Jump to content

Προβλημα με evga p55 classified 200

spartan33

Recommended Posts

εκανα αναβαθμηση σε καρτα γραφικων και εβαλα την gainward 580 gtx phantom 3gb . το προβλημα που εχω τορα ειναι οτι απο τα 8 γβ ραμ βλεπει μονο τα 4 γβ , ανεβασα τα βολτ απο 1.50 σε 1.65 και παλι δεν βλεπει τις αλλες 2 μνημες . οι μνημες ειναι κορσαιρ ντομινατορ 4χ2048 γβ . το e-leet προγραμμα της evga βλεπει ολες τις μνημες αλα το βιος της μοβο βλεπει τα 4096 γβ και τα windows 7 64 bit ultimate βλεπουν τα 8 γβ αλα λεει οτι μπορει να χρησημοποιηση μονο τα 3,99 γβ ..... μπορει καπιος να με βοηθηση σαυτο το προβλημα?

μεσα στο bios εχει ρυθμιση για να βλεπει ολη την μνημη

αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε νομιζω memory remap feature enable-disable

το αναφερει αν δεν μπορεις να το βρεις να μπουταρω να σου πω

δες και αυτο λιγο εγω ειχα παθει κατι αντιστοιχο με πυρηνες απο την αλλη πλευρα του advance που τσεκαρεις ποσους πυρηνες θα βλεπει το συστημα

γραψε στο εκτελεση msconfig -> boot -> advanced options -> ξετσέκαρε το ''maximum memory''

εχω τα ελληνικα windows που θα βρω την εκτελεση ? την βρηκα

ξετσεκαρισμενο ηταν το τσεκαρα και εβγαλε 8γβ το εκανα εφαρμογη και εκανα την επανεκινηση και παλι δεν τα βλεπει ολα πρεπει να ειναι στο βιος το προβλημα

τορα βλεπει μονο ενα core απο τον 860 τι να κανο για να το επαναφερο ? ενταξη τα επανεφερα ολα τα core

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.