Jump to content

Την σηκώσαμε την κούπα!

ea6gka

Recommended Posts

Δεν ήταν ειρωνικό και ζητώ συγγνώμη αν έγινε έτσι αντιληπτό, απλώς μου ήρθε ατάκα και την αμόλησα...

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από vgiozo

Δεν ήταν ειρωνικό και συγγνώμη αν έγινε έτσι αντιληπτό, απλώς μου ήρθε ατάκα και την αμόλησα...

την ατακα ????? :p :P :p :P

Αρχική απάντηση από DMylonas

Τα βίντεο από τον αγώνα μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω..... ακόμα έχω βρεί βίντεο με όλους τους αγώνες του Euro2004 ολόκληρους, αλλά είναι 800MB το καθένα και με ISDN64 δεν κατεβαίνουνε.......

http://postmortem.csd.auth.gr/~gpall/hiddirs/Ethn-Ell/

Τhanks και ήθελα αυτά τα MP3 !!!

ναι, με αφορμή την ατάκα για τη κλανιά, αμόλησα μια δεύτερη...ατάκα...ήταν μια σύνθεση μορφής και περιεχομένου...

ναι, με αφορμή την ατάκα για τη κλανιά, αμόλησα μια δεύτερη...ατάκα...ήταν μια σύνθεση μορφής και περιεχομένου...

lol Γιωργο σταματα! Εχω πεσει κατω απο τα γελια (ROTFL)!

Παρεπιπτοντως, σας επισυναπτω 2 SMS που ελαβα χτες, ενα απο μια φιλη απο την Σλοβενια που φιλοξενουσα πριν απο 15 μερες και μια μερα πριν φυγει, ειχαμε κατεβει στο Λ.Πυργο μετα απο την νικη επι της Γαλλιας και προσπαθουσα να της μαθω κανα συνθημα και το δευτερο απο εναν φιλο στην Ιρλανδια:

SMS #1 (απο την φιλη):

Look what I've learned: De boro na perimeno, siko seto do hamimeno! You deserved it, now celebrate it!

SMS #2 (απο τον φιλο):

Great, exactly what we needed, a 6-month greek celebration party... Get the freakin' stadiums done!!!

"«Δώστε μας πίσω τον Οτο και να τι θα κάνουμε αγαπημένοι μας Ελληνες για σας!», αναφέρει η «Μπιλντ», και παρακάτω αναλύει ένα προς ένα τα «ρουσφέτια» που θα μας μας κάνουν αν τους δώσουμε τον Ρεχάγκελ! Ιδού τι γράφει:

*Θα πάρετε πίσω τη Βίκυ Λεάνδρος και τον Κόστα Κορδάλη (πρόκειται για ελληνικής καταγωγής τραγουδιστές με μεγάλη καριέρα στη γερμανική ποπ μουσική).

*Θα σας χαρίσουμε μια Wildcard (ελεύθερη συμμετοχή) στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. Γι' αυτό θα συνεννοηθούμε με τον Κάιζερ (εννοεί τον Μπεκενμπάουερ).

*Στο διαγωνισμό της Eurovision θα σας δίνουμε πάντα 12 βαθμούς!

*Αντί για curry λουκάνικα θα τρώμε από δω και πέρα μόνο γύρο.

*Διακοπές θα κάνουμε μόνο στη Μύκονο, αντί για τη Μαγιόρκα.

*Θα πίνουμε ούζο αντί για «Γιεγκερμάιστερ» (γερμανικό ποτό).

*Για νέο προπονητή θα σας στείλουμε τον Ρούντι. Οχι τον Φέλερ όμως, τον Γκούντεντορφ (παλαίμαχος Γερμανός προπονητής).

*Στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν θα σας πάρουμε κανένα χρυσό μετάλλιο.

Εντάξει, δέχεστε; Υπέροχα, τώρα θα πρέπει να βρούμε κι έναν πρόεδρο στην Ποδοσφαιρική μας Ομοσπονδία..."

Πολύ καλό...αν και η προσφορά κρύβει και παγίδες

Συγκεκριμένα το πρώτο ρουσφέτι...

Δεν ήταν ειρωνικό και ζητώ συγγνώμη αν έγινε έτσι αντιληπτό, απλώς μου ήρθε ατάκα και την αμόλησα...

Μην ανησυχείς άλλωστε γι'αυτό και γέλασα .Οπότε δεν χρειάζετε να ζητάς συγνώμη και by the way ωραία και η δεύτερη ατάκα. :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

’κουσε κανείς τα σχόλια της AS για την Ελληνική Ομάδα. Πείτε μου αν είναι αλήθεια

Που ξερεις τί έμαθα και τί όχι...εσύ κοιτάς όμως τα χάλια των άλλων κι όχι τα δικά μας, κατι για το οποίο κατακρίνεις τους βρετανούς, και τα πρώτα γίνονται δικαιολογία για τα δεύτερα;;

Ή μήπως η αποτυχία μας ήταν ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στο πολιτικό-δπλωματικό παιχνίδι των αγώνων και να κρύψουμε αποτελεσματικά τις δικές μας αδυναμίες;;

καταρχας μην το παιρνεις προσωπικα, γενικολογω.Και για να κλεισω τη παρενθεση γνωριζω τα προβληματα που εχει η χωρα αυτη(τουλαχιστον οσα ξερω) και ξερω οτι εχει προβληματα και η οργανωση των ολυμπιακων και φυσικα οι κριτικες δεν λειπουν ποτε , οταν ομως αυτες ειναι συστηματικα κακοβουλες και εχουν σκοπο να βλαψουν καποιο και οχι να τον υποδειξουν καποια αδυνατα σημεια του ωστε να βελτιωθει τοτε αυτο δεν το ανεχομαι-ειναι αδικο. Ετσι αν προσεχεις το BBC τα τελευταια 2 χρονια κανει απιστευτα ειρωνικα σχολια που αρκετες φορες ξεπερνανε τα ορια της δημοσιογραφιας(οπως παρταπανω που λεει οτι αν βλεπαμε αυτην την ομαδα να παιζει στην αυλη μας θα κλειναμε τις κουρτινες-αυτα τα σχολια τα λενε κατι ψευτομαγκες και κομπλεξικοι. Ετσι vgiozo δεν θα κατσω να ανεχτω τις κλανιες του BBC που επισκεπτονται εκατομμυρια ανθρωποι καθε μερα και περναει τα μυνηματα του αλλα θα αντιρδρασω με οποιο τροπο μπορω και θελω, καλο θα ηταν να κανεις και εσυ το ιδιο.

το βλεπω στην τηλεοραση.....θα τους πνιξουν τους παιχτες ετσι οπως κανουν οι φιλαθλοι....:p .....χαμος στο ισωμα γινεται....αντε να δω ποτε θα ξαναδουμε τετοιες εικονες ξανα.....

Παιδιά άσχετο αλλά η γιορτή με τους πολιτικούς ήταν ξενέρωτη.

Επρεπε να αφήσουν μόνο την μουσικη να φωνάζουν σήκωσε το το ευλογημένο

Αυτό που δε μου άρεσε είναι μου μετέτρεψαν τη γιορτή του κόσμου και των φιλάθλων σε πασαρέλα πολιτικών και επισήμων...:TD:

ολοι να παρουν κομματακι απο τη δοξα

αμ ο προεδρος της ΕΠΟ τι σου λεει?

Τωρα ολοι ειναι περηφανοι και θελουν να βοηθησουν κλπ

στα δυσκολα χωρια στη δοξα μαζι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.