jim_600v Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2011 καλημερα παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Προσφατα αγορασα αυτο το switch http://www.tp-link.com/uk/products/details/?categoryid=1585&model=TL-SF1005D#over.Το εβαλα πανω στο δικτυο 2 pc και το συνδεσα με το ρουτερ (default του ΟΤΕ)Το ενα μηχανημα τρεχει server 2008 και δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα τρεχει σταθερα utor,dc,mircΤο αλλο μηχανημα τρεχει windows7 x64 και εδω αρχιζουν τα προβληματα δεν εκανε connect στο msn ενω οι σελιδες αργουνε υπερβολικα να ανοιξουν η δεν ανοιγουν καθολου η μετα απο αρκετα refresh.Στα πισι εχω δωσει static ips για το εσωτερικο δικτυο.καμια ιδεα για το τι μπορει να φταει thnx.
trendy Οκτώβριος 5, 2011 #2 Οκτώβριος 5, 2011 Αν τα συνδέσεις πάνω στο router του οτε παίζουν κανονικά; Μήπως φταίει το καλώδιο; Δοκίμασε να αλλάξεις και πορτάκι στο switch.
jim_600v Οκτώβριος 5, 2011 Author #3 Οκτώβριος 5, 2011 ναι αν συνδεσω μονο το ενα πισι πανω στο ρουτερ δουλευει κανονικα... καλωδια εχω αλλαξει οπως κ πορτακι πανω στο ρουτερ! πριν το χιλιαρι ειχα ενα 100αρι κ δουλευε κανονικα
trendy Οκτώβριος 6, 2011 #4 Οκτώβριος 6, 2011 Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο switch από φίλο ή να το αλλάξεις στο μαγαζί;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.