Jump to content

OCZ DDR Booster Voltage Diagnostic Device

soki

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες και σχόλια, στο thread που άνοιξε ο bigtoe(εργαζόμενος της ocz) στο XS.

Σίγουρα ένα καλό εργαλείο στα χέρια του γνώστη και ένας mem rma generator στα χέρια του μή γνώστη, lol.

Αρχική απάντηση από RootX

ένας mem rma generator στα χέρια του μή γνώστη, lol.

Καλά αυτό να μήν το σηζητήσουμε καλύτερα :):):)

Παντως ειναι φοβερο εργαλειο. Ειδικα για κατι ωραιες μητρικουλες που δινουν μονο μεχρι 2,8... Αλλα οπως σωστα ειπε ο φανης θα δουμε πολλα rma απο ασχετους που θα ριχνουν στο 4V για να δουν πως πανε οι μνημες....

Πραγματικά κορυφαίο εργαλείο!

P.S. Eπίσης κορυφαίος είναι και ο News Poster μας!!Με πρόλαβες φίλε soki όταν ετοιμαζόμουν να κάνω σχετικό thread!!

Πως δουλεύει ακριβώς? το βάζεις πάνω και τροφοδοτεί τα υπόλοιπα dimms? πως γίνετε?

Χονδρικά, ζητά ένα ελεύθερο slot, παρακάμπτει την τροφοδοσία της μητρικής(άρα και του bios ?) και δίνεις χειροκίνητα απο το ποτενσιόμετρο, την τάση που θες.

Ιδέα, lol,

hipro, αν αυτό το μαραφέτι δουλεύει όπως λέει, πόσο εύκολο είναι να αντιγράψεις το τυπωμένο και να το κοπιάρεις?? θα βγει αρκετά φθηνότερα, όχι ?

Ιδέα, lol,

hipro, αν αυτό το μαραφέτι δουλεύει όπως λέει, πόσο εύκολο είναι να αντιγράψεις το τυπωμένο και να το κοπιάρεις?? θα βγει αρκετά φθηνότερα, όχι ?

Σου μπήκαν ιδέες ε ?:)

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR

Σου μπήκαν ιδέες ε ?:)

:rolleyes: ε, όχι και ιδέες.. σκέψεις, σκέψεις :rolleyes:

το IC είναι της Maxim και είναι αρκετά χοντροκομμένο. Το θέμα είναι το PCB εφόσον λέει ότι μειώνει το θόρυβο δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις κάτι αντίστοιχο, ακόμα και ο τύπος του είναι πρόβλημα...

δηλαδη και πως θα λειτουργει(dh και συναφη)....στην οσζ δεν λενε μοβο-συμβατοτητα..

φοβαμαι μηπως το βαλει κανεις επανω και τα παρει ολα στο χερι

και ειδικα πχ στην μαχ3 που εχει προβλημα 2.9-3.2 τι θα παιζει??

παντως για τιμη θα ρωτησω-την αλλη εβδομαδα θα ξερω!:nuke:

αποτι 8υμαμαι μεχρι τις ρυ8μισεις απο μπαιος 8α τις ακουει απο εκει..πχ μεχρι 2.8 αν εχεις μπαιος τοτε 2.8 και 8α δουλευει απο εκει και πανω...δεν 8υμαμαι καλα

:rolleyes: ε, όχι και ιδέες.. σκέψεις, σκέψεις :rolleyes:

Και εμένα !! Δεν θέλω vα έχω πάντα πάνω απο 3.5 την +3.3 μου :)

πωλειτε αυτο το πραγμα? και αν ναι σε ποια τιμη βρισκετε ξερετε?

Πολύ καλό.... Μου θυμίζει ένα άλλο που έβαζες και την ram επάνω..... Πάντος στο Ελλαδιστάν θα αργήσει να έρθει σίγουρα, και αν έχει και κανα 40 τότε σιγά να μην το παρει κανείς...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.