cherryman Ιούλιος 2, 2004 #381 Ιούλιος 2, 2004 Μα ότι κάνουν δεν το κάνουν προς αντίδραση σε αυτή την κοινωνία. Κατευθυνόμενοι είναι.
soki Ιούλιος 2, 2004 #382 Ιούλιος 2, 2004 Traffic stopped In Australia, thousands of Greek fans celebrated their country's victory by stopping the traffic in the inner city suburbs of Leichardt and Enmore in Sydney this morning. In Melbourne, fans cried tears of joy and let off flares in the city streets.
Chris2004 Ιούλιος 2, 2004 #383 Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Ειδες καμια στις δυο φορες που βγηκε η Ελλαδα στους δρομους ?Και μιλαμε για ΟΟΛΗ την Ελλαδα.υ.γ. την ωρα που το εγραφα,εγραφε το δικο του ο τζορτζ .Αν συνεβησαν τετοια ηταν πολυ μεμονωμενα και δεν πηραν εκτασηΕξαλλου το ειπα και πριν - καλοθελητες υπαρχουν και αν γινοταν κατι τετοιο σε μεγαλη εκταση τα ξενα ειδησεογραφικα πρακτορεια θα ετριβαν τα χερια τους με αυτο. Όχι μωρε τίποτα, απλά βάλανε κάτι φωτιές απο δω και απο κεί σε ότι βρίσκανε, ανοίξανε όλα τα ψυγεία των περιπτέρων στην ομόνοια, σπάσανε κάτι αυτοκίνητα και μηχανάκια κτλ.Δεν αμφιβάλλω οτι το 99% πήγαμε στην ομόνοια(η στην κεντρική πλατεία της πόλης μας) γιατί μας γέμισε αυτή η νίκη, κάποιοι δεν λένε όμως να βάλουν μυαλό ούτε τέτοια μέρα.
Chris2004 Ιούλιος 2, 2004 #384 Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από XTCgr http://members.lycos.co.uk/thecyrus/Δώσε Χελάκη δώσε! (το πειρατικό κτλ) ..... πορτογάλλοι κουφάλες σας ερχόμαστε! Δεν το είχα ακούσει απο Χελάκη γιατί με τη μία πήγα στην Ομόνοια αλλα σήμερα που τον άκουσα ειλικρινά δάκρυσα.
GoriLLakoS Ιούλιος 2, 2004 #387 Ιούλιος 2, 2004 Akουσατε ποιοι θα πανε στην πορτογαλλια στις θεσεις των επισημων για την ελλαδα????Καραμανλης κ Παπανδρεου....!Σοβαρα τωρα.....:cry:
paschalia Ιούλιος 2, 2004 #388 Ιούλιος 2, 2004 Παιδια ,εγω απλα ειπα κατι που μου εκανε εντυπωση και που ειναι γεγονος. Εσεις ισως εχετε αλλες πηγες και γνωριζετε κατι παραπανω ,απλα εγω ανεφερα το γεγονος οτι δεν εγινε το μπαχαλο που γινεται αλλες φορες και το οποιο δεν εγινε στις δυο αυτες συγκεντρωσεις . Νομιζω -ισως κανω και λαθος - οτι αν γινοταν τοσος χαλασμος ,οπως εχουμε συνηθισει, θα ειχαν πλακωσει τα Ματ + οι Ελληνες δημοσιογραφοι + οι ξενοι δημοσιογραφοι (οι οποιοι δεν θα εχαναν ευκαιρια να θαψουν την Ελλαδα + με πολυ ζηλο κιολας λογω ολυμπιαδας) Απο την στιγμη που ολη η Ελλαδα βγηκε στους δρομους και δεν ακουστηκε τπτ πουθενα -παρα ισως στα ψιλα του τυπου- δεν καταλαβαινω σε τι ακριβως διαφωνειτε και κανετε αντιλογο. Δεν παραθετω απλα την αποψη μου αλλα ενα γεγονος αδιαμφισβητητο . Καλο σας βραδυ
XTCgr Ιούλιος 2, 2004 #389 Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 17:37] Δεν το είχα ακούσει απο Χελάκη γιατί με τη μία πήγα στην Ομόνοια αλλα σήμερα που τον άκουσα ειλικρινά δάκρυσα. ναι είναι φοβερός,.......νομίζω οτι όλοι νιώθαμε τα ίδια συναισθήματα εκείνη την στιγμη
Kostas7GTR Ιούλιος 2, 2004 #391 Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 ..................... Eτσιιιιιιιι Έτσι............. :)
Snips Ιούλιος 3, 2004 #396 Ιούλιος 3, 2004 ΤΑ γνωστά κωλόπαιδα πάντα που τα γ****ε όλα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο...... Τελικά πρέπει να μπεί όριο ηλικίας στην είσοδο των γηπέδων....’φήστε το άλλο..Τώρα τρελλάθηκαν όλοι με την ελληνικ΄γη σημαία και τον εθνικό ύμνο....Αλλά αν τους ρωτήσεις τι γιορτάζουμε την 25η ΜΑρτίου θα σου πουν μετά από ε΄να "ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....τον πόλεμο της Ελλάδας με τουε Γερμανούς????????Ε??" ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
xrist Ιούλιος 3, 2004 #397 Ιούλιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 09:41] ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ Και να δεις που μερικοι απ'αυτους που προσκυνανε τη σημαια καποια μερα θα τους δουμε να την καινε παλι.Παντως ας μη βαζουμε ολους τους Ελληνες σε ενα τσουβαλι.Η μεγαλη πλειοψηφια χαρηκε πραγματικα .Απλα οπως παντα εχουμε μεσα μας την υπερβολη και στις χαρες και στις στραβές.Ας ελπισουμε οτι ο Εθνικος μας Υμνος δεν θα μεινει μονο ενα ''σουξε'' αυτης της περιοδου και δεν θα ντρεπονται να τον πουν και σε αλλες εκδηλωσεις.
GoriLLakoS Ιούλιος 3, 2004 #398 Ιούλιος 3, 2004 Παιδια ,πηγαν 2 φιλοι μου στην πορτογαλλια προχτες κ θα ξαναπανε κ αυριο για τον τελικο......μου ειπαν οτι το γηπεδο ηταν γαματο κ οι τσεχοι δεν ακουγοταν καθολου,πιο πολλοι ηταν οι παρτογαλλοι στο γηπεδ παρα οι τσεχοι....οταν μπηκε το γκολ βρεθηκαν ολοι 10 θεσεις παρακατω...γενικα ηταν γαματα μου ειπαν κ εχουν τρελαθει απο την ολη κατασταση......ε πως να μην τρελαθουν με την Ελλαδαρα αυτη.....ρε γαμωτο θελω κ εγω πορτογαλλια.....κλαψ!κλαψ!
paschalia Ιούλιος 3, 2004 #399 Ιούλιος 3, 2004 εβλεπα τον αγωνα ξανα χτες και μισο λεπτο πριν το κορνερ του τσαρτα λεει ο εκφωνητης ,καλα θα ηταν να εμπαινε ενα γκολ τωρα ε? Και μισο λεπτο μετα η μπαλα ηταν στα διχτυα ! :OT: το βαλατε !!!!! :wall: :hehe:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.