hayabusa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2011 Λοιπον,Σχετικά με μια αγγελία που είδα κάπου...Ρώτησα αν έχει απόδειξη το προϊόν και το παλικάρι μου είπε πως δεν εχει, γιατί του το είχαν κάνει δώρο. Έχει λέει όμως ένα δελτίο αποστολής απο το κατάστημα που έγινε η αγορα (μου το έστειλε σε μια φωτό) και μου είπε πως μπορεί να γίνει χρήση της εγγύησης (αν χρειαστεί) μέσω αυτού.Το μόνο που ζητώ είναι μια τεκμηριωμένη απάντηση αν ισχύει αυτό ή όχι για να προχωρήσω αν είναι την αγορά. Επίσης, επειδή δεν αναγράφεται ποσό επάνω, να υποθέσω ότι δεν πρόκειται να υπάρξει με κάποιο τρόπο πιστωτικό σε καμία περίπτωση ε;Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Αφού έχεις το ΔΑ στα χέρια σου, πάρε το κατάστημα και ρώτα. Αν δεις ότι στα μασάνε, ζήτα να στο στείλουν εγγράφως σε email/fax Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Οκτώβριος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 κάθε δελτίο αποστολής είναι "συνδεδεμένο" με το εκάστοτε παραστατικό πώλησης. Άρα θα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο το κατάστημα και να ζήτησεις επανεκτύπωση του τιμολογίου που αφορά το εν λόγω παραστατικό (Δ.Α.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 4, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 μίλησα με το κατάστημα και πράγματι μπορεί να γίνει επανεκτυπωση του παραστατικού πώλησης οπότε θα το κανονίσω. Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.