Jump to content

Την σηκώσαμε την κούπα!

ea6gka

Recommended Posts

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΠΤ ΠΕΙΤε ΤΟ ΕΔΩ.ΚΑΝΑ SITE ΑΠΟΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΤΛ.ενδιαφερομαι και εγω με φιλους να παμε.ξερετε τπτ???400Ε ΠΟΙΑ?τα εισητηρια για τον αγωνα??

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Ναι. Βρήκα 2 ξένα sites που τόσο τα έχουν. Και για τον τελικό τα φθηνότερα τα είχαν 700 νομίζω...

omg και εγω ελεγα να παω τελικο αμα περασουμε...για πες κανα σαιτ απο αυτα ρε bleo8onhs

Aν τα Τσεχακια παιξουν κ με μας ετσι.....Dobru Noc που λενε κ στην πατριδα τους.....(καληνυχτα δλδ...)

Αλλα οι Ελληναρες εχουν ψυχη ρεεεεεεε.Θα πεσουμε μαχομενοι!!!!

Επαναλαμβάνω: Θα πατήσουμε ΚΑΙ τα τσεχάκια.. και θα τους πιούμε το μεδούλι (και σε αυτούς ναι!)

Αρχική απάντηση από DJD

Επαναλαμβάνω: Θα πατήσουμε ΚΑΙ τα τσεχάκια.. και θα τους πιούμε το μεδούλι (και σε αυτούς ναι!)

Μακρι ρε Κωστα.....τι να πω.....τους φοβηθηκε το ματακι μου το σχιστο σημερα παντος....:unsure:

Ααααα και μολις το πετυχα!!!Ψηφηστε ολοι την ΕΘΝΙΚΑΡΑ μας!

http://edition.cnn.com/SPECIALS/2004/euro2004/

Αρχική απάντηση από soki

Και εγω πιστευω θα τα πατησουμε τα τσεχακια, ειναι η σειρα τους ! :D

Ήρθε η ώρα τους !!! :)

Μακαρι να παιξουμε καλα κ να περασουμε κ απο αυτους.....!!!!Παμε για τελικο ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!

Ημουνα στο τρενο για Σαλονικα και απο το χωριο Αφιδναι μεχρι τη Θηβα το τρενο κορναρε συνεχεια με ρυθμο, τρεχαν ολοι πανω κατω βγαιναν απο τα παραθυρα , γινοταν ο χαμος κυριολεκτικα. Φυσικα το ακουγα στο ραδιο. Στη καμπινα μου ηταν ενας παππους και μολις ειπα νικησαμε βγηκε εξω και φωναζε με κατι φανταρια:φερτε μου το γαμημενο δεν μπορω να περιμενω. Απιστευτα πραματα μιλαμε. Αντε ελλαδαρα παμε για τους τσεχους, παμε γερα!

Δυσκολα τωρα με τσεχια...(ενα σουτ του nedved αρκει...),αλλα αμα παιξουμε οπως με γαλλια εχουμε αρκετες ελπιδες...:getlost:

Τωρα αμα πω το γνωστο συνθημα με την Αντριανα θα φταιω εγω,χεχεχεχε:devil:

Τες πα,δεν μου φταιει η κουκλιτσα να τα ακουσει για τον λαο της...:inlove:

Παντως ειμαστε η μονοι που μπορουμε να σταματησουμε το Τσεχικο τρενο...

Με τρελα ρεεεεεεεεεεεεεε:D:T: :clap:

post-402-1416071051,7659_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [26-06-2004 19:31]

Δεν βρήκα τίποτα. Από internet.

’σε που ξενέρωσα όταν έμαθα ότι τα εισιτήρια πρέπει να κάνουν καμια 400άρα...

Καλησπέρα παιδιά. Είδα στο site της ΕΠΟ ότι από αύριο ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων που είχε ζητήσει η Ελληνική Ομοσπονδία (καπου 10000 εισιτήρια νομίζω έχει πάρει). Κάνεις προεγγραφή τηλεφωνικώς στην Αθήνα και το πληρώνεις στο Οπόρτο. Τιμές 50, 90 και 160Ε. 'Αρα δε χρειαζέται να "υποχρεωνόμαστε" σε ξένα sites με τις τρελές τιμές τιμές τους.:TD:

http://www.epo.gr/detail.asp?e_article_id=3332&e_article_cat_id=16

6000 εισητηρια δεν μας αντιστοιχούν; Λές να πάει να μας χώσει η ΕΠΟ μέσα στους τσέχους και καταλήξουμε σαν το Ρεμο στη διαφήμιση με τα πατατάκια; :p

Τελικα 7500 εισιτήρια εξασφάλισε η ΕΠΟ. Παντως δε νομίζω να είναι διασπαρτα αυτα της ΕΠΟ. Τα αλλα από τα ξένα sites θα είναι όπου να 'ναι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.