thanulee Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2011 Γεια χαρα, δεν ξερω αν γινεται αλλα εχω 5.1 ηχεια και θελω οταν ακουω μουσικη να ακουγεται απο ολα παρολο που τα κομματια ειναι στερεοφωνικα γραμμενα. Ειναι δυνατον αυτο? στον παλιο μου υπολογιστη και με παλιοτερο λειτουργικο γινοταν. Χρησιμοποιω την onboard καρτα ηχου και εχω windows 7 64bit. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 δεν βοηθας..........!! ποια ηχεια εχεις? ποια καρτα ηχου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Οκτώβριος 5, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 creative t6100 και καρτα ηχου την onboard στη μητρικη της υπογραφης μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 5, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 επειδη τα ηχεια δεν βλεπω να εχουν πολλες ρυθμισεις πανω τους, κοιτα στον πινακα ελεγχου της καρτας ηχου, μηπως εχει καποια ρυθμιση για ψευδοsurround. μονο ετσι μπορεις να κανεις κατι. στα LOGI X-540 που εχω εγω, εχουν μια ρυθμιση "matrix" η οποια κανει ακριβως αυτο που λες. παιζουν οι 2καναλοι ηχοι και απο τα 5 ηχεια. τα Τ6100 δεν ξερω αν εχουν κατι αντιστοιχο..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Οκτώβριος 7, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 ηταν πολυ πιο απλο οπως περιμενα.. γινεται στα enchancements-> speaker fill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.