Jump to content

Την σηκώσαμε την κούπα!

ea6gka

Recommended Posts

There was the claim that if they were playing in your back garden you would close the curtains, or that Rehhagel's well-drilled brand of defensive discipline was dragging football back into the dark ages.

Euro 2004 was not a classic, but it had a wonderful element of unpredictability

Having always been told to beware Greeks bearing gifts, the whole of Europe's footballing elite was undone by a team that gave away nothing.

And this is why, instead of attacking Rehhagel, he should be praised for his brilliant organisation and his players praised for their attitude.

BBC ξανα συκοφαντει την ελλαδα, ξανα μανα. Αστο διαολο μαλακες

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Μολις βγηκε η All-Star ομαδα οπως την ψηφισε η τεχνικη επιτροπη της UEFA.

MVP της διοργανωσης ο Ζαγορακης!

post-944-1416071070,8686_thumb.gif

Αρχική απάντηση από outlaw [Σήμερα, στις 13:36]

Δεν αντέχω τις μετριοφροσίνες......ΕΤΣΙ ήταν το κείμενο πριν περάσει απο το ατελιέ.

Υ.Γ. Μέσα στην τρέλα μου λέω οτι θέλω. Εαν ενοχλεί κάποιους το αφαιρώ.

:laughing: :laughing:

Εχμ.. εγω σαν κοριτσακι... θελησα να το βαλω στην διακριτικη του εκδοση..!

Αλλα η αληθεια ειναι οτι ετσι ηταν ...:devil: :devil: :devil: :D :D (απο αυριο με ξαναβρισκω! σημερα ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΓΙΟΡΤΑΖΩ Μ'ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ?)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:39]

There was the claim that if they were playing in your back garden you would close the curtains, or that Rehhagel's well-drilled brand of defensive discipline was dragging football back into the dark ages.

Having always been told to beware Greeks bearing gifts, the whole of Europe's footballing elite was undone by a team that gave away nothing.

And this is why, instead of attacking Rehhagel, he should be praised for his brilliant organisation and his players praised for their attitude.

BBC ξανα συκοφαντει την ελλαδα, ξανα μανα. Αστο διαολο μαλακες

κ εγω μαζι σου...αι στο διαολο πια....:mad:

γενικα του BBC την εχω στημενη και θα στειλω κανενα γραμμα σε πολυ ειρωνικο υφος, την ωρα να βρω μονο και θα το κανω

Τι να πει κανείς για τους ’γγλους?

Αλλα εγώ μια ερώτηση έχω για αυτούς? Το κύπελλο πως τους φαίνεται στα γαλανόλευκα?!!!!

Παίδες εμένα μου φαίνεται ότι υπερβάλλουμε λίγο ως προς τις αιτιάσεις μας προς τα δημοσιεύματα του ΒΒC...

...εγώ βλέπω κυνικά σχόλια μεν, όχι όμως συκοφαντικά....και για να μην ανατρέξω σε προηγούμενα αποσπάσματα που παρατέθηκαν εδώ, ας μου πείτε στο συγκεκριμένο απόσπασμα που βλέπετε την συκοφαντία...

..ανοίγει με μια πρόταση που εκφράζει μια προκατάληψη, την οποία αναιρεί στο τέλος...μου φαίνεται ότι απομονώνουμε φράσεις ή λέξεις που δεν μας αρέσουν και φωνάζουμε...

Δεν υποστηρίζω ότι τα άρθρα της εφημερίδας είναι αντικειμενικά ή ότι δεν γράφονται με σκοπιμότητα και για την δημιουργία εντυπώσεων, αλλά κι εμείς τους έχουμε δώσει κάθε δικαίωμα, αφού της διοργάνωσης (των Ολυμπιακών Αγώνων) της έχουμε αλλάξει τον αδόξαστο...τί περιμεναμε δηλαδή, να μας επαινούν που όλα αφέθηκαν στη μοίρα τους τόσο καιρό;;

Ή επρεπε να περιμένουμε μόνο διθυράμβους για την επιτυχία της εθνικής στο ποδόσφαιρο, κάτι που έγινε στη συντριπτική πλειοψηφία, κι ό,τι φαίνεται να μετριάζει τη δική μας ευτυχία το κατακρίνουμε, λες και μας χρωστάει κανείς κάτι;;

στην Ατλαντα το ξερεις οτι το βαψιμο του σταδιου τελειωσε λιγες ωρες πριν ξεκινηση η τελετη εναρξης? αυτο ομως δεν το εμαθες ποτε, γιατι αραγε?

Που ξερεις τί έμαθα και τί όχι...εσύ κοιτάς όμως τα χάλια των άλλων κι όχι τα δικά μας, κατι για το οποίο κατακρίνεις τους βρετανούς, και τα πρώτα γίνονται δικαιολογία για τα δεύτερα;;

Ή μήπως η αποτυχία μας ήταν ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στο πολιτικό-δπλωματικό παιχνίδι των αγώνων και να κρύψουμε αποτελεσματικά τις δικές μας αδυναμίες;;

Τα βίντεο από τον αγώνα μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω..... ακόμα έχω βρεί βίντεο με όλους τους αγώνες του Euro2004 ολόκληρους, αλλά είναι 800MB το καθένα και με ISDN64 δεν κατεβαίνουνε.......

http://postmortem.csd.auth.gr/~gpall/hiddirs/Ethn-Ell/

Συγνώμη για την παρέμβαση μου αλλά

1) δεν είναι ώρα για γκρίνια αλλά για χαρά και πανηγήρια

2) δεν πρέπει να τους δίνουμε τόσο σημασία αφού είναι απλά σχόλια ζήλιας (ζουλιάριδες νια νια νια νια :p :P :p :P :p :P :p )

3) τα χάλια μας είναι αλήθεια και είναι δικά μας αλλά παρόλα τα χάλια μας πείραμε κάτι που αυτοί το βλέπουν στον ύπνο τους

4) οπως εμείς έχουμε τα χάλια μας έτσι και αυτοί έχουν τα δικά τους χάλια οπότε καλύτερα είναι να κοιτάξουν να διορθώσουν πρώτα τα δικά τους χάλια (35% του πληθησμού στα όρια της φτώχιας σε μια κατά τα άλλα αναπτηγμένη χώρα ή ας πάρουν πρώτα καμιά Ολυμπιάδα πρώτα και μετά να έρθουν να μας πουν τι εστί γραμματόσημο και πως το φτήνουν ) και μετά να σχοληθούν με τα χάλια των άλλων

Και πάλι συγνώμη για την παρέμβασή μου αλλά δεν νομίζω είναι άξιοι ούτε μιας κλανιάς μας.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ απλά τσαντίζομαι με την ζήλια τους

αλλά δεν νομίζω είναι άξιοι ούτε μιας κλανιάς μας.

Έλα μωρέ...μια κλανιά που είναι να βγεί, ας βγεί...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.