεινη τη στιγμη).

Το εβαλα ετσι γιατι ετσι μου το εβγαλε. Το γεγονος οτι δινει το ιδιο το promotion referal link, σημαινει οτι πρεπει να κατσω να εξηγησω τα αυτονόητα; :slap:

Φανταζομαι οτι καταλαβατε, λογω emoticons στα ποστ μου, oτι εγω το εβαλα ετσι για να πειραξω τον συντακτη του θεματος.

Αυτο ειναι το σωστο λινκ :p
το αλλο που σου εδωσα εγω ειναι καλυτερο :tomato:

Και δεν με νοιαζει αν κερδισω, αφου τα 2GB που σου δινει το free ειναι υπεραρκετα για τη συγκεκριμενη υπηρεσια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.