wesker Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2011 Ας περιγράψω το πρόβλημά μου. Πριν 2 βδομάδες έμεινα απο αντλία βενζίνης. Το πήγα στο συνεργείο και αλλάχτηκε. Από την αλλαγή της αντλίας και μετά έχω τα εξής προβλήματα. Η αντλία ακούγεται πιο δυνατά από ότι θα έπρεπε και πλέον έχω λανθασμένη ένδειξη στάθμης της βενζίνης. Απ'οτι μου είπαν δεν άλλαξαν φλοτέρ. Σε επικοινωνία με έναν φίλο μου μηχανικό μου είπε οτι το φλοτέρ ειναι τόσο ευαίσθητο που και μια στραβή τοποθέτηση της αντλίας μπορεί να το καταστρέψει. Πήγα στο συνεργείο, και ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησαν να με βγάλουν τρελό, λέγοντας μου οτι η ένδειξη της στάθμης στο κοντέρ δεν είναι ακριβής, οτι δεν ξέρω να οδηγώ οικονομικά, και γενικά δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε βλάβη. Για να σας δώσω μια ένδειξη, έχω κάνει 125χλμ και ο δείκτης πλησιάζει την πρώτη γραμμή στον μετρητή. Άλλωτε ανεβαίνει η κατεβαίνει. Το πρόβλημα αυτό δεν το είχα πριν την αλλαγή της αντλίας, και γι'αυτο το αποδίδω σε σφάλμα του συνεργείου. Μέχρι πρότεινως για να σας δώσω να καταλάβετε, στην πρώτη γραμμή του μετρητή ( άδειο ντεπόζιτο κατα το 1/4) είχα κάνει 190-220χλμ. Πως με συμβουλεύετε να κινηθώ, καθώς δεν ειμαι και ο πιο ήρεμος άνθρωπος σε θέμα συζήτησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Δεν έχω να προσφέρω κάτι εποικοδομητικό, αλλά για κάτι τέτοιους λόγους τα έχω κόψει τα συνεργεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.