Serial Killer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2011 Σπέρεεεεεεεεεεες!!!!! Ψάχνω να βρώ μαγαζί το οποίο φέρνει τα Ozaki WR560 ή τα WR580 ή τα WR690. Έχω τα WU440 και μου έχουν αφήσει πολύ καλή εντύπωση ε και θέλω να αγοράσω άλλο ένα setάκι και για το χωριό έτσι για αυτά τα Σαββατοκύριακα που είσαι μέσα στην ερημιά και θες να τα σπάσεις λίγο χωρίς να ενοχλείς κανέναν γείτονα! Το πρόβλημα είναι πως πήγα στο κατάστημα που είχα αγοράσει τα 440 αλλά έφαγα άκυρο γιατί δεν είχε άλλα ηχεία της εταιρίας και δεν ήξερε αν θα φέρει κιόλας... Τέλος πάντων. Όποιος γνωρίζει κάποιο κατάστημα εντός Ελλάδας ή και εκτός με λίγα μεταφορικά είτε κάποιο e-shop θα μου έκανε μεγάλη χάρη εαν μου έδινε κάποιο λινκ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 εδω εισαι ozaki - Ηχεία Yπολογιστή | Skroutz.grγια ριξε και μια ματια σε αυτα http://www.msystems.gr/index.php?category=2410&product=12893 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Οκτώβριος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 τα εχω τα συγκεκριμενα και πρεπει να πω πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! εγω τα πηρα απο εδω DigitalX - Digitalx Computers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Οκτώβριος 4, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 [MENTION=14427]BloodMage[/MENTION] Μα φυσικά η πρώτη κίνηση που κάνω όταν ψάχνω για κάτι είναι το skroutz. Τα είχα δει κι εγώ αλλά αν δεις το post δίνω συγκεκριμένα μοντέλα! Όσο για τα Edifier δεν τα έχω ακούσει, οπότε δεν μπορώ να έχω κάποια άποψη. Πάω σε δοκιμασμένες λύσεις! ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω! Και πάλι σε ευχαριστώ για τον χρόνο+κόπο σου μόνο και μόνο για να απαντήσεις! [MENTION=16741]MrCrowley83[/MENTION] Ποιό μοντέλο είχες? Πάντως πήγα στο site αυτό και δεν υπάρχουν πλέον! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Οκτώβριος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 τα εχει απλα δεν εχει ενημωρωσει το site αν παρεις τηλ θα σου πει. τα Ozaki WR325 (2.2) εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Οκτώβριος 4, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 [MENTION=16741]MrCrowley83[/MENTION] Good!!! Μίλησα πριν λίγο μαζί τους, Πέμπτη θα έχουν παραλαβές και σήμερα το βράδυ θα κάνουν update το site με τα διαθέσιμα μοντέλα! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.