Jump to content

Την σηκώσαμε την κούπα!

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 708
  • Created
  • Last Reply

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ!!!!!!!! ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!!! Η ΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Ειμαστε στον Υμιτελικο!!!!!! Και για να πω και κατι που ειπε ο αγγλος σχολιαστης με το που τελειωσε ο αγωνας:

"Οι Βασιλιαδες της Ευρωπης υποκλιθηκαν στους Θεους του Ολυμπου!"

Ναι ρε γαμωτο!!!!! :jump: :jump: :jump: :jump:

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΛΕ!!!! :jump: :jump: :jump: :jump:

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΑΠΛΑ ρεεεεεεεεε

ρεεεεεεε δεν ειμαι καλα ρεεεεεεεεεε

ολεεεεεεεεεεεεε

δεν αντεχω ρε εχω παθει πλακα!!!!!θελω να παω ομονοια οπωςε ολοι εδω και πρεεπι να ειμαι δουλεια ρε γαμωτοοοοοοο

ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕΕ, ΕΤΣΙΙΙΙΙ, ΣΚΙΣΑΜΕ ΓΑΛΛΙΚΑ Κ**ΑΡΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ

ΝΑΙ ΡΕ ,ΝΑΙ....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΡΕ......ΓΑΛΛΑΚΙΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ....στην νεα σμυρνη στην γειτονια μου εχουν βαλει δημοτικα εχουν κατεβει κατω κ χορευουν.....ΕΤΣΙ ΡΕ,ΕΤΣΙ...ΝΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΕΙ.........ΕΛΛΑΣ......ΕΛΛΑΣ......ΕΛΛΑΣ....:jump: :jump: :worship: :worship: :worship: :worship:

Τους Γ@μήσ@με ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Τι θα φάμε αύριο? Γαλόπουλα ψητή/ά ??!!?!!!!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.