Jump to content

Περιεργο προβληματακι με HDD

Akil

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα!

Μολις τελειωσα το tower μου που εφτιαχνα αυτες τις μερες.

Παρατηρησα ενα μικρο προβληματακι. Του εχω βαλει 2 σκληρους, εναν 500αρι SATA και εναν 80αρι IDE.

Εγκατεστησα στον 80αρι τα windows xp pro sp3 και με το που περασα τον 1ο driver της μητρικης κανω restart και στην αρχικη οθονη οταν ανοιγει (εκει που διαβαζει τους controllers) κολλαει για λιγο και μετα μου εμφανιζει

"FAILURE TO BOOT FROM HARD DISK" κατι τετοιο.

Δοκιμασα και με τον SATA ,του περασα τα ιδια windows και με αυτον δουλευε κανονικα και δεν κολλουσε πουθενα, εμπαινε κατευθειαν χωρις προβλημα!

Τον 80αρι τον θελω μονο για το λειτουργικο και προγραμματα και τον 500αρι μονο για δεδομενα!

Τι πιστευεται οτι μπορει να φταει? Ακουω γνωμες...Ευχαριστω!:confused:

Οποτε η αλλαζω ή αλλαζω σκληρο απο IDE σε SATA. Εχω την μητρικη ABIT FATAL1TY F-i90HD

Γιατι ομως υπαρχει αυτο το προβλημα στις μητρικες που δεν μπορουν να μπουταρουν απο IDE ?

Βαλε το τελευταίο bios και δοκίμασε χωρις cd-dvd στο ιδιο καλώδιο με το δίσκο

• 2 weeks later...

Θα ψάξω για τελευταία έκδοση του bios με το ίδιο καλώδιο ide και ελπίζω να λυθεί το προβληματακι.

Θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.