Jump to content

BARS $$$$$

LordOfRings

Recommended Posts

Λοιπον υπαρχουν κατι εταριες κυριως προς Αμερική μερια .. και σου λενε κατεβαζεις ενα προγραμμα τρεχειs μια μπαρα με διαφημήσεις την ωρα που εισαι internet και σε πληρώνουν 1 $ την ωρα περίπου ..

Ποιος το εχει κανει ,,,??

εγω την ειχα βάλει μια πριν 3-4 χρονια αλλα αντι για $$$πηρα @@@

οποις θελει δινω και links..

(παρομοιo με την X-treme οποιος θυματε που εβγαινε μπαρα και δωρεαν internet)

ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι ολες αυτες οι εταιριες κανουν κομπινες και οτι ειναι και νομιμες

ειναι κατι αντιστοιχο και με τις πυραμιδες με τα φαρμακευτικα καλλπυντικα κλπ κλπ που εχουμε στην ελλαδα και οχι μονο και που σιγουρα καποιος μας εχει πλησιασει απο αυτους να μας προσφερει συνεργασια.

οι εν λογω εταιριες ειναι καθ ολα νομιμες!το ξεκαθαριζω!

δεν μπορειται να τους προσαψετε καμια κατηγορια.τα κερδη που θα βγαζετε ειναι μηδαμινα σε σχεση με αυτα που βγαζουν τα μεγαλα κεφαλια απο ολους εσας που τωρα ξεκινατε.

δινω ενα παραδειγμα.

τα μεγαλα κεφαλια εχουν κανει καποιες συμφωνιες με μεγαλες εταιριες ωστε να διαφημιζουν τα προιοντα τους.οσο μεγαλυτερο αριθμο ατομων καταφερουν να μπλεξουν στην διαφημιση τοσο πιο πολλα κερδη γι αυτους...για τα ατομα που πρωτο μπαινουν στο μανικι ισχυει κατι οχι ακριβως αναλογο.......σου λενε:πληρωσε καποιο ποσο συμμετοχης στην αρχη ψστε να παρεις την αιτηση και να ενταχθεις(50ευρω) και μολις μου βρεις 10 φιλους σου και τους πεισεις να αγορασουνε και αυτοι το 1ο πακετο τα παιρνεις πισω......φουμαρα!πουθενα μεσα στο καταστατικο δεν τα λεει αυτα.

τεσπα να μη πολυλογω..........οσες εταιριες ειτε σε ιντερνετ ειτε στην κανονικη ζωη σου λενε θα βγαλεις χρημα με την συμμετοχη σου και μονο ή μονο με το να σερφαρεις στην ταδε σελιδα και να αξιολογεις προιοντα ειναι μαμακιες.τρελα κερδη για αυτος και 0 για σας.φυγετε οσο ειναι νωρις....τσαμπα τα 1α λεφτα και τσαμπα ο χρονος σας

ρε παιδιά... ας απαντήσει κάποιος που ξέρει! (εννοώ κάποιος που έχει δοκιμάσει και έχει πετύχει ή αποτύχει να βγάλει χρήματα. Αυτά με τους πρώτους και τους τελευταίους μου θυμίζει τον παππού μου που έλεγε πως πριν 20 με 25 χρόνια του είχαν προτείνει να αγοράσει κάτι στρέμματα στην θάλλασα και αυτός τους έλεγε: " για βλάκα με περνάτε? ποιός θέλει αυτα τα άγονα χωράφια..." και σήμερα κάνουν κάτι μύρια. Τότε θα μπορούσε να είναι πρώτος... άλλα δεν ήταν.)

• 1 year later...
Αρχική απάντηση από lalakis

o liberto ta leei poly kala re asxetoi oloi exypnakides!!

oi pyramides `h aeroplanakia `h opws alliws ta lete eseis oi <<eidhmones>>

einai mia morfh ependyshs.gia ena mhna mporei na mhn vgaleis tipota alla makroxronia exeis terastia kerdh.Dhladh se ligo 8a mas peite oti kai oi xrhmatistiriaki agora einai apath kai oikonomoune MONO oi megaloi.Phgainete prwta na mathete pou pane ta tessera kai meta elate na vgalete symperasmata asxetoi ee asxetoi

Ψιτ, φίλε, δεν σε παίρνει να μιλάς έτσι... Θα τη φας την κίτρινη κάρτα...

Και γράψε ελληνικά, γιατί εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να μου βγαίνουν τα μάτια για να διαβάζω τα greeklish σου...

Α και όταν βρεις λίγο χρόνο, ρίξε και μια ματιά στους κανόνες του forum...

EDIT: Μόλις την έφαγες... :hehe: :hehe:

Lalaki μην τους ακους αγορι μου, σε 10 χρονια που θα εχεις γινει τρισεκατομηριουχος θα αγορασεις την intel αλλα και την amd και θα τους πουλας επεξεργαστες που δεν κλοκαρουν καθολου! Nα δουν αυτοι οι παλιο ειδημονες!!! :)

:OT: καλα ε οσους εχω δει απο τις εν λογω εταιριες γιατι ειναι ολοι ιδιοι?

μιλαμε πρεπει να τρωνε πολλλλλλυυυυ πλυση εγκεφαλου. δηλαδη το πιστευουν αυτο που

λενε??μεχρι και στη προηγουμενη δουλεια μου ηρθε και με προσεγγισε ενας τετοιος τυπος.

δεν μιλαμε ποσο κεφαλι ειχα κανει εκεινη την μερα.πηγα να βαλω και τους dialers

μετα και ειχα χασει τον μπουσουλα.:OT:

οσους παντως ακουσα lord για κατι τετοιο ακομα περιμενουν τα φραγκα.

και βεβαια 99% των περιπτωσεων επροκειτο για χλαπατσες που καθονταν στο μηχανημα.

Οι μπάρες είναι μούφα και δεν σε πληρώνουν.

Τα ptr συνήθως πληρώνουν καθώς και τα autoserf αν και λίγα $$ διαμέσου egold ή paypal.

Ίσως είναι ένας καλός τρόπος να βάλεις μερικά cent στο paypal.

Το να βγάζεις λεφτά χωρίς να δουλεύεις είναι πολύ ωραίο, και όλοι θα θέλαμε να το κάνουμε και να δουλεύουμε για hobby.

Όλα αυτά, είναι γενικά βασισμένα στην απάτη.

Από κει ξεκινάμε.

Τώρα το πώς μπορείς να περάσεις την απάτη από νόμιμη οδό, είναι κι αυτό μια τέχνη.

Μπορείτε να διαβάσετε και την Τέχνη της Απάτης, by Kevin Mitnick.

Σε άλλο επίπεδο απάτη, αλλά απάτη.

Για τα λεφτά από click, παλιότερα είχα δοκιμάσει τα περισσότερα (πιο πολύ από περιέργεια, καθ'ότι παίζαν αρκετά χρόνια) και δηλώνω ότι δεν έχω πάρει ούτε μισό $.

Για τις πυραμίδες, ένα θα πω: όταν χρειάζεται να έχεις αναπτύξει μια ολόκληρη ρητορική για να πείσεις τον άλλον, δεν την έχεις κάνει για το τίποτα.

Για το χρηματιστήριο ας μη μιλήσουμε καλύτερα για το ποιος τα παίρνει από ποιον, γιατί όσους ξέρω που παίζανε (μιλάμε από "απλό" κόσμο) δεν μπορώ να σου πω τι ακριβώς πήρανε.

Ναι, γενικά το χρηματιστήριο είναι κι αυτό ένα ατού της ελεύθερης αγοράς, ο κράχτης της για την ακρίβεια, αλλά δίνει μια τεράστια αστάθεια σε μια εταιρία (π.χ. δες εισηγμένες πληροφορικής στον NASDAQ = αμάν, έξυσε το κεφάλι του ο Gates?? - 5$ η μετοχή!) τρομερή σοβαρότητα και τρομερή αξιοπιστία!

Δεν ασχολούμαι γενικά με τα οικονομικά, για την ακρίβεια δεν τα έχω σε καμία εκτίμηση, αλλά κάποια πράγματα κάνουν μπαμ ακόμη και στον άσχετο (με λίγη ίσως λογική).

ps lalakis, ωραίο username και ωραία greeklish;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.