Jump to content

Την σηκώσαμε την κούπα!

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

Υπεροπτες παλιογαλλοι, σας φαγανε οι τσολιαδες! Αυτα ειναι μεγαλεια !!! :D

Παμε για ΤΕΛΙΚΟ !!!

Θεσσαλονίκη να δείς τί γίνετε.... Ελπίζω να αντέξει ο Πύργος!!!! Εγώ είμαι εκτός αλλά απ' ότι μου λένε θα τον γκρεμίσουνε σήμερα!!!!

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ να μην ανεβω αθηνα να δω τον αγωνα?!

Τωρα θα ημουν στους δρομους και θα πανηγυριζα...

Αντι για αυτο ειμαι 45 χλμ μακρυα ... και κανενας δεν βρισκεται που να ξεσηκωθει να ανεβει αθηνα....:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :TD: :TD: :TD: :TD:

οοοοεεεεεοοοοεεεεοοοεεεοοοοεεε

ο Λευκος πυργος δεν φαινεται..... Ελλαδαρα ρεεεεε

ετσι ρε παιδια!!! καντε μας περηφανους!!!

@paschalia: κριμα, κριμα... τωρα περιμενω την παρεα μου να κατεβουμε ομονοια... :p δεν πειραζει ομως... στον επομενο αγωνα θα κατεβεις και εσυ... ;)

Παιδιά τετοιο πράγμα δέν νομίζω να το έχω ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου!!!

Τη Τρέλα ειναι αυτη ρε!!!!!!!!!!

Αρχική απάντηση από overclocked [Σήμερα, στις 00:15]

France has quit EURO2004 (Read error: connection reset by Greece)

kαλοοοοοοοοοοοοοο......ναγινει το σλογκαν του σαιτ.....:D:p

Περαστικα στα γαλλοπουλα , εγω τους πα αυτα τα κολπα με τις βαζελινες και τα σαπουνια μασαλιας δεν πιανουν σε μας , αυτοι δεν με ακουσαν , τωρα ας κανουν μπανιο με τα πρασινα σαπουνια εκεινα τα τεραστια απο το μπακαλικο του μπαμπα του Χαριστεα μπας και μαθουν τι σημαινει Ελλαδα.....Παντως παιδια ο Δελλας σινικο τειχος ο κερατας....

ρεεεεε εδω στο παγκρατι που ειμαι ειναι μια γκομενα σε ενα cabrio και φωραει μονο string!!!

και ειναι τυλυγμενη με την ελληνικη σημαια!!!!δεν φοραει σουτιεν!!!το ξεκολοοοοο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.