vdeseris Ιούλιος 2, 2004 #361 Ιούλιος 2, 2004 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΧΘΕΣ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: (Έδινα μάθημα σήμερα το πρωί γ@μώ την γκαντεμιά μου και δεν μπόρεσα να κατέβω στον λευκό! Την Κυριακή μετά την λήξη του αγώνα μην δω κανέναν σας να σερφάρει! Θα κάνουμε την Ελλάδα μπλε!)
XTCgr Ιούλιος 2, 2004 #362 Ιούλιος 2, 2004 http://members.lycos.co.uk/thecyrus/Δώσε Χελάκη δώσε! (το πειρατικό κτλ) ..... πορτογάλλοι κουφάλες σας ερχόμαστε!
paschalia Ιούλιος 2, 2004 #363 Ιούλιος 2, 2004 Αυτο που συνειδητοποιησα βλεποντας τις μεσημεριανες ειδησεις ειναι κατι το απιστευτο και ταυτοχρονα υπεροχο!Για πρωτη φορα , υστερα απο παρα πολλα χρονια , ειχαμε συγκεντρωσεις τετοιου μεγεθους χωρις παρατραγουδα των χουλιγκανς και των γνωστων -αγνωστων!Η Εθνικη μας δεν καταφερε μονο να δοξασει την Ελλαδα αλλα και να μας βγαλει απο την ρουτινα και την συνηθεια που ειχαμε μπει τοσα χρονια τωρα!Το γεγονος οτι κανενα μα κανενα ξενο ειδησεογραφικο πρακτορειο δεν αναφερθηκε σε τυχον χουλιγκανισμους - και ολοι ξερουμε οτι θα ετριβαν τα χερια τους αν γινοταν κατι τετοιο- δειχνει πολλα !Διπλα αξιοι λοιπον .ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!
DJD Ιούλιος 2, 2004 #365 Ιούλιος 2, 2004 Ετοιμαζόμουν να αλλάξω τον τίτλο του θέματος σε "Έρχεται ο μεγάλος τελικός!!" αλλά.. λέω άσε μη το γκαντεμιάσω, μια χαρά πάει η ελλαδάρα με αυτό τον τίτλο Και δεν είμαι και προληπτικός... lol
cherryman Ιούλιος 2, 2004 #366 Ιούλιος 2, 2004 Δεν υπάρχει λόγος για χουλιγκανισμούς τώρα. Οι γνωστοί άγνωστοι δεν έχουν να προβοκάρουν κάτι τώρα. Είναι εθνικό ζήτημα. Όλη αυτή η φασαρία με την εθνική Ελλάδος βέβαια συμφέρει και κάποιους στο να περνάνε στο λάου κάποια ζητήματα. Π.χ. τρομονόμος. Πέρασε αυτές τις μέρες και κανένας δεν πήρε χαμπάρι τίποτα. Εχτές μπήκανε σε λειτουργία οι κάμερες που έχουν μπει σε όλη την πόλη.
georgeks78 Ιούλιος 2, 2004 #367 Ιούλιος 2, 2004 Πρωτα απ ολα μπραβο στους παιχτες που παλευουν και μας κανουν να κλαιμε απο υπερηφανια και στους φιλαθλους που πηγαν εκει για να υποστηριξουν την εθνικη ομαδα. Χθες οι περισσοτεροι απο εδω βγηκαμε στους δρομους να πανηγηρισουμε τη προκριση. Ειχα κατεβει με ενα φιλο στην ομονοια και αφου δωσαμε κι εμεις το βροντερο παρον κατα τις 2.30 τη καναμε για νανι (δουλευουμε σημερα). Ειχαμε παρκαρει ψηλα στην αλεξανδρας και ειπαμε να κοψουμε μεσα απο τα εξαρχεια για να κοψουμε δρομο.Ετσι κι εγινε. Η πλατεια εξαρχειων τιγκα, κλασσικα ο ελληνας στις 2.30 το βραδυ ποτο-φραπεδια μετα απο το ξελαρυγγιασμα. Σε καποιο στενακι λοιπον 10 μετρα πριν την αλεξανδρας υπαρχουν γραφεια του παναθηναικου, εκει στη πορτα ηταν 5-6 παιδια (μαζι με καποιες κοπελες) εγω με το φιλο περπατουσαμε στο απεναντι πεζοδρομιο. Τη στιγμη λοιπον που ειμασταν ακριβως απεναντι τους στριβουν στο στενο απο την ανοδο της αλεξανδρας και περνανε μπροστα τους 6-7 μηχανες ολες δικαβαλα. και οπως προσπερνανε 2-3 μετρα τα γραφεια του ΠΑΟ βλεπω απο τα χερια ενος συνεπιβατη να φευγουν σπιθες (καποιο βεγγαλικο) και να σκανε πανω στα παιδια που ηταν στη πορτα. Συγκεκριμενα τα περισοτερα θραυσματα (η οπως λεγονται) σκασανε πανω στο προσωπο ενος παιδιου ενω καποιοι αλλοι παραλιγο να παρουν φωτια. Στην αρχη κολησα. Τους μαλακες λεω ατυχημα κοιτα τι πηγε να γινει κτλ. Οι μηχανες γκαζωσανε και φτασανε στην αλλη γωνια του στενου ενω τα παιδια πισω φωναζανε. Μαλιστα καποιος εφερε κατι απο μεσα σα λοστο , αλλα δεν τους κηνηγησανε. Στη γωνια σταματανε ολες οι μηχανες κατεβαινουν 10 παλικαρια κατω και αρχιζουν να φωναζουν κι αυτοι. (κοιτα ρε λεω που τους ζητανε και τα ρεστα - μακρια νυχτωμενος) μεχρι που βλεπω καθως πλησιαζανε τα παλικαρια με τις μηχανες να εχουν κρυμμενα προσωπα με μαντηλια και ιστοριες. Επεσε ξυλο Σπασανε βιτρινες και πεταξανε κατω μηχανες. Ηθελα να ηξερα αυτοι οι ανθρωποι πως ζουνε? η ακομα καλυτερα πως γεννηθηκανε? ο εγκεφαλος τους που εχει μεινει.? Δε μπορει να εχουν ΤΟΣΑ ΣΚΑΤΑ στο κεφαλι τους. Δε μπορει ο εγκεφαλος τους να ειναι ΤΕΤΟΙΟΣ ΒΟΘΡΟΣ. Ειναι δυνατον τη γιορτη του ποδοσφαιρου και της ελλαδας να την μετατρεπουν σε παιδιο μαχης για χατηρι μιας ομαδας? Καμια γκομενα δεν εχουν να ******** και τους εχει φαει η ******* μεσα στο γηπεδο απ το πρωι μεχρι το βραδυ? Μηπως τη παιζουν και με τις φωτο των παιχτων? Μετα λεμε γιατι το ελληνικο ποδοσφαιρο και γιατι τα επεισοδια κτλ κτλ........ Με τι ορεξη να ασχοληθεις με το ελληνικο ποδοσφαιρο οταν βλεπεις μια τετοια μερα να διαδραματιζονται τετοιες σκηνες στα 5 μετρα........ Καποια μερα θα ξυπνησουν (ελπιζω) αν δεν εχουν σκοτωθει μεχρι τοτε και θα καταλαβουν ποσο θυματα ηταν και τι παιχνιδι επαιζαν......... ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΑΠ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγγνωμη για τη γλωσσα αλλα ενοιωσα πολυ οργη ειδικα σε μια τετοια μερα..... :TD:
paschalia Ιούλιος 2, 2004 #368 Ιούλιος 2, 2004 Κερασανθρωπε αυτο ακριβως λεω .Χουλιγκανισμοι και καταστροφες βλεπαμε ΤΙΣ απειρες σε αλλες συγκεντρωσεις.Ειδες καμια στις δυο φορες που βγηκε η Ελλαδα στους δρομους ?Και μιλαμε για ΟΟΛΗ την Ελλαδα.Οχι για την Αθηνα η την Θεσσαλονικη. Εγω πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.υ.γ. την ωρα που το εγραφα,εγραφε το δικο του ο τζορτζ .Αν συνεβησαν τετοια ηταν πολυ μεμονωμενα και δεν πηραν εκτασηΕξαλλου το ειπα και πριν - καλοθελητες υπαρχουν και αν γινοταν κατι τετοιο σε μεγαλη εκταση τα ξενα ειδησεογραφικα πρακτορεια θα ετριβαν τα χερια τους με αυτο.
cherryman Ιούλιος 2, 2004 #369 Ιούλιος 2, 2004 Το συμπέρασμα ποιο είναι πασχαλιά;Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει τι εννοώ.Ακόμα και τώρα στην μεγάλη αυτή χαρά της Ελλάδας, κάποιοι το εκμεταλλεύονται για συγκεκριμένους σκοπούς.
paschalia Ιούλιος 2, 2004 #370 Ιούλιος 2, 2004 Το αυτο ακριβως λεω -που εγραψα- παει στο εθνικο ζητημα που ειπες Χωρια του οτι δεν αναφερομαι στις τυχον πολιτικες εμπλοκες κλπ κλπ αλλα στο οτι δεν εγιναν καταστροφες .
cherryman Ιούλιος 2, 2004 #371 Ιούλιος 2, 2004 Από Σεπτέμβρη να είσαι σίγουρη πως πάλι στα γήπεδα θα ήμαστε με τα ΜΑΤ στην μέση και οι περισσότεροι που τώρα παρακολουθούν την Εθνική, θα ακούνε για "μπάλα" και θα βγάζουνε σπυριά.
georgeks78 Ιούλιος 2, 2004 #372 Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman Από Σεπτέμβρη να είσαι σίγουρη πως πάλι στα γήπεδα θα ήμαστε με τα ΜΑΤ στην μέση και οι περισσότεροι που τώρα παρακολουθούν την Εθνική, θα ακούνε για "μπάλα" και θα βγάζουνε σπυριά. Απολυτα σωστος
paschalia Ιούλιος 2, 2004 #373 Ιούλιος 2, 2004 Κερασανθρωπε δεν με νοιαζει τι ΘΑ γινει σε δυο μηνες κλπ κλπ. Εγω εμεινα αφωνη -και θα επρεπε ολοι να ειμαστε το ιδιο εκπληκτοι γιατι ολοι βλεπουμε το τι γινοταν σε καθε συγκεντρωση και σε καθε ματς - απο το γεγονος οτι ΔΕΝ ειχαμε παρατραγουδα σε ΔΥΟ οχι ΜΙΑ αλλα ΔΥΟ συγκεντρωσεις. Απλο ειναι αυτο που λεω
cherryman Ιούλιος 2, 2004 #374 Ιούλιος 2, 2004 Βρε πασχαλίτσα, 102 συγκεντρώσεις να γίνουν για την εθνική, τίποτα δεν θα γίνει. Δεν συγκρούονται συμφέροντα. Δεν είναι το ίδιο. Συγκρίνοντας αυτές τις συγκεντρώσεις με όλες τις άλλες, είναι σαν να καταδικάζεις την συγκέντρωση με ο, τι άλλο χαρακτήρα μπορεί να έχει.Επίσης λέγοντας ότι δεν σε ενδιαφέρει τι ΘΑ γίνει από δω και πέρα, δίνεις και άλλοθι σε ότι στραβό γίνεται. Γιατί; Επειδή εμείς ήμαστε που πρέπει να ενδιαφερθούμε και για το άθλημα ώστε να είναι αντάξιο και ανταγωνιστικό των ξένων και κατά συνέπεια να έχεις και την απαίτηση να σε ανταμοίβει με τον τρόπο που μας ανταμοίβει τώρα η ομάδα μας.
prokopas Ιούλιος 2, 2004 #375 Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από XTCgr http://members.lycos.co.uk/thecyrus/Δώσε Χελάκη δώσε! (το πειρατικό κτλ) ..... πορτογάλλοι κουφάλες σας ερχόμαστε! Πολύ καλό :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ’ντε και την Κυριακή να το σηκώσουμε το ......
paschalia Ιούλιος 2, 2004 #376 Ιούλιος 2, 2004 Βρε καλε μου , αυτος που θα παει σε μια συγκεντρωση για να καταστρεψει και να κανει βανδαλισμους δεν θα κοιταξει τι συγκεντρωση ειναι.. ουτε θα τον νοιαξει αν ειναι της εθνικης η του παναθηναικου-ολυμπιακου, Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ κλπ κλπ.Θα παει για να καταστρεψει και μονο..Το γεγονος οτι αυτο ΔΕΝ το ειχαμε στης Εθνικης τις συγκεντρωσεις παει να πει -για μενα- οτι - αυτοι οι ανθρωποι οι οποιοι κατεστρεφαν - δεν ειχαν την διαθεση να το κανουν γιατι η Εθνικη μας τους γεμισε ,τους εκανε να αιστανθουν οπως δεν ειχαν νιωσει ποτε ξανα και αρα δεν ενιωσαν την αναγκη για καταστροφες.Παλι δεν καταλαβες τι εννοω?
georgeks78 Ιούλιος 2, 2004 #377 Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από paschaliaη Εθνικη μας τους γεμισε ,τους εκανε να αιστανθουν οπως δεν ειχαν νιωσει ποτε ξανα και αρα δεν ενιωσαν την αναγκη για καταστροφες.Παλι δεν καταλαβες τι εννοω? Νομιζω οτι αυτο ειναι πολυ ουτοπικο.
paschalia Ιούλιος 2, 2004 #378 Ιούλιος 2, 2004 Μα ΕΓΙΝΕ! Και αυτο ειναι ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μονο ετσι μπορω να το τοποθετησω - οπως και να το λες
RootX Ιούλιος 2, 2004 #379 Ιούλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από XTCgr http://members.lycos.co.uk/thecyrus/Δώσε Χελάκη δώσε! (το πειρατικό κτλ) ..... πορτογάλλοι κουφάλες σας ερχόμαστε! Due to bandwidth problems the spot that contains Greece's goal and celebrations against Portugal in the final, will be available soon... LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
YDinopoulos Ιούλιος 2, 2004 #380 Ιούλιος 2, 2004 Eιμαι με 1024 γραμμη στο γραφειο και εκανα να κατεβασω ενα μικρο (456kb) 8 λεπτα....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.