Jump to content

Την σηκώσαμε την κούπα!

ea6gka

Recommended Posts

το πηραμε!!!! Δε το πιστευω αλλα το πηραμε!!!! Παω να φορεσω το κασκολ της εθνικης στον κουταβο να παμε Ομονοια!!!!!!!!

post-756-1416071070,7636_thumb.jpg

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Θεος

Αρχική απάντηση από cherryman

Είναι πλέον γεγονός. Όντως το πήραμε, το σηκώσαμε και το φέρνουμε πίσω, αλλά για σκεφτείτε λίγο καλύτερα. Λίγο πιο ψύχραιμα. ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Τιμή και δόξα στον ήρωα Ισπανό που πέταξε στην μάπα του πουλημένου προδότη, την τιμημένη σημαία της Μπάρτσα. ΗΡΩΑΣ!!!

Θεος ο τυπος!(..αλλα ετσι και τρωγαμε γκολ στις καθυστερησεις θα τον εψαχνε ολη η Ελλαδα)

Ψαχνω να βρω φωτο του!Αν βρει κανεις,plz tell!

τα μυαλά στα κάγκελα... κρατήστε τη στιγμή μην μας φύγει... μόνο Έλληνες μπορούσαν να το κάνουν αυτό ΚΑΥΛΑ!!!

Ρίξε τους μια πούτσ@ τελευταίαααααααα.... Χαριστέαααααααα Χαριστέααααααααα.......

ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!

Η νεα σμυρνη ακομα καιγεται....πηγαμε για ομονοια με αμαξι....τα ειχε κλεισει ολα η αστυνομια.....μονο μηχανες περνανε.....μεχρι κ οι πακιστανοι πανυγηριζανε.....φωτοβολιδες παντου....καιγαν ολοι λαστιχα.....χαμος!χαμος!καυλα ηταν........ακομα δεν το εχω πιστεψει οτι το πηραμε.....!το πηραμε ρεεεεεεεεεεε το πηραμε......σηκωσαμε την κουπα.....!!!!!!!ε ε ε ο ο ο σηκωσαμε το κυπελο το ευρωπαικο......εχω τρελαθει...τετοιες εικονες δυσκολα θα ξαναδομε...ολοι ενα γιναμε...ολοι ενα κουβαρι.....

ρεεεεεεεεεεεεε...........τους τρελαναμε ολους.....εχει κλεισει η φωνη μου,τα χω παιξει.....ΤΟΥς ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΠΕΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥς...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥς...........Ε Λ Λ Α Σ.............Ε Λ Λ Α ς ..........

ΚΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΑΙΙΑΙΑ...Ε Ε Ε....ΤΟ 2006 ......ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.....ΠΑΕΙ ΚΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ.....

Αντε καληνυχτα σε ολους σας....συγαρητηρια στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας κ πανω απ'ολα στους παιχτες της εθνικης.....και ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 20.30 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΙΜΑΡΜΑΡΟ!

Δε βάλτε μυαλό, δε βάλατε μυαλό

πούτσ@ στην πρεμιέρα, πούτσ@ και στο τελικό!

απο την ωρα που ο εληξε το παιχνιδι λες και εχω παθει ηλεκτροσοκ.......ο εγκεφαλος μου εχει σταματησει και δεν μπορει να χωρεσει στο μυαλο μου αυτο που εχουν πετυχει τα παλικαρια μας.....μολις γυρισα απο ομονοια........δεν νομιζω να ζησω τετοιες στιγμες τρελας ξανα για παρα πολλα χρονια ακομα...........

δεν ειμαι χαρουμενος δεν ειμαι συγκινημενος...........ειμαι εκστασιασμενος:wassat:

απειρα μπραβο στους παιχτες μας αλλα κυριως στον πρωτομαστορα οττο που μας εκανε μια γροθια και μας διδαξε το συγχρονο ποδοσφαιρο και την ψυχολογια του.:T:

με κοβω να μην κλεινω ματι αποψε.αυριο δινω μαθημα στις 11......θα δωσω λευκη κολλα που θα γραφει μονο:

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ

ΕΛΛΑΔΑΡΑ Σ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ

ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ

(σχεδον το πετυχα):clap:

Αρχική απάντηση από paschalia

Ξερει κανεις τι ωρα επιστρεφουν? Τι ωρα θα ειναι στο αεροδρομιο?

8.00 το απογευμα θα φτασουν στο αεροδρομιο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.