lalakis Σεπτέμβριος 17, 2005 #21 Σεπτέμβριος 17, 2005 λοιπόν αρχίζω με ΕΛΛΗΝΙΚΑ αβγδεζηθικλμνξοπρστυφχψω Πιστεύω να σας έπεισα :clap:
cherryman Σεπτέμβριος 17, 2005 #22 Σεπτέμβριος 17, 2005 Δεν διορθώνεις και τα προηγούμενα τώρα; Καλά το πας.
lalakis Σεπτέμβριος 17, 2005 #23 Σεπτέμβριος 17, 2005 βάλτε μόνο το τελευταίο μηνυμα μου στα greeklish δεν μπορω να ξαναγράφω τα ίδια.Έχω και αλλες ασχολίες να κάνω,,,
sotiris Σεπτέμβριος 17, 2005 #27 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αν θες γράψε ξανά το τι έχεις γράψει στα ελληνικά, διότι δεν μπορώ να σου την πω. Ευχαριστώ Αρχική απάντηση από lalakis βάλτε μόνο το τελευταίο μηνυμα μου στα greeklish δεν μπορω να ξαναγράφω τα ίδια.Έχω και αλλες ασχολίες να κάνω,,, Κι εμείς καλύτερες από το να απαντάμε σε σένα, που επιδεικτηκά αγνοείς τους κανόνες του forum:) Η BanLand σας περιμένει
unstoppable Σεπτέμβριος 17, 2005 #28 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris Αν θες γράψε ξανά το τι έχεις γράψει στα ελληνικά, διότι δεν μπορώ να σου την πω. .................. Πολυ soft εχουν γινει οι moderators τελευταια, παλια ειχαμε τους διεφθαρμενους απο την εξουσια με μαστιγια και ετσι, αλλα τωρα....που οδευει η σημερινη κοινωνια τελικα κυριοι :hmm:
sotiris Σεπτέμβριος 17, 2005 #29 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Πολυ soft εχουν γινει οι moderators τελευταια, παλια ειχαμε τους διεφθαρμενους απο την εξουσια με μαστιγια και ετσι, αλλα τωρα....που οδευει η σημερινη κοινωνια τελικα κυριοι :hmm: ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ στους αμφισβητίες x-mod
Psychokiller Σεπτέμβριος 17, 2005 #30 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris Αν θες γράψε ξανά το τι έχεις γράψει στα ελληνικά, διότι δεν μπορώ να σου την πω. Ευχαριστώ :D :D :D :D :D Αρχική απάντηση από unstoppable Πολυ soft εχουν γινει οι moderators τελευταια, παλια ειχαμε τους διεφθαρμενους απο την εξουσια με μαστιγια και ετσι, αλλα τωρα....που οδευει η σημερινη κοινωνια τελικα κυριοι Πλάκα έχει...... Απορρω πως δεν εχει φανει ο jax
JaguarOne Σεπτέμβριος 17, 2005 #31 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 18:36] Πλάκα έχει...... Απορρω πως δεν εχει φανει ο jax Μαζεύει mana για να ρίξει curse....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.