Jump to content

windows 7 32 από 64

aspirin

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω το παρακάτω λαπτοπ αλλά να του εγκαταστήσω την 32bit έκδοση λειτουργικού επειδή έχω ένα πρόγραμμα που δεν τρέχει διαφορετικά. Αν κάποιος έχει εμπειρία από αυτά τα λαπτοπ, γίνεται στην εγκατάσταση να επιλέξω 32bit ή μήπως έρχεται φιξ με το 64μπιτο? Ευχαριστώ πολύ

Toshiba Satellite C660D-16F - Laptop - plaisio.gr

Το παιρνεις με τα 64bit αλλα δεν νομιζω να μη σου παιζει το προγραμμα στα 64 bit! Γιατι πολυ απλα οταν εχεις ενα προγραμμα γραμμενο στα 32bit τοτε εκεινο τρεχει κανονικα σε ενα 64bito συστημα αλλα το αναποδο δεν γινεται! Αλλα πρεπει να μου πεις ποιο προγραμμα ειναι για να εισαι και εσυ καλυμμενος! Αλλιως θα ζητησεις να εχεις ενα 32bit λειτουργικο ΑΝ και οπως ειπα ειναι απιθανο να μη σου τρεχει το προγραμμα!

για πιο προγραμμα μιλας μηπως θα μπορουσα να το τρεξω και να σου πω αν δουλευει σε 64 βιτ

επισης τα win 7 εχουν συμβατοτητα επιλογη στο προγραμμα που θελεις να τρεξεις απο win 95 εως και vista

το εχω δοκιμασει και σαν xp συμβατοτητα σε κατι παλια παιχνιδια και σε vista mode σε κατι drivers σε λαπτοπ φιλου επειδη δεν υπηρχαν drivers απο win 7 και δουλεψε αψογα

Απ' όσο ξέρω αν λέει 64bit δεν γίνεται να το αλλάξεις στην εγκατάσταση.Παρόλ' αυτά αν το πρόγραμμα που θες να τρέξεις είναι σε 32bit δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Στο δικό μου pc έχω windows 7 64bit και τα περισσότερα προγράμματα που τρέχω είναι 32bit και δεν έχω κάποιο πρόβλημα...Βέβαια αυτά στα λέω με μια μικρή επιφύλαξη!Και μεταξύ μας γιατί να βάλεις 32bit windows και να χάσεις κάποια μνήμη από τα 4GB μόνο και μόνο για να τρέχει ένα πρόγραμμα...:...:

Τα 64bit windows τρέχουν κώδικα 64 και 32 bit, ενώ τα 32 bit windows μπορούν να εκτελέσουν κώδικα 32 και 16 bit.

Μάλλον θα πρόκειται για κάποιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει κώδικα 16bit και συνεπώς τρέχει μόνο σε 32 bit windows.

Μπορείς φυσικά να πάρεις το μηχάνημά σου με 64 bit λειτουργικό και να τρέχεις το εν λόγω πρόγραμμα σε κάποιο Virtual Machine 32 bit. Αλλιώς θα έχεις τους γνωστούς περιορισμούς των 32 bit.

Τώρα όσον αφορά και το αρχικό ερώτημα, όχι δε δίνεται επιλογή κατά την εγκατάσταση να διαλέξει ο χρήστης. Αν το Laptop έρχεται με windows 64bit, είναι μόνο 64bit.

Δικαιούσαι όμως κατά την εγκατάσταση να μην αποδεχτείς τους όρους χρήσης των windows, να ζητήσεις από την κατασκευάστρια εταιρεία να σου επιστρέψει το κόστος που έχει συμπεριλάβει στην τιμή του laptop για τα windows και να αγοράσεις (πιθανότατα ακριβότερα λόγω πακέτου retail) τα Windows 32 bit.

Το εν λόγω πρόγραμμα συνοδεύει ιατρικό προγραμμα και μου ζητήθηκε να βρω υπολογιστή κατα προτίμηση με 32αρια λειτουργικό. Ενδεχομένως να παίξει αλλά δεν θα ήθελα να το ρισκάρω. Βρήκα υπολογιστή σε turbo-x αλλά θα ήθελα πιο ποιοτικό λαπτοπ. Τα συγκεκριμένα για κάποιο λόγο δεν τα εμπιστεύομαι. Θα συνέχίσω το ψάξιμο και όλες τις λύσεις που προτείνατε.

Κοιτα δεν ειναι δυσκολο να δοκιμασεις! Εαν δεν σε αφηνει καν να το κανεις εγκατασταση σε λειτουργια συμβατοτητας τοτε πας για 32 bit. Αλλιως αν εγκατασταθει και τρεχει κανονικα τοτε δεν παιρνεις κανενα ρισκο μιας και οι πιθανοτητες να σου crashαρει θα ειναι οι ιδιες σε 32/64 bit.

Βασικά ο τεχνικός του συγκεκριμένου μηχανήματος, προτιμάει 32bit λειτουργικό. Για να το λέει κάτι θα ξέρει. Ψάχνωντας, βρήκα πως τα λαπτοπ της ΗΡ έχουν οδηγούς για 32/64bit και xp οπότε προς αυτή τη μάρκα θα κινηθώ.

Βασικά ο τεχνικός του συγκεκριμένου μηχανήματος, προτιμάει 32bit λειτουργικό. Για να το λέει κάτι θα ξέρει. Ψάχνωντας, βρήκα πως τα λαπτοπ της ΗΡ έχουν οδηγούς για 32/64bit και xp οπότε προς αυτή τη μάρκα θα κινηθώ.

Καλά μην το θεωρείς και απόλυτο αυτό που σου λέει Την έχω πατήσει πολλές φορές απο τέτοιες προτιμήσεις Κανονικά θα έπρεπε να σου πεί απόλυτα εαν μπορεί να τρέχει σε 64 bit η μόνον σε 32bit η και στα δύο Η μαμά εταιρεία του μηχανήματος τι λέει επι του θέματος?? Την ρώτησες-ρώτησε??

Το ιατρικό μηχάνημα τι είναι; εγώ είχα αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση με ένα μηχάνημα που κάνεις ακτινογραφία στα δόντια (από οδοντιατρείο) και είχε μόνο για XP/98, αν έκανες όμως registration στην εταιρία θα μπορείς να κάνεις update και να σου δώσουν τους drivers. Εγώ τελικός είχα βάλει XP χωρίς να χαλάσω τα 7 που ήταν εργοστασιακά στον υπολογιστή. Μπορείς να κρατήσεις τα 64Bit και σε άλλο διαμέρισμα στο δίσκο να έχεις και τα 32Bit. Στείλε mail στην εταιρία γιατί 1000% η εταιρία σου δίνει εγγύηση και οφείλει να σου δώσει τους drivers του μηχανήματος.

Μπορείς φυσικά να πάρεις το μηχάνημά σου με 64 bit λειτουργικό και να τρέχεις το εν λόγω πρόγραμμα σε κάποιο Virtual Machine 32 bit.

Κι αυτό δεν είναι άσχημη ιδέα.Πιστεύω ότι κι έτσι θα τρέχει μια χαρά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.