Jump to content

Daytime Dreamer

Recommended Posts

Την Παρασκευή που πέρασε έπεσα πανω σε μια τζαμαρία με αποτέλεσμα η μυτη μου να εχει υποστεί αρκετές κακώσεις (ειναι σαν μελιτζανα βασικα) και ίσως χρειαστει διορθωτική επέμβαση. Έχω και διαφραγμα το οποιο πρεπει να κοιταξω επίσης και θα ήθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις καποιον καλο χειρουργο που να κανει τετοιους ειδους επεμβασεις. Πρεπει να παω σε ΩΡΙΛΑ η σε πλαστικό? Γενικώς ρωτάω ακόμα , ειμαι στην διαδικασία ψαξίματος αλλά εαν κάποιος εχει εμπειρία είτε απο επέμβαση για διάφραγμα είτε για πλαστική στην μύτη για οποιοδήποτε λόγο τότε ας ρίξει ενα ΠΜ ή ας γράψει εδώ

Τα δόντια μου ευτυχώς δεν σπάσανε, κάποια σχισίματα είχα στο πρόσωπο αλλα κατά τα άλλα ολα οκ ...

Πρώτα από όλα, περαστικά. Αφού είσαι ψύχραιμος και γράφεις, είσαι καλά.

Δεύτερον, γενικά δεν είναι καλό να περνάς από τζαμαρίες... Αφού δεν ήξερες, δε ρώταγες; :p

Τώρα, όσον αφορά στο χειρουργό, ένας φίλος έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από όλο το πακέτο που του πρόσφερε ο κ. Τερζής (με τον Πασχάλη, απλά συνωνυμία :p). Όταν λέω πακέτο, εννοώ, εξυπηρέτηση, ποιότητα δουλειάς, τιμή, χρόνος, ενδιαφέρον προς τον πελάτη κλπ. Ειδικά αν έχεις κάποια ιδιωτική ασφάλεια, από τη στιγμή που είχες ατύχημα, σε καλύπτει 100% για όλα. Η γυναίκα μου, που επίσης έχει διάφραγμα, εκεί θα πάει, αλλά ακόμα δεν έχω προσωπική εμπειρία. Το έχουμε αποφασίσει όμως μετά από αρκετούς που είδαμε.

Κλείσε ένα ραντεβού το συντομότερο, τουλάχιστον να μιλήσεις με τον ίδιο. Το κινητό του το σηκώνει η Δέσποινα (γραμματέας)

Δεν εχω ιδιωτικη ασφαλεια μιας και ειμαι ανεργος κοντα 2 χρονια. Ετοιμαζομαι για UK ... απλα τα θεματα με το Ελληνικο κρατος και το δημοσιο με εχουν κρατησει ακομα εδω

Thanks πολυ για το info dude, θα παρω τηλεφωνο σημερα το απογευμα κιολας

Πρώτα από όλα, περαστικά. Αφού είσαι ψύχραιμος και γράφεις, είσαι καλά.

Δεύτερον, γενικά δεν είναι καλό να περνάς από τζαμαρίες... Αφού δεν ήξερες, δε ρώταγες; :p

Τώρα, όσον αφορά στο χειρουργό, ένας φίλος έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από όλο το πακέτο που του πρόσφερε ο κ. Τερζής (με τον Πασχάλη, απλά συνωνυμία :p). Όταν λέω πακέτο, εννοώ, εξυπηρέτηση, ποιότητα δουλειάς, τιμή, χρόνος, ενδιαφέρον προς τον πελάτη κλπ. Ειδικά αν έχεις κάποια ιδιωτική ασφάλεια, από τη στιγμή που είχες ατύχημα, σε καλύπτει 100% για όλα. Η γυναίκα μου, που επίσης έχει διάφραγμα, εκεί θα πάει, αλλά ακόμα δεν έχω προσωπική εμπειρία. Το έχουμε αποφασίσει όμως μετά από αρκετούς που είδαμε.

Κλείσε ένα ραντεβού το συντομότερο, τουλάχιστον να μιλήσεις με τον ίδιο. Το κινητό του το σηκώνει η Δέσποινα (γραμματέας)

Λουκα λουκα αμα θες να κυνηγησεις αυτον πουφτιαξε την τζαμαρια ,ενας φιλος εμεινε ιδιαιτερα ικανοποιημενος απο τον Τσακωνα (με τον ηθοποιο απλα συνωνυμια).Ο Ντολι που θελει να μηνυσει τον δαρβινο επειδη τον τοποθετησε πολυ κοντα στον χιμπατζη ,επισης εκει θα παει.Το εχει αποφασισει μετα απο αρκετους που ειδε.

Κλεισε ενα ραντεβου το συντομοτερο ,τουλαχιστον να μιλησεις με εμενα.Το κινητο μου το σηκωνει η Κουλα (μπιατς

(Πραγματικα το θεωρησα καλοπροαιρετο ποστ και οχι διαφημιση μεχρι που ειδα αυτο περι γραμματεως)

(Πραγματικα το θεωρησα καλοπροαιρετο ποστ και οχι διαφημιση μεχρι που ειδα αυτο περι γραμματεως)

(είναι καλοπροαίρετο και το όνομα της γραμματέως μου το είπε απλά η γυναίκα μου, επειδή όσες φορές πήρε το σήκωσε εκείνη, οπότε μη νομίσει ότι είναι λάθος και το κλείσει :p )

Ο (περίεργος) κόσμος του TheLab απαιτεί να μάθει πώς έγινε το συμβάν...

Έτσι?

tumblr_lodr1ogOFw1qfjjglo1_400.gif

Ή έτσι?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VYXuXe_DK14&t=53]The 40-Year Old Automatic Door Virgin - YouTube[/ame]

Όπως και να έγινε, περαστικά και σιδερένιος :)

Σιδερενιος και περαστικα ρε θηριο κι ευχομαι να την φτιαξεις καλυτερη απο πριν!

Α! και αμα χρειαστεις κανενα τζαμα

εχω τον Κυρ Μπαμπη στο απο πισω στενο,

κινητο δεν εχει γιατι του το κλεψε ενας απ'αυτους τους και καλα κωφαλαλους που τριγυρνανε τελευταια

αλλα αμα θες πες μου να βγω στον ακαλυπτο να φωναξω μια

μ'ακουει συνηθως ,εαν δεν ειναι στο καφενειο...

ΥΓ: Νομιζω πως το διαφραγμα μπορει να το φτιαξει και ο πλαστικος...

Από ότι μας είχαν πει όλοι οι γιατροί με τους οποίους μιλήσαμε, είναι παρόντες και οι δύο χειρουργοί κατά την επέμβαση (πλαστικός & ωρυλάς)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.