Jump to content

Την σηκώσαμε την κούπα!

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

εγω για το μονο που στεναχοριθηκα ειναι οτι τις περισοτερες φορες οι επισημη μιλουσαν για την αθηνα. και πρεπει να το καταλαβουν καποτε ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ.και δεν κατηγορο κανενα απο τα παιδια του φορουμ. απλα λεο τι αισθανθηκα απο τα λογια μερικων εχτες

Που το βρηκες ρε θηριο???

Αν και δεν γουσταρω τα βιτακια αυτο ειναι απιθανο!

Αρχική απάντηση από outlaw

Εγώ γιατί δεν μπορώ να το κατεβάσω:( :( :( :( :( :(

Δοκίμασε www.sales.gr/misc/shkose_to-helakis.zip

Edit: ’ν κάνετε directory listing, θα βρείτε και άλλα "καλούδια" ;)

Edit 2: Σε μισή ωρίτσα θα είναι πάνω ενας φάκελοσ που λέγεται Sport Fm CD. Είναι όλα τα λεφτα... www.sales.gr/misc σε κανα μισάωρο λοιπόν;)

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 01:26]

Δοκίμασε www.sales.gr/misc/shkose_to-helakis.zip

Edit: ’ν κάνετε directory listing, θα βρείτε και άλλα "καλούδια" ;)

Οτι και να κάνω δεν μου το δίνει...........Το ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μπουχουουουου αααααααααααααα

Αρχική απάντηση από outlaw

Οτι και να κάνω δεν μου το δίνει...........Το ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μπουχουουουου αααααααααααααα

Δοκίμασε www.sales.gr/misc και πάρτο απο εκεί μέσα με δεξί κλίκ -> αποθήκευση ώς

Σας λέω δεν μου ανοίγει τπιοτε στο sales......θα έχει φάει ban η HOL:( :( :( Δυστηχώς δεν έχω mail στο yahoo:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( ΣΚΑΤΑ κ ΑΠΟΣΚΑΤΑ:X:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 01:41]

κανε ενα μαιλ γρηγορα και θα στο στειλω....αντε αντε.......ακομα εδω εισαι ?????

metall_warrior_666@yahoo.com Σου χρωστάω καφέ γείτονα.....:)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 01:50]

Για τσεκαρε σε 1' ......

:nothing: :nothing: :nothing::) :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D :D :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :magic: :magic: :magic: :magic: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.