taramas Ιούλιος 15, 2004 Author #61 Ιούλιος 15, 2004 Στις φοτο δεν φαινονται αλλα εχει 3 blue cold cathode, 2 καλωδια blue neon string & 1 12αρη blue akasa σε φωτισμο.Το τροφοδοτικο που εχω ειναι το Thermaltake purepower 480w, πολυ καλο αλλα η σκεψη σου παιζει εδω και καιρο για ενα δευτερο.
x@nD3R Ιούλιος 21, 2004 #63 Ιούλιος 21, 2004 Φίλε ταραμα είμαι ερωτευμένος με το κουτί σου!! Πραγματικά πολυ ωραία δουλειά και μπράβο σου.
taramas Ιούλιος 23, 2004 Author #64 Ιούλιος 23, 2004 Μετα απο πολλες δοκιμες βγηκε το water block antarctica και μπηκε o eleven δυστυχως πατεντα στην πατεντα γιατι το mobo δεν εχει τρυπες (Μιχαλη 4 πατεντες εχω κανει μεχρι τωρα ) και το ατυχημα εδω ειναι .... Πρωτη εγκατασταση του block by eleven χονδρικα 2 βαθμους κατω :clap: μετα βγηκε για να λιμαριστει λιγο το πλεξι της πατεντας να φαινεται ομορφο (μαυρη η ωρα) και στην επανατοποθετηση εσπασε το ενα δοντακι της mobo, δυστυχως τωρα καθεται 2 χιλιοστα πιο κατω απο την σωστη θεση και μαλλον χασαμε το πλεονεκτημα των 2 βαθμων, η ζωη συνεχιζεται συντομα τα αποτελεσματα και η συγκριση
Κοπρίτης Ιούλιος 23, 2004 #65 Ιούλιος 23, 2004 shit happens.... αλλα ολα διορθωνονται.... εδω εχεις κανει τοσα στο κουτι.... σ'αυτο θα κολλησεις??? Keep up the good work
taramas Ιούλιος 23, 2004 Author #66 Ιούλιος 23, 2004 Δευτερη πατεντα και μπηκε σωστοτερα, δοκιμες θα ακολουθησουν ......
wrong method Ιούλιος 23, 2004 #67 Ιούλιος 23, 2004 Ερώτηση: πως έκρυψες τα καλωδιά του purepower;;; Σε μένα όλα χύμα είναι γαμώτο :wall:
taramas Ιούλιος 23, 2004 Author #68 Ιούλιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 21:19] Ερώτηση: πως έκρυψες τα καλωδιά του purepower;;; Σε μένα όλα χύμα είναι γαμώτο :wall: Η πλεξουδα ειναι περασμενη απο πισω (εχω αρκετο χωρο πισω απο το mobo) οπως επισης και τα αλλα καλωδια και εμφανιζονται ξανα στο σημειο που συνδεονται με τις συσκευες, υπαρει βεβαια και μεγαλη αποσταση μεταξυ mobo και cdrom κλπ λογω της κατασκευης του κουτιου.
taramas Ιούλιος 23, 2004 Author #69 Ιούλιος 23, 2004 Αποτελεσματα των δοκιμων δινω στην νκατηγορια water cooling - antarctica VS eleven
taramas Ιούλιος 26, 2004 Author #71 Ιούλιος 26, 2004 Φοτο απο το τελευταιο σταδιο, τωρα ειμαστε πριν τοποθετηθει μια ψευτικη βαση, κατι σαν διπλος πατος για να περασουν ολα τα καλωδια απο κατω (το κομματι πηγε για βαψιμο), και ενα μαζεμα στα καλωδια του πανω μερους μολις τελειωσει η εγκατασταση της υδροψυξης και στην vga και μια αλλαγη του μοναδικου 8αρη ανεμιστηρα που δημιουργει παραφωνια επειδη ειναι πορτοκαλι χρωμα σε ασημενιο και τελειωσαμε.
taramas Αύγουστος 13, 2004 Author #72 Αύγουστος 13, 2004 Ριζικη αναδομηση του κουτιου και το τελιο στάδιο, οι αλλαγες που εγιναν .... α) το εσωτερικο ολο βαφτηκε μαύρο, και οταν λέμε όλο το εννοούμε, ακόμη και η βάση του mobo εγινε μαύρη, (ιδέα του γιού μου). β) οι 2 12άρηδες του ψυγείου έχουν μπεί μέσα στο κουτί και δεν φαίνονται απέξω, φτιάχτηκε μια βαση πάνω στην οποία είναι οι 2 12αρηδες, το ψυγείο, η αντλία και το δοχείο, αρκεί να ξεβιδωθούν οι 2 βίδες που το κρατάνε και μετά σηκώνεις όλο την υδρόψυξη μαζί σαν ενα κομμάτι (εννοείτε οτι εχεις βγάλει το cpu block) πιστέψτε με ηταν οτι καλύτερο εκανα αφού τώρα ειναι εύκολη και γρήγορη κάθε εργασία στην υδρόψυξη. γ) τοποθετήθηκαν τα πανελ (το AKASA πραγματικά με ενθουσίασε). δ) αλλάχτηκε ο μπροστινός 12αρης για τους δισκους και μπήκε στην θέση του ενας ΤΙΤΑΝ ασημένιος ομοιος με τους πλαινούς. Μολις έχω και την καμερα θα ποστάρω και τις φοτο
taramas Αύγουστος 26, 2004 Author #73 Αύγουστος 26, 2004 Λοιπόν, το τέλος του κουτιού ήρθε και οι αλλαγές έχουν τελειώσει, εξωτερικά φαίνεται μόνο οτι οι ανεμιστήρες του ψυγείου έχουν πάει εσωτερικά πλέον, οι περισσότερες αλλαγές είναι εσωτερικά που πλέον είναι όλο το εσωτερικό βαμμένο μαύρο, στην φοτο δεν έχουν μπεί τα μαύρα καπάκια που καλύπτουν τα καλώδια.
georgeks78 Αύγουστος 26, 2004 #74 Αύγουστος 26, 2004 Μπραβο , αριστος, το κουτι σου ειναι ολα τα λεφτα και το αποτελεσμα δικαιωνει και τον κοπο που εκανες αλλα και το χρονο που διεθεσες. Οι δουλειες που γινονται με τετοιο μερακι παντα αποδιδουν.
haris1984 Σεπτέμβριος 2, 2004 #75 Σεπτέμβριος 2, 2004 τελειο....παρα πολυ ομορφο...ευρυχωρο...και λειτουργικο φανταζομαι...μονο που τα καλωδια δεν πρεπει να τα πηγαινουν καλα μεταξυ τους γιατι αρχισαν πολεμο...κατα τα αλλα....αρχηγος!
taramas Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #76 Σεπτέμβριος 2, 2004 Η φοτο είναι πρίν μπούν τα μαύρα ξύλινα καπάκια που καλύπτουν τα καλώδια, ουσιαστικά τα καλώδια παιρνούν απο κάτω απο τα καλύμματα.
Tsunami Σεπτέμβριος 3, 2004 #77 Σεπτέμβριος 3, 2004 Ταραμάς πραγματικά καλή δουλειά...!!!Πολύ ποιοτικό και με την ικανοποίηση οτι το έκανες εσύ!!
sotiris Σεπτέμβριος 3, 2004 #79 Σεπτέμβριος 3, 2004 καταπληκτικό κουτί!!ευρύχωρο και water ready;) μπράβο!!
unstoppable Σεπτέμβριος 3, 2004 #80 Σεπτέμβριος 3, 2004 Οι ανεμιστηρες δεν φαινεται να ταιριαζουν και πολυ, καλυτερα να τους αλλαξεις κατα την γνωμη μου με αλλους αλλου χρωματος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.