Jump to content

Πρόβλημα με κατέβασμα και απορία για εγκατάσταση seven

messier88

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Ας ξεκινήσω με το πρόβλημα μου. Καταρχήν κατεβάζω τα windows seven x64 από το msdn του Πανεπιστημίου. Τα κατέβασα μια φορά στον εξωτερικό σκληρό και όταν έκανε "unpacking" έβγαλε σφάλμα και σβήστηκαν!!!!!!!:slap::slap: Τα έχω βάλει λοιπόν να κατέβουν πάλι(θα δω το πρωί αν είναι όλα οκ). Αυτό για ποιον λόγο μπορεί να έγινε? Να ενημερώσω πως θέλω να τα βάλω μέσω usb στον σκληρό που έχω (xp x32) και δυστυχώς δεν έχω ούτε cd ούτε dvdrom εξωτερικό ούτε τίποτα(ο σκληρός έχει μέσα μόνο τα xp οπότε δεν με νοιάζει να χάσω προγράμματα κλπ, τους drivers τους έχω όλους). Διαμόρφωσα ένα usb στικάκι 4 GB για τον λόγο αυτό. Το 2ο λοιπόν που ρωτάω είναι το εξής: έστω ότι κατεβαίνει και κάνει unpacking το αρχείο με τα windows seven(υπενθυμίζω, σε εξωτερικό σκληρό μέσω MSDN). Εγώ μετά το κάνω iso και mount (αν δεν είναι) και μετά τα περνάω μέσα από το cmd στο usb?? Αυτό μόνο?? Aν δεν είναι iso?? Και αν έχω πάλι πρόβλημα στο upacking(γίνεται αυτόματα μέσω του προγράμματος που τα κατεβάζεις από το msdn), τι κάνω??

PS: πριν κάνει unpack , το αρχείο που κατεβάζει είναι "λογιστικό φύλλο StarOffice 5.0"!!!!!!!! τι είναι αυτό??????

Κατέβασε αυτό:

http://images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/1.0/en-us/Windows7-USB-DVD-tool.exe

Κάνε εγκατάσταση το προγραμματάκι. Είναι το πρόγραμμα της MS για να σου ετοιμάσει αυτόματα το USB Stick σου. To πρόγραμμα θα σε ρωτήσει απλά που έχεις το ISO και ποιο είναι το στικάκι σου. Όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν αυτόματα.

Ο δίσκος ο εξωτερικός σε τι σύστημα είναι διαμορφωμένος? NTFS ή FAT?

Επίσης αφού ταλαιπωρήσε, γιατί δεν κατεβάζεις απο κανα torrent Windows 7 Unattened και μετα περνάς το κλειδί που έχεις απο την σχολή σου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.