Jump to content

Απαράδεκτο Internet cafe στα Γιάννενα

BigHead

Recommended Posts

Λοιπόν... τον τελευταίο καιρό μετακόμισα από την Αθήνα στα Γιάννενα λόγο δουλειάς.

Μιας και δεν έχω ακόμα ιντερνέτ στο σπίτι είπα να πάω σε ιντερνέτ καφέ να αράξω για να δώ

τα mail μου και να δω και το demo του Heroes of M&M. Διάλεξα ένα κεντρικό της αλυσίδας THE WEB

και πήγα. Για τις τιμές τους δεν θα πω τίποτα γιατί ο καθένας χρεώνει όσο θέλει, άλλωστε ελεύθερη

οικονομία έχουμε. Οι υπηρεσίες τους όμως ήταν απαράδεκτες από όλες τις απόψεις. Και για να γίνω

συγκεκριμένος. Το ιντερνέτ ήταν απαράδεκτο. Πιο αργό και από χελώνα. Ήταν μια παρέα που παίζανε

WOW και το lag που είχανε ήταν πάρα πολύ. Έναν υπάλληλο που ρώτησα τι γραμμές έχουν μου είπε

ότι δεν μπορεί να μου πει(!?) και τα παιδιά με το WOW γέλαγαν και μου είπαν ότι έχουν 2 απλές adsl γραμμές.

Το ποντίκι και γενικά το τραπέζι που καθόμουν ήταν μέσα στη βρωμιά ( μετά κατάλαβα γιατί είχαν αντισηπτικό

βγαίνοντας στην είσοδο) και στην στάχτη από τσιγάρα. Λογικό ήταν που δεν είχαν κόσμο με αυτά που είδα.

Απαράδεκτο για κατάστημα αλυσίδας και ελπίζω να μπει γρήγορα το ιντερνετ στο σπίτι γιατί δεν θα ξαναπάω.

Απαράδεκτοι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.