lord Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2011 Λοιπων παιδια εχω το εξης προβλημαΠαιρνω ασυρματο ιντερνετ από ένα δικτυο της γειτονιας μου με πληρη ληψη.Το προβλημα όμως είναι ότι εχω χαμηλη ταχυτητα. Παιζει να εχω καλυτερη ταχυτητα εάν βαλω μια καλυτερη κεραια ?πχ΄2.4GHz 25dBi Wireless Antenna Wlan WIFI RP-SMA Booster | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Οκτώβριος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Λοιπων παιδια εχω το εξης προβλημαΠαιρνω ασυρματο ιντερνετ από ένα δικτυο της γειτονιας μου με πληρη ληψη.Το προβλημα όμως είναι ότι εχω χαμηλη ταχυτητα. Παιζει να εχω καλυτερη ταχυτητα εάν βαλω μια καλυτερη κεραια ?πχ΄2.4GHz 25dBi Wireless Antenna Wlan WIFI RP-SMA Booster | eBayκαταρχας, δεν εχεις "πληρη ληψη" οπως λες, αλλα κακη συνδεση. Για αυτο και οι χαμηλες ταχυτητες.Ειναι αρκετα πιθανο να βελτιωθει η κατασταση με μια κατευθυντικη κεραια, αρκει να μπει εκτος σπιτιου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 με ενα πάνελ πρέπει να σε βολέψει TL-WA5210GAerial.net :: 2.4GHz High Power Wireless Outdoor AP / CPE Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Οκτώβριος 4, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 οταν λεω πληρη συνδεση εννοω αυτο στη φωτογραφια αλλα η ταχυτητα στο ιντερνετ παραμενει χαμηλη ουτε ενα βιτεο χαμηλης ποιοτητας δεν μπορω να δω με ευκολια μπορει να διορθωθει με ενα panel η μιακαλυτερη κατευθυντικη κεραια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 τι είναι αυτο !!! βάλε μια εικόνα προβολής ασύρματων συνδέσεωντο πάνελ που ανέφερα επάνω είναι ανεξάρτητο, δηλαδή είναι κεραία μαζί την πλακέτα και το λογισμικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 5, 2011 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 φιλε αφου πιανεις full σημα ηδη νομιζω να κερδισεις κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Οκτώβριος 5, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 φιλε αφου πιανεις full σημα ηδη νομιζω να κερδισεις κατι.μηπως εννοεις φιλε αφου πιανεις full σημα δεν νομιζω να κερδισεις κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 5, 2011 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 μηπως εννοεις φιλε αφου πιανεις full σημα δεν νομιζω να κερδισεις κατι. ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Οκτώβριος 5, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 και εγω αυτο πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Οκτώβριος 5, 2011 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 o φιλος μας δεν πιανει full σημα. Καθε αλλο.Αυτο ελειπε να αρχισουμε να εμπιστευομαστε τις μπαρες των windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Οκτώβριος 7, 2011 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Το να λειτουργεί σωστά η μπάρα των windows (που συνήθως έτσι είναι) και να έχει τρελαθεί στα τσοντοtorrent ο απέναντι - οπότε δεν περισσεύει bandwidth αποκλείεται ε;:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Οκτώβριος 8, 2011 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Το να λειτουργεί σωστά η μπάρα των windows (που συνήθως έτσι είναι) και να έχει τρελαθεί στα τσοντοtorrent ο απέναντι - οπότε δεν περισσεύει bandwidth αποκλείεται ε;:whistle2:ναι,αποκλειεται (να ειναι αρκετη η ενδειξη της μπαρας, οπως τη λες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 8, 2011 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 αν μπορουσε ο [MENTION=3848]lord[/MENTION] να μπει στο router, να δεις στα ποσα κλειδωνει θα ξεραμε τι γινοταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.