paschalia Ιούλιος 6, 2004 #581 Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Giorgos [Σήμερα, στις 12:31] Εδω εχουν κλαψει ανθρωποι που μεχρι χθες πιστευαν πως το ποδοσφαιρο ειναι 22 τρελλοι που τρεχουν πισω απο μια μπαλα : :T:
YDinopoulos Ιούλιος 6, 2004 #582 Ιούλιος 6, 2004 Εδω ειδα την γιαγια μου με την εμφανιση του Ζαγοράκη !!!!! Τι αλλο να πω.....
conan Ιούλιος 6, 2004 #583 Ιούλιος 6, 2004 ο γκαγκατσης δικαιως εφαγε κραξιμο γιατι εκανε πολλα λαθη και απο οτι φανηκε στη Λισαβωνα εφαγε πολλα λεφτα. Εγω ημουν εκει και ειδα απιστευτα πραγματα... Οι ελληνες που ηταν εκει απο τσεχια και απο τα προηγουμενα ματς περιμεναν το σαββατο πρωι να παρουν εισιτηρια απο το γραφειο της επο εξω απο το γηπεδο, οπως ειχε ανακοινωθει... περιπου 5000 ηταν στημενοι και στριμωγμενοι για 8 ωρες, ενω ειχε μονο 2 ταμεια ανοιχτα για να εξυπηρετησουν τοσο κοσμο!!! Στο τελος και αφου διατεθηκαν μονο 1500 εισιτηρια περιπου, (μεσα σε ενα διαστημα 4 ωρων!!) οι υπαληλλοι απλα φυγανε λεγοντας οτι τελειωσαν τα εισιτηρια. Κοσμος που ειχε προπληρωσει τα εισιτηρια και φυσικα ολοι οσοι ταξιδεψαν απο ολα τα μερη του κοσμου εμειναν συξυλοι. Τελικα τα περισσοτερα εισητηρια αντι να διατεθουν στον κοσμο που ηταν ηδη εκει και εφαγε ολοκληρες περιουσιες για να δει την πλεον 'επισημη αγαπημενη του' , πηγαν σε 2-3 κεντρικα πρακτορεια σε θεσ/νικη και αθηνα και διατεθηκαν υπερτιμημενα. Να σημειωσω πως υπηρχαν εισητηρια των 90 160 και 270 και ενω ειχαν τα φτηνα, αυτοι 'εσπρωχναν' τα ακριβα στη λισαβωνα και τα φτηνα τα δινανε τα πρακτορεια στα πακετα τους αλλα κοστιζανε 200 και 300 ευρω!!! Αυτοι βεβαια που μεινανε χωρις εισητηρια στη πορτογαλια (γυρω στις 5.000) αναγκαστηκανε να πληρωσουν ακομα πιο πολλα αφου πηρανε στη 'μαυρη'.
Dagalidis Ιούλιος 6, 2004 #585 Ιούλιος 6, 2004 Εαν γίνανε έτσι οπως τα περιέγραψε o Conan τότε δεν έπρεπε απλά να φάει Γιουχάρισμα αλλά και κανένα κασόνι Ντομάτες στην ΜΑΠΑ ο αχρείος.....Εύχομαι όλα να βγούνε στην φόρα και από εδώ και πέρα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (Φυλακή).....
outlaw Ιούλιος 6, 2004 #586 Ιούλιος 6, 2004 Δεν θα γίνει τίποτε διότι ο κύριος αυτός ανήκει στην μαφία και με την μαφία δεν τα βάζει κανείς.
Dagalidis Ιούλιος 6, 2004 #587 Ιούλιος 6, 2004 Μην λέμε και ότι θέλουμε τώρα.....Αυτά περί μαφείας είναι υπερβολές.....Οταν δεν υπάρχει το ανάλογο ήθος και η κατάλληλη ελεγκτική υποδομή - με την πρώτη ευκαιρία όλοι μπορούμε να γίνουμε "μαφιόζοι".....Ας στρώσει κόλο η κυβέρνηση και ας βάλει επιτέλους τα πράγματα στη θέση που αρμόζει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο πριν έιναι και πάλι πολύ αργά για δάκρυα μετανείας....
Kostas7GTR Ιούλιος 6, 2004 #588 Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Εδω ειδα την γιαγια μου με την εμφανιση του Ζαγοράκη !!!!! Τι αλλο να πω..... !!!! :)
conan Ιούλιος 6, 2004 #589 Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από outlaw [Σήμερα, στις 13:06] Δίκιο έχεις......μάλλον της φαντασίας μου ήταν...........τι να ξέρω και εγώ ο άσχετος hehe
Manu_Dhthen1 Ιούλιος 6, 2004 #590 Ιούλιος 6, 2004 Ρε παιδια τωρα που καπως ηρεμησαμε...εχω φαει τον κοσμο να βρω το κομματι που πεχτηκε στη γιορτη στο Παναθηναικο σταδιο...Ξερετε το σηκωσε το.... με bitακι και απο πισω remix με περιγραφες απο Χελακη...Οποιος μπορει να βοηθησει θα του ειμαι υποχρεος.... Τωρα καλη συνεχεια σε αυτη την ομαδα...και ολοι στο ΟΑΚΑ το Σεπτεμβρη εναντιων της τουρκιας...Θα γινει...του Τσολια ρεεεεεεεε!!!!! :devil: :banging:
Matia Ιούλιος 6, 2004 #591 Ιούλιος 6, 2004 1ο) Ένα μήνυμα που έγραψα σε ένα άλλο forum και το μεταφέρω αυτούσιο εδώ γιατί νιώθω την ανάγκη να το κάνω. "Εγώ είδα οτι για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται η τεράστια διαφορά που υπάρχει μεταξύ των απλών ανθρώπων-ελλήνων (πλούσιοι και φτωχοί ,διάσημοι και άγνωστοι) και των πολιτικών.ΟΛΗ η Ελλάδα πέταξε στον έβδομο ουρανό,αγκάλιασε ο ένας τον άλλον ,ξέχασε τα χίλια μύρια προβλήματα που έχει ο καθένας ,ανοίξαμε την καρδιά μας και πλημμύρισε με συναισθήματα που λίγες φορές τα ζούμε στη ζωή μας και για διαφορετικούς λόγους ο καθένας,είτε από έρωτα είτε από χαρά είτε γιατί πιάσαμε το στοίχημα(να μην ξεχνιόμαστε μόνο που αυτή τη φορά ο λόγος ήταν κοινός!!! Παρόλαυτα και ενώ έχουν ξεχυθεί στους δρόμους 50.000 άνθρωποι τουλάχιστον πλούσιοι φτωχοί κλπ κλπ , έχουν ξεφύγει και δεν τους νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ παρά μόνο να δούν τα παιδιά μέσα στο πούλμαν καθώς και άλλοι 150.000 στο στάδιο μέσα και έξω που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να δούν τα παιδιά και να φωνάξουν μαζί τους ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ από τους υπεύθυνους-ζώα-άσχετους-υποχόνδρειους δεν έπιασε τον παλμό,δεν νοιάστηκε για τα συναισθήματα που ξεχείλιζαν από άκρη σε άκρη.Μόνο ο Καραμανλής ,παρόλο που δεν τον πάω γενικά ,κάτι κατάλαβε ,ποδοσφαιράκιας προφανώς,και δεν συμμετείχε παρότι θα μπορούσε.Έπρεπε να δώσει εντολή να το βουλώσουν όλοι,να αφήσουν τα σταυρουδάκια και τα παπαράκια για αργότερα για τα χριστούγεννα και να αφήσουν τα παιδιά στην εξέδρα μαζί με τους φωτογράφους και ένα μικρόφωνο και να χορεύουν σα τρελλοί μαζί μέ όλο τον κόσμο στο τρελλό σύνθημα "το καινούργιο" που λέγαν τα παιδιά ,το οποίο παρεπιπτόντως ακουγόταν συνέχεια από την ώρα που το πούλμαν έφτασε κοντά στην Αθήνα.ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΡΕΕΕΕ. Ειδικά η Μπακογιάννη έδειξε ΠΟΣΟ ΕΛΕΙΝΗ είναι η ίδια και η φάρα της,η πολιτική δλδ,που αμέσως είδε την ευκαιρία να διαφημίσει την Αθήνα και την άρπαξε.Πόσο σκ@τόψυχοι είναι ορισμένοι άνθρωποι δε λέγεται ρε παιδιά ειλικρινά δε λέγεται. Δεν μου αρέσει να κράζω τέτοιες στιγμές αλλά δεν τον αντέχω.Είναι τόσο μεγάλη η χαρά που χωράει και κράξιμο στα ζώα και μετά πάλι γλέντι. Η τρέλλα είναι εδώ και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα,θα αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον στις παραλίες,στα μπαράκια,στα κλάμπ όταν ένας θα δίνει το σύνθημα και δεν θα σταματάμε. " 2ο) Links για audio,video κλπ http://www.ert.gr/forums/euro2004/topic.asp?TOPIC_ID=48 Θα βρείτε πολλά ειδικά σε κατί σελίδες από users βγάλτε το αρχείο από το url και μπείτε στη σελίδα έχουν πολλά τρελά ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.
RootX Ιούλιος 6, 2004 #592 Ιούλιος 6, 2004 Matia, άψογος !... νομίζω ότι περιέγραψες τα συναισθήματα των περισσοτέρων
astrolabos Ιούλιος 6, 2004 #594 Ιούλιος 6, 2004 Πιστεύω ότι πρέπει να δωθεί ιδιαίτερη μνεία στον αφανή ήρωα της διοργάνωσης το Γιώργο Χελάκη, γιατί οι περιγραφές τους ήταν αυθεντικές και έκαναν πολλούς από εμάς να ανατριχιάσουν.
Matia Ιούλιος 6, 2004 #595 Ιούλιος 6, 2004 Απλά έβγαλα οτι είχα μέσα μου τίποτα άλλο.Φαντάζομαι οτι όλοι αυτά θα σκέφτηκαν γιατί ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ είχαμε τα ίδια συναισθήματα ,exact copy ήταν όλων οι καρδιές.Τι να πώ ακούω τα ραδιοφωνικά spotakia και δακρύζω τι να πώ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
DJD Ιούλιος 6, 2004 #596 Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos Πιστεύω ότι πρέπει να δωθεί ιδιαίτερη μνεία στον αφανή ήρωα της διοργάνωσης το Γιώργο Χελάκη, γιατί οι περιγραφές τους ήταν αυθεντικές και έκαναν πολλούς από εμάς να ανατριχιάσουν. και να δακρύσουμε να προσθέσω από συγκίνηση και υπερηφάνια...
Manu_Dhthen1 Ιούλιος 6, 2004 #597 Ιούλιος 6, 2004 :clap: @Matia:Μπραβο,συμφωνω απολυτα ...αυτο τα λεει ολα...Τωρα που τα παλικαρια μας γυρισαν, πλεον μπορουμε να αρχισουμε την κριτικη.Εξαλλου και αυτοι το θελουν...δεν εχει κανεις την ορεξη μετα απο τοση προσπαθεια να μην αλλαξει κατι,και σε μπαλα και σε κοινωνια... @Djd:Απλως...υπεροχος.... :clap:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.