Jump to content

καλητερη κεραια ληψης

lord

Recommended Posts

Λοιπων παιδια εχω το εξης προβλημα

Παιρνω ασυρματο ιντερνετ από ένα δικτυο της γειτονιας μου με πληρη ληψη.

Το προβλημα όμως είναι ότι εχω χαμηλη ταχυτητα. Παιζει να εχω καλυτερη ταχυτητα εάν βαλω μια καλυτερη κεραια ?

πχ΄

2.4GHz 25dBi Wireless Antenna Wlan WIFI RP-SMA Booster | eBay

Λοιπων παιδια εχω το εξης προβλημα

Παιρνω ασυρματο ιντερνετ από ένα δικτυο της γειτονιας μου με πληρη ληψη.

Το προβλημα όμως είναι ότι εχω χαμηλη ταχυτητα. Παιζει να εχω καλυτερη ταχυτητα εάν βαλω μια καλυτερη κεραια ?

πχ΄

2.4GHz 25dBi Wireless Antenna Wlan WIFI RP-SMA Booster | eBay

καταρχας, δεν εχεις "πληρη ληψη" οπως λες, αλλα κακη συνδεση. Για αυτο και οι χαμηλες ταχυτητες.

Ειναι αρκετα πιθανο να βελτιωθει η κατασταση με μια κατευθυντικη κεραια, αρκει να μπει εκτος σπιτιου..

οταν λεω πληρη συνδεση εννοω αυτο στη φωτογραφια

αλλα η ταχυτητα στο ιντερνετ παραμενει χαμηλη ουτε ενα βιτεο χαμηλης ποιοτητας δεν μπορω να δω με ευκολια

μπορει να διορθωθει με ενα panel η μιακαλυτερη κατευθυντικη κεραια ?

post-3848-1416075525,853_thumb.jpg

Το να λειτουργεί σωστά η μπάρα των windows (που συνήθως έτσι είναι) και να έχει τρελαθεί στα τσοντοtorrent ο απέναντι - οπότε δεν περισσεύει bandwidth αποκλείεται ε;:whistle2:

Το να λειτουργεί σωστά η μπάρα των windows (που συνήθως έτσι είναι) και να έχει τρελαθεί στα τσοντοtorrent ο απέναντι - οπότε δεν περισσεύει bandwidth αποκλείεται ε;:whistle2:

ναι,αποκλειεται (να ειναι αρκετη η ενδειξη της μπαρας, οπως τη λες)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.