Jump to content

OCZ DDR Booster Voltage Diagnostic Device

soki

Recommended Posts

DMylonas, αυτό που λες μάλλον προβλήματα θα δημιουργούσε, παρά θα βοηθούσε, λόγω των μεγαλύτερων traces και του θορύβου.

Σύμφωνα με τα σχόλια στο xtreme, πρέπει να βγει γύρω στα 50$, για ευρώπη γύρω στα 50€.

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από chroma

Σε κάποιες μητρικές εξακολουθεί να χρειάζεται vtt mod, οπότε αν μπει κάποιος στη διαδικασία κάνει και το vdimm.

Ναι και εγώ το έιχα στο νου αυτό αλλά δεν είμουν σίγουρος !

To vtt δεν το παρακαμπτι σιμφωνα με τον bigtoe! Αλλα πολυ θετικο ειναι οτι το vdimm δεν τροφοδοτειται απο ενα σημειο και μετα απο το κτκλωμα της μητρικης και την 3,3 του τροφοδοτικου αλλα απο συνδιασμο της 12 και της 5! Αυτο ισως λυσει την διακυμανση τασεων στην max3 μετα τα 2,9. Εγω παντως λογω BH-5 και Max3 το σκεφτομαι σοβαρα!

Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 21:02]

To vtt δεν το παρακαμπτι σιμφωνα με τον bigtoe! Αλλα πολυ θετικο ειναι οτι το vdimm δεν τροφοδοτειται απο ενα σημειο και μετα απο το κτκλωμα της μητρικης και την 3,3 του τροφοδοτικου αλλα απο συνδιασμο της 12 και της 5! Αυτο ισως λυσει την διακυμανση τασεων στην max3 μετα τα 2,9. Εγω παντως λογω BH-5 και Max3 το σκεφτομαι σοβαρα!

Αφού στη μόνταρε ο hipro έχεις ακόμη προβλήματα διακύμανσης?

• 1 month later...

Αν αλλάξω μητρική θα πάρω μια ABIT ή ASUS, θα βρώ τα mod της και that's it.....

Το βρίσκω πιο λογικό από το να χάσω ένα dimm ή να δώσω πάνω από 50. Γιατί στην Ελλάδα δεν νομίζω να κάνει λιγότερο....

Αρχική απάντηση από DMylonas

Αν αλλάξω μητρική θα πάρω μια ABIT ή ASUS, θα βρώ τα mod της και that's it.....

Το βρίσκω πιο λογικό από το να χάσω ένα dimm ή να δώσω πάνω από 50. Γιατί στην Ελλάδα δεν νομίζω να κάνει λιγότερο....

Με την διαφορα οτι με το Mod δεν θα φτασεις στην ταση που δινει OCZ DDR Booster

Δε κανουμε καμια κινηση για ομαδικη παραγγελεια να δουμε αν μαζευτουνε πολλα κομματια μπας κ πεσει καθολου η τιμη.

απο 50+μεταφορικα καλυτερα θα ειναι 45+μεταφορικα/20!!

ψυνεται κανεις???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.