Jump to content

Την σηκώσαμε την κούπα!

ea6gka

Recommended Posts

Φέρτε μας, φερτε μας και την Τσεχία!!!!!!!!!!!!!!

Κλ@σε μας τα @@ Ζινεντίν Ζιντάν

Πανικός και στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου.

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Πριν κανα τέταρτο ήρθα απο Ομονοια!!!!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΤΑ @ΡΧ*#ΙΑ ΖΙΝΕΝΤΙΝ ΖΙΝΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:worship: :worship: :worship:

Ειλικρινα χθες μολις βαλαμε το ΓΚΟΛ εκλαψα. Ηταν τρελη η συγκινηση.....

Μετα το τελος του Αγωνα με τα ποδια απο Το σπιτι μου μεχρι τον Λευκο....

Το τι γινοταν δεν λεγεται.....3 η ωρα γυρισαμε.

Και σημερα 6.30 η ωρα το πρωι εγερτηριο για την δουλεια....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ....

Ε Λ Λ Α Σ... και τα μυαλα στο μπλεντερ....

Ολα τα Γαλλακια ειναι ταβλα, πωπω καυλα, πωπω καυλα!!!

Bye Bye Spain, τα λέμε !

Διακρινω ενα μικρο latency Κωστα; Οι Ισπανοι εχουν λιγο καιρο που τους τον δωσαμε παραμασχαλα... :ρρρ

Αρχική απάντηση από Chosen

Διακρινω ενα μικρο latency Κωστα; Οι Ισπανοι εχουν λιγο καιρο που τους τον δωσαμε παραμασχαλα... :ρρρ

Ειναι το γνωστο turbo lag .....μολις ανεβασει λιγο στροφες στρωνει....λοοοοοολ.

Αρχική απάντηση από Chosen

Ολα τα Γαλλακια ειναι ταβλα, πωπω καυλα, πωπω καυλα!!!

Ναι παίζει ένα μικρό Latency :) Η πλάκα έιναι ότι το πήρα χαμπάρι σήμερα στον δρόμο όταν πήγαινα Στουρνάρη! LOL

Αρχική απάντηση από jax7480

Ειναι το γνωστο turbo lag .....μολις ανεβασει λιγο στροφες στρωνει....λοοοοοολ.

Απο turbo lag δεν έχω πρόβλημα ! Φταίει το ηλεκτρονικό γκάζι :):)

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR

σήμερα στον δρόμο όταν πήγαινα Στουρνάρη! LOL

καλά αόρατος είσαι εσύ? εκ των υστέρων πληροφορήθηκα ότι σχεδόν πέρασες από πάνω μας, έξω από το χακ. ααλλά ούτε σε είδαμε, ούτε μας είδες...

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR

Απο turbo lag δεν έχω πρόβλημα ! Φταίει το ηλεκτρονικό γκάζι :):)

xaxaxa!!!καλο!

Εξκιουζ μι, αλλά ξέρει κανείς πόσα χιλιόμετρα είναι μέχρι το στάδιο... στην Πορτογαλία???? Γιατί το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά με τους φίλους μου να πάμε μια εκδρομούλα. Ή τέλος πάντων, ξέρετε κανένα λινκ με εισιτήρια και τα ρέστα?

Αρχική απάντηση από Voudas

καλά αόρατος είσαι εσύ? εκ των υστέρων πληροφορήθηκα ότι σχεδόν πέρασες από πάνω μας, έξω από το χακ. ααλλά ούτε σε είδαμε, ούτε μας είδες...

Ναι η πλάκα έιναι ότι πήγα για 2 λεπτά στο Hac και όταν γύρισα, άφαντος ό Icy20 και μου έιπαν ότι πέρασες. Από τον ίδιο δρόμο δεν πήγαμε ?? :):)Περίεργο :p

όταν έφυγες από το σμαρτ προς χακ, ήμουν δίπλα στο χακ με hipro και φράγμα... και χουζουρεύαμε... λολ δίπλα μας πέρασες λογικα... μα τί γάτα είσαι και δε σε πήραμε είδηση? μήπως να ψαχτούμε κιόλας μπας και λείπει τπτ?? λολ;)

map

Η βενζινη είναι υπολογισμένη, με .90 το λιτρο και κατανάλωση 12λ/100χλμ. Τα διόδια δεν τα είχα σκεφτεί ποτέ!

post-71-1416071041,4691_thumb.gif

απο microsoft autoroute? ;) χαλαρά πήγαινα αν δεν είχα την κωλοεξεταστική! κάπου πήρε το μάτι μου για μια εταιρία charter air germania (ή κάπως έτσι) που έχει πτήσεις για porto μέσω βερολίνου με 50euro...ψάξτο αν θες

Δεν βρήκα τίποτα. Από internet.

’σε που ξενέρωσα όταν έμαθα ότι τα εισιτήρια πρέπει να κάνουν καμια 400άρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.