Jump to content

Την σηκώσαμε την κούπα!

ea6gka

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από overclocked

ρεεεεε εδω στο παγκρατι που ειμαι ειναι μια γκομενα σε ενα cabrio και φωραει μονο string!!!

και ειναι τυλυγμενη με την ελληνικη σημαια!!!!δεν φοραει σουτιεν!!!το ξεκολοοοοο

Για γαλλιδα την κοβω.......

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

μπες κ εσυ μεσα απο την σημαια......να εισαι gentleman...μην κρυωσει το κοριτσι....

κ μετα πες της να πατε σπιτι σου να της δωσεις μια πιο μεγαλη σημαια που εχεις...μαζι με τον στιλο που την σηκωνει....

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ Γ Α Μ Η Μ Ε Ν Ο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Ε ψιτ,παιδακια?

Χαλαρα πλζ, υπαρχει και ενα μωρακι εδω που δεν μπορει να ακουει ασχημες εκφρασεις...

Μην αγριευτει βραδιατικα και αντε μετα να το συνεφερω... :p

Κ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΛΙΩΜΑ

ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΠΡΟΚΡΗΣΗ Κ ΜΕΣ'ΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Γ@ΜΙΣΕ ΤΟΥ ZINEDINE ZIDAN ΤΟ ΚΩΛ@Ρ@ΚΙ

Ζ Α Γ Ο Ρ Α Κ Η - Ζ Α Γ Ο Ρ Α Κ Η:whip:

Αρχική απάντηση από overclocked [Σήμερα, στις 00:30]

ρεεεεε εδω στο παγκρατι που ειμαι ειναι μια γκομενα σε ενα cabrio και φωραει μονο string!!!

και ειναι τυλυγμενη με την ελληνικη σημαια!!!!δεν φοραει σουτιεν!!!το ξεκολοοοοο

χουφτωσ'την, χουφτωσ'την.....

Αρχική απάντηση από overclocked [Σήμερα, στις 00:30]

Χώσου, χώσου!!!:flex: :daisy:

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :magic: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ :worship: :worship: :worship: :worship:

image33508.jpg

Μόλις γύρισα από ομόνοια! Ένας υπέροχος χαμός!

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Εδώ στο χωριό μόλις το σφύριξε άρχισαν τα πιστολίδια!!!!! Το δίκαννο του πατέρα μου του άλλαξα τα Φώτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν και πονάει λίγο ο όμως μου!!!!!!!!!! Ε Λ Λ Α Δ Α Ρ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 12:31]

εγω ενα θα πω............................μακαρι να παμε στα πεναλτυ και να δειτε τι θα κανει ο νικοπολιδης τα γαλλακια..............χοχοχοοχοχοχοοοοο.......................

αλλα μαλλον κατι τετοιο δεν θα γινει............θα φροντισει προσωπικα ο χαριστεας με κεφαλια ψαρακι...........παμε γεραααααααααααααααααααααααααααα ρε ελλαδαραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

καλυτερο οραμα και απο τον πυρρο δημα ειχα.........:banging: :clap: :flex::T::p :worship: :jump: :devil: :innocent: :whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.