overclocked Ιούνιος 29, 2004 #261 Ιούνιος 29, 2004 ετσι ετσι τωρα απο τον καναπε!!!!!!!!!!! μ**νακια!!θελατε και τελικο ουστ!!!! :devil: :devil: :devil:
greekfragma Ιούνιος 29, 2004 #262 Ιούνιος 29, 2004 αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..........................και γαμωωωωωωωω στελιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο......εγραψες φιλε!!!!!
paschalia Ιούλιος 1, 2004 #266 Ιούλιος 1, 2004 Σημερα και αν ειναι ο μεγαλος αγωνας .Τι λενε οι ειδικοι?Το κερδιζουμε το ματς η μπαα?
ea6gka Ιούλιος 1, 2004 Author #267 Ιούλιος 1, 2004 σημερα....δεν ξερω εγω απλα μεταφερω τις ευχες του κυριου απο κατω:banging:
DJD Ιούλιος 1, 2004 #268 Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από paschaliaΤο κερδιζουμε το ματς η μπαα? Μα δε θέλω να επαναλαμβάνομαι...Θα τους πατήκουμε χάμω και μετά θα τους πιούμε το μεδούλι με το καλαμάκι .-
GoriLLakoS Ιούλιος 1, 2004 #269 Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 13:39] Μα δε θέλω να επαναλαμβάνομαι... Θα τους πατήκουμε χάμω και μετά θα τους πιούμε το μεδούλι με το καλαμάκι .- :T: :T: κουνιστα κ λυγιστα τα βλεπω τα τσεχακια...αμα συνεχισουν κ το βραδυ με τετοια νοοτροπια θα τον φανε....
soki Ιούλιος 1, 2004 #270 Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka σημερα....δεν ξερω εγω απλα μεταφερω τις ευχες του κυριου απο κατω:banging: Λοολ εγραψες Γιωργο!
paschalia Ιούλιος 1, 2004 #272 Ιούλιος 1, 2004 Τα επί Ευρωπαϊκού εδάφους ματς του EURO, όπως είναι φυσικό στο Βιετνάμ μεταδίδονται αργά την νύχτα, λόγω της διαφοράς της ώρας και αυτό φαίνεται πως έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην χώρα. Έτσι ο κρατικός μηχανισμός αποφάσισε να λάβει μέτρα και μέσω του κρατικού ενημερωτικού δικτύου, καλεί όλους τους πολίτες να μην παρακολουθούν τους αγώνες κατά την διάρκεια της νύχτας, γιατί κουράζονται και δεν αποδίδουν στην δουλειά τους το πρωί! "Η παραμονή έως αργά την νύχτα για τους αγώνες και το να εργάζονται το πρωί, εξουθενώνει εκείνους που παρακολουθούν τα ματς και τους κάνει να μην έχουν όρεξη την άλλη ημέρα", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, ενώ συνέχιζε με τις ακόμη πιο εκπληκτικές συμβουλές για το καλό των Βιετναμέζων. "Οι πανηγυρισμοί, οι φωνές και τα ουρλιαχτά πειράζουν τον λαιμό και μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και βρογχίτιδα. Επίσης η καλή ή κακή απόδοση της ομάδας την οποία υποστηρίζει κάποιος θα μπορούσε να προκαλέσει άγχος. Ενώ και το να ξυπνάει κανείς αργά και να τρέχει στον δρόμο για να είναι συνεπής στην εργασία του, ενδέχεται να προκαλέσει θανατηφόρα ατυχήματα"! Τι μαθαινει κανεις τελικα ε?! :boxed:
overclocked Ιούλιος 1, 2004 #273 Ιούλιος 1, 2004 εγω δεν ειμαι και τοσο αισιοδοξος..............αν και παντα ετσι ειμαι.......... καλυτερα να πιστευω οτι θα χασουμε για να μην πεσω απο τον ουρανο......οταν νικησαμε την Γαλλια επαθα κατι μιλαμε!!δεν μπορω να το περιγραψω!!πρωτη φορα ενιωσα κατι τετοιο για το ποδοσφαιρο!!ΛΟΛ κοντευα να μεινω
greekfragma Ιούλιος 1, 2004 #274 Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [25-06-2004 12:31] θα φροντισει προσωπικα ο χαριστεας με κεφαλια ψαρακι...........παμε γεραααα ρε ελλαδαραααααααααααααα παιδες στον αγωνα με τη γαλλια ειχα προβλεψει το 0-1 με κεφαλια απο τον χαριστεα (μονο στο ψαρακι επεσα εξω) σημερα τα πραματα τα βλεπω πιο ζορικα(ψυχολογια λογω ΑΕΚ,ερωτηση μλκα δημοσιογραφου για το πριμ).............. .......................για μενα σημαντικο ρολο θα παιξει το κεντρο και η αμυνα μας..........να κλειστει ο νεντβεντ και να μην φτασει μπαλια σε μπαρος και κολερ......πιστευω ενα θα φαμε....μαλλον απο τον κολερ και οχι με το κεφαλι αλλα τετ α τετ.εκει που πονταρω πολλα ειναι στον λακη εαν χρησιμοποιηθει και στο παθος του χαριστεα......... κατι τελευταιο.ο βρυζας θα κανει οσα δεν εκανε σε ολο το τουρνουα.γενικα το βλεπω να ληγει κανονικα στο 1-1................μακαρι να περασουμε.το σκεφτομαι σοβαρα να ξοδεψω ολα μου τα λεφτα σε ενα ταξιδακι για τον τελικο. θα σπασουνε καρδιες σημερα...........στανταρ πραματα.(που να παμε και πεναλτυ και ο αντωναρος να πιασει τα απιστευτα):clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :flex: :flex: :flex: :flex:
netcrawler Ιούλιος 1, 2004 #275 Ιούλιος 1, 2004 Θα τους φάμε ζωντανους ρε..... Αλλα και πολύ μ@λάκας ο δημοσιογράφος
YDinopoulos Ιούλιος 1, 2004 #276 Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked [Χθες, στις 00:45] ετσι ετσι τωρα απο τον καναπε!!!!!!!!!!! μ**νακια!!θελατε και τελικο ουστ!!!! :devil: :devil: :devil: Εδω κολαει το....ΟΟΟΟΟΟΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕ Βαλτε και τους Τσεχους, στον ιδιο καναπε !!!!!!
Kostas7GTR Ιούλιος 1, 2004 #277 Ιούλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka σημερα....δεν ξερω εγω απλα μεταφερω τις ευχες του κυριου απο κατω:banging: ΛΟΛ !!!!!!!!!!!! ICY20 ? :P
YDinopoulos Ιούλιος 1, 2004 #278 Ιούλιος 1, 2004 Ημιχρονο και 0-0! Δειχνουμε να κραταμε... Αλλα..η Ελλαδαρα το εκανε το θαυμα...εξω ο Nedved !!!
Shadow Hunter Ιούλιος 1, 2004 #279 Ιούλιος 1, 2004 Ναι μεχρι τωρα φενεται να κραταμε πολυ καλα. Αντε να δουμε.
jogi Ιούλιος 1, 2004 #280 Ιούλιος 1, 2004 Σορρυ που θα ακουστώ απαισιόδοξος αλλά μου θυμίζουμε την γαλλία... Είναι γρήγοροι οι τσέχοι ρε γμτ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.