ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2011 όπως ξέρετε όλοι εδω μέσα με παίρνουν με απόκρυψη από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σε ακατάλληλες ώρες οι ώρες αυτές συνήθως είναι βραδυνές δηλαδή σήμερα με πήρανε στις 12 το βράδυ κάποιες άλλες μέρες στις 2 και στις 3 το πρωί ! πάντα στο κινητό !!! σήμερα ήταν όμως το αποκορύφωμα με πήρανε 5 φορές το σήκωσα την πρώτη φορά και την 3 όπου στην τρίτη φορά ξεκίνησε να μου λέει άκου να δεις κ0λ0π@ιδο είμαστε από τι VIA τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και του λέω καληνύχτα και το κλείνω ... και από ότι κατάλαβα μάλλον παραποιώ datacenters οκ μέχρι εδώ , αλλά μόλις είπε ο Γρηγόρης για απόρριψη κλήσεων είπα εδώ είμαστε για αυτό φτιάχνω αυτό το θέμα ! Μωρέ,καλά κάνω εγώ και δεν σηκώνω ποτέ απόκρυψη.Βάλε αυτόματη απόρριψη κλήσεων στην απόκρυψη και άστους να χτυπιούνται. για explain how ? ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 υπαρχει παντως τροπος να επικοινωνησεις με την εταιρια σου και να ενεργοποιησεις την υπηρεσια κακοβουλων κλησεων κοστιζει βεβαια αυτο (νομιζω 15Ε για 3 μερες ; δε θυμαμαι πως παει ακριβως) και στην πορεια αυτος που σε καλει (αν εχει αποκρυψη) ακουει μηνυμα οτι εχεις ενεργοποιησει την υπηρεσια κακοβουλων κλησεων και εφοσων επιθυμει , συνεχιζει την κληση του. Στο τελος σου ερχεται εντυπο με ολες τις κακοβουλες κλησεις (ημερομηνια , ωρα κλπ) Δε σε βοηθαω σε αυτο που ρωτας , αλλα μπορει να βοηθησει αλλους η απαντηση μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 τι κινητο εχεις??παιζουν προγραμματακια που κανουν την δουλεια που θες...(ενα smartphone το χρειαζεσαι).ψαξε για blacklist αναλογα με την πλατφορμα σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 έχω το nokia x58000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Οκτώβριος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 σε βριζουν χωρις λογο?δεν λενε κατι?μονο ειμαστε απο εκει και βρισιδια?πολλοι κακοβουλοι ''φιλοι'' μακακες υπαρχουν...παντως εμενα οταν με επαιρναν και ελεγαν βλακειες ακου τι εκανα.το ανοιγα και το αφηνα ανοιχτο στο τραπεζι και εφευγα.μιλαγε αυτος... τιποτα.ε μια δυο τρεις σου λεει δεν γελαμε με αυτον ας το παρατησουμε να παμε σε αλλον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 4, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 σε βριζουν χωρις λογο?δεν λενε κατι?μονο ειμαστε απο εκει και βρισιδια?πολλοι κακοβουλοι ''φιλοι'' μακακες υπαρχουν...δεν το κράτησα πολύ ώρα όλες τις φορές ξέρω εγώ πολλά γίνονται στις μέρες μας (μην μου έρθει κανένας λογαριασμός 5.000 ευρώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 4, 2011 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Και αν σε παίρνει η πρώην με απόκρυψη αποζητώντας το να σμήξετε ξανά ? Κρίμα δεν θα 'ναι ? Αν θες να απορρίπτεις επιλεκτικά κλήσεις ή γενικά ( π.χ. απόρριψη όλων των κλήσεων με απόκρυψη αριθμού ), θες κάποιο πρόγραμμα, όπως το "Easy Reject" ( Easy Reject (Nokia, Symbian S60) | Melon Mobile ) Εναλλακτικά, αν θες να βρείς τα μαλακ1στήρια που σου κάνουνε πλάκα, είτε 1 ζήτα από τον πάροχο σου έλεγχο κακόβουλων κλήσεων όπως είπε ο GoMaRάκος... είτε... πάρε ένα τηλ στην πραγματική ΔΗΕ και πες τους την ιστορία... ίσως ενδιαφερθούνε να γνωριστούνε με τους καλούς σου φίλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 4, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 για αρχή έβαλα μια εφαρμογή black listγια το άλλο θα δούμε στο προσεχώς μέλλον ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Οκτώβριος 5, 2011 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 2 - 3 τα χαράματα και εαν κοιμάσαι, κλείνε το... τώρα εαν σε βρίζουν, βάλε wind (που έχουν ελάχιστοι) και άστους να πληρώνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Οκτώβριος 5, 2011 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 εχει δικιο ο απο πανω.. Xαραματα καλο θα ηταν να το εχεις στο αθορυβο αν δε συντρεχει καποιος σημαντικος λογος.Προσωπικα, δεν απαντω οποιαδηποτε κληση απο αποκρυψη απο τοτε που πηγαινα σχολειο. Tοτε βλακεια,πλεον συνηθεια.(εχω χασει, ομως, και χρησιμες κλησεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Οκτώβριος 5, 2011 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Μια ειναι η λυση φιλε μου Η σιωπη προς απαντηση και αστους μαμ@κες να χαραμιζουν την ωρα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Οκτώβριος 5, 2011 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 ... να μου λέει άκου να δεις κ0λ0π@ιδο είμαστε από τι VIA τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ...και από ότι κατάλαβα μάλλον παραποιώ datacenters ... Βασικά το μήνυμα σου δεν βγάζει πολύ νόημα , ή εγω είμαι πολύ στόκος ..... 1)Λες οτι σε παίρνουν απο την δίωξη. Αυτό το λένε αυτοί ? το έχει διασταυρώσει? Αν ειναι φάρσα γιατί δεν κάνεις μια αναφορά ή μια μήνυση βρε αδερφέ να το ψάξεις... Αν ειναι φάρσα να πας στην αστυνομία και να το δηλώσεις.. 2) Αυτο με το datacenter δεν το έπιασα..Εσύ κάνεις καποια παράνομη δραστηριότητα ή αυτοί λενε οτι κάνεις κάποια παράνομη δραστηριότητα Σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νικο Χατζηνικολάου? Τελικά λεφτά υπάρχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Οκτώβριος 5, 2011 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι από την διώξη ηλ. εγκλήματος. Αυτοί ακόμα επικοινωνούν με σήματα καπνού στην Ελλάδα, που να ξέρουν από κινητά.Στα σοβαρά τώρα, κάποιος σου κάνει πλάκα, απλά. Στο κάτω-κάτω της γραφής, όταν σε ξαναπάρουν, πες τους ότι είσαι φίλος του admin και ότι θα τους χακάρεις. Πάντα πιάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Οκτώβριος 5, 2011 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Και γω που παλια εκανα διαφορα κολπακια σε φιλους μου το ιδιο μου ειχαν κανει αλλα δεν ψαρωσα και ουτε εσυ πρεπει να φοβασαι! Αν ηταν οντως αληθεια οτι εχεις κανει κατι θα σου χτυπουσαν την πορτα και οχι στα μαυρα μεσανυχτα τηλεφωνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 5, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Βασικά το μήνυμα σου δεν βγάζει πολύ νόημα , ή εγω είμαι πολύ στόκος .....1)Λες οτι σε παίρνουν απο την δίωξη. Αυτό το λένε αυτοί ? το έχει διασταυρώσει? Αν ειναι φάρσα γιατί δεν κάνεις μια αναφορά ή μια μήνυση βρε αδερφέ να το ψάξεις... Αν ειναι φάρσα να πας στην αστυνομία και να το δηλώσεις.. 2) Αυτο με το datacenter δεν το έπιασα..Εσύ κάνεις καποια παράνομη δραστηριότητα ή αυτοί λενε οτι κάνεις κάποια παράνομη δραστηριότητα Σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νικο Χατζηνικολάου? Τελικά λεφτά υπάρχουν? 1) αυτοί λένε ότι είναι από την δίωξη τώρα για διασταύρωση στις 12 τα μεσάνυχτα και άλλες φορές στις 2 το πρωί ποιος κάθεται... 2)την πρώτη φορά που με είχαν πάρει ήτανε άλλος τύπος και μου λέει παραβιάζεις ηλεκτρονικά συστήματα και αυτό λέγεται hacks , εχτές όμως αυτός που πήρε ακούγονταν τόσο τσαντισμένος λές και ήτανε έτοιμος να εκραγεί (αυτός είπε για παραβίαση datacenter και όπου με έβρισε και έπαιρνε συνεχόμενα (συνολικά 5 φορές όπου απο τις πέντε απάντησα την πρώτη και την τρίτη και μετά το έκλεισα) και πάλι τονίζω δεν τους έπιανα κουβέντα τα χαράματα κάτι δευτερόλεπτα ! όταν εννοείς παράνομη δραστηριότητα τι εννοείς τον home datacenter ο οποίος είναι για να αποθηκεύω τις φωτογραφίες μου και την μουσική μου και στο μέλλον την δουλειά ή το downlaod που κάνουν 3.000.000 Έλληνες (εξαιρούνται τα άτομα που είναι πάνω από 68 χρονών και τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο και τα άτομα που δεν έχουν νετ)? τι να πω πιάσε το αυγό και κούρευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 5, 2011 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Πες μου ότι τους πίστεψες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 5, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά είμαι καλός άνθρωπος που να με πάρει . τέλος πάντων έχω βάλει το προγραμματάκι και βλέπουμε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Οκτώβριος 5, 2011 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 ... μου λέει παραβιάζεις ηλεκτρονικά συστήματα και αυτό λέγεται hacks , εχτές όμως αυτός που πήρε ακούγονταν τόσο τσαντισμένος λές και ήτανε έτοιμος να εκραγεί ..Κοιτα μετά απο πολύ σκέψη κατέληξα στις εξής 3 περιπτώσεις:1)Εχουν καταλάβει οτι τσιμπάς και σε κοροϊδεύουν...2)Εχουν γράψει το τηλέφωνό σου σε καμιά τουαλέτα του ΚΤΕΛ και σε παίρνουν γιαιτι γουστάρουν (πχ..ειμαι χάκερ , γουστάρω αγόρια τηλ 6921... μόνο βραδυνές ώρες παρακαλώ)3)Είσαι σούπερ χάκερ με διχασμένη προσωπικότητα και αυτή την στιγμή μιλάμε με το νορμάλ εαυτό σουΤο να σε τα παίρνουν χαμάματα απο την δίωξη ειναι λιγάκι δύσκολο...Πάντως μπορείς να απευθυνθείς στην αστυνομία και να το ψάξουν..ειδικά αν αυτός που σε παίρνει λεει οτι ειναι και αστυνομικός τότε θα το ψάξουν μόνο και μόνο εγωιστικά το θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Οκτώβριος 5, 2011 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Να προσθέσω και μερικά λινκ για "Eντοπισμό Κακόβουλων κλήσεων" να μαθαίνουμε και τίποταΟΤΕVodafoneFofthnetCOSMOTEκτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.